yok onlara kalsa 0,18 ederi
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gözaltına düşersek belki de , memsa gözaltından çıktığı zamanda da düşmüştü zamanında,
Düşersek daha çok yükselir belki
gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryok onlara kalsa 0,18 ederi
Yorum
-
0,26'dan bölünecek tezi bence çürüdü...çünkü:faik yönetim kurulu kararlarını yada bir diğer deyiş ile olağanüstü genel kurul gündemini geçirebilirse,yeniden bir başvuru yapmak zorunda...bu da yeni bir 30 günlük AÖF anlamına gelir...geçenki başvurusu öncesi AOF 0,26 idi,ama spk eksik başvuru nedeniyle geri çevirdi...yeni AOF yeniden oluşacak,ayrılma hakkı sabit 0,47....bence...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
yeni bir AOF oluşacak,buna bağlı olarak nominal değer altında sermaye azaltım ve arttırımı yapacaksa:yeni AOF ve buna bağlı olarak sermaye azaltım ve arttırım oranları da değişecektir,çünkü 1200 limitine uydurmak zorunda...bu da benim senaryom...
))
Yorum
-
Ayrıca kafa karıştırmaya devam ediyor faik,yönetmeliklere göre hesap dönemini izleyen 3 ay içinde" olağan genel kurul"u yapmak zorunda...olağanı yapıp şirketin hesaplarını "ibra"etmek zorunda değil mi...yapmadıysa,"olağan üstü genel kurul" nereden çıktı diye sorarlar adama...
))
Yorum
-
aynen abi çarşafa bence bilerek dolandı oyun içinde oyun varkarot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFaik şu ana kadar yapması gereken hiç bir şeyi yapmadı,yapmaması gerekenle oyalama yapıyor bence...
))
Yorum
Yorum