Epdk dan 16 elektrik üretim tesisinin lisansı iptal peki bunların içinde volt niye yok ! söyleyeyim patron saklıyor ama neyi
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ayriyeten 1)volt enerji 45 gün içinde üretime geçeceği şirket yetkilileri tarafından bildirildi 2)kayseri de otel istanbulda toplu konut projeleri eeee ne oluyorda fiyat düşüyor. hangi haramzade ellerin bu manipilasyonda eli var .yine diyorum genel kurul bir tarafınıza girsin ben gelmem istersen 0,001 yapfcankaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterflaş flaş flaş bir rekor daha bist in en düşük kağıdı
BRKO----------0,46
DYHOL---------0,42
IEYHO---------0,36
IHLAS----------0,33
FENIS---------0,29
FRIGO--------0,21
IDAS-----------0,19
FVORI---------014
MEMSA--------0,13
Yorum
-
sanırım yine birileri zincirlerinden boşanıp yeni görev almışlar...
))
siz bakmayın o konuşacak yerlerini karıştıranlara...
))
doktor,rahat mı bırakalım birilerini...
))
tamam,öyle yapalım dost...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
şimdiden patron yalakaları genel kurula gitmemek için yol yapmaya başlamış gibi...
))
ya kardeşim,civciv çıkaracaksınız...
))
azıcık şu kıçınızı kaldırın yaa...
))
gerçekse kaldırsanız ne olacak kiii...
))
en fazla patrona vekalet verirsiniz...
))

Yorum
-
Fıyıkcığım,suç duyurusu dosyalarını da sahipsiz bırakmayacağız...!!!
Avukat arkadaşımız tarafından takip edilecek(!) ve gereğini sonuna kadar yapacağız...!!!
içi boş dosya ve mahkemelerle daha çok uğraşacaksın...
))
üzgünüz,üzgünüm,üzgünsünüzz...
))

Yorum
-
bu hisede bir sürü milyoncu var eyer isterse genel kurulu yapabilirler bunu iyice düşünün ama yok diyorsanız kendi düşen ağlamaz. ben şirketin borçlandırılarak hiseden atılmama karşıyım bunu bilin kendi cebinden verirse olur başka türlü bir lot bile çalışmaz benden. ben yolculuk yapamayacağım için (sağlık) gelmiyorum yoksa şirketimi görmek için mutlaka gelirdim (gcl tekstil enerji) ama siz ne yaparsınız o küçücük harabeye gidersiniz deyilmi
Yorum
-
Geçmiş olsun...siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu hisede bir sürü milyoncu var eyer isterse genel kurulu yapabilirler bunu iyice düşünün ama yok diyorsanız kendi düşen ağlamaz. ben şirketin borçlandırılarak hiseden atılmama karşıyım bunu bilin kendi cebinden verirse olur başka türlü bir lot bile çalışmaz benden. ben yolculuk yapamayacağım için (sağlık) gelmiyorum yoksa şirketimi görmek için mutlaka gelirdim (gcl tekstil enerji) ama siz ne yaparsınız o küçücük harabeye gidersiniz deyilmi
(
ben de yakın çevremdekilerin hastalıkları ile uğraşıyorum...
(
kendim gidemeyecek olursam,vekaletle katılacağım...!!!
Yorum
-
22/08/2014 tarihinde yapılacak genel kurul gündemi:
1. Açılış ve Toplantı Başkanlığı'nın seçilmesi
2. Genel Kurul Toplantı Tutanağı'nın imzalanması hususunda Toplantı Başkanlığı'na yetki verilmesi,
3. Şirket Yönetim Kurulu'nca hazırlanan 2013 yılı Faaliyet Raporu'nun okunması, müzakeresi ve onaylanması,
4. 2013 yılı hesap dönemine ilişkin Bağımsız Denetim Raporunun okunması ve müzakeresi,
5. 2013 yılı hesap dönemine ilişkin Finansal Tabloların okunması, müzakeresi ve onaylanması,
6. Yönetim Kurulu üyelerinin Şirketin 2013 yılı faaliyetlerinden dolayı ibra edilmesi,
7. Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri gereğince, Yönetim Kurulu tarafından yapılan Bağımsız Denetim Kuruluşu seçiminin genel kurulun onayına sunulması,
8. Yönetim Kurulu üyelerinin aylık ücretleri ve huzur haklarının belirlenmesi,
9. Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'ndan gerekli onayın alınmış olması şartıyla; Yönetim Kurulu'nun Şirket Esas Sözleşmesi'nin 1. , 5. , 8. Ve 9. Maddeleri haricindeki tüm maddelerinin değişikliği hakkındaki önerisinin kabulü, değiştirilerek kabulü veya reddedilmesi,
10. Sermaye Piyasası Kurulu'nun 27.01.2014 tarih ve 2/35 sayılı kararı ile yenilenen "Kurumsal Uyum Raporu" nun Genel Kurulun bilgisine sunulması,
11. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 17. Maddesi kapsamında güncellenmiş olan "Bilgilendirme Politikası"nın Genel Kurulun bilgisine sunulması,
12. Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 12. maddesi uyarınca; Şirketimiz tarafından 3. kişiler lehine verilmiş olan teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilmiş gelir ve menfaatler hususunda pay sahiplerine bilgi sunulması,
13. Yıl içinde yapılan bağışlara ilişkin pay sahiplerine bilgi sunulması ve 2014 yılında yapılacak bağışlar için üst sınır belirlenmesi,
14. Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemeleri kapsamında ilişkili taraflarla 2013 yılında yapılan işlemler hakkında genel kurula bilgi verilmesi,
15. Şirketin kâr dağıtım politikasının genel kurulun onayına sunulması,
16. Yıl kârı konusunda müzakere ve karar,
17. Yönetim Kurulu Üyeleri'nin Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerine göre işlem yapmalarına izin verilmesi,
18. Dilek ve görüşler
önemli maddelerin altını çizdim,kendimce...bunlar 2012 G.Kurulunda red edilen maddeler...!!!fıyık yeniden deniyor...
))
Yorum
Yorum