MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gokalp80
    Tecrübeli
    • 11 Eylül 2013
    • 522

soru bist şirketlerinden üretim yapmayıp yan gelip yatan fakat üretmeden zarar eden fakat kağıtları sepekülasyon nun cirit attığı patronun kasayı delik deşik ettiği tüm bunlara rağmen bist in 35. şirketiyiz diye yatırımcıya artistlik yapan patronu olan üretmedn kazanan yani masa başında yok satan hisse hangisidir.

TABİKİ MEMSA........

Yorum

• siname
      Bağımlı
      • 18 Eylül 2013
      • 1034

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Twitter da , Bist kotta kalma ücretini ödemek için kampanya başlatıyorum. Tüm duyarlı KY kampanyaya katılıp şirketin çok değerli yöneticilerinden hesap numarası talep etmelerini niyaz edîyorum

Bilelim borcumuz ne kadar mış?
      benden 100 tl nasıl olsa 10000 kişiyiz

Yorum

• gokalp80
        Tecrübeli
        • 11 Eylül 2013
        • 522

Cb seÇİmİnden sonra parelel yapinin bİst ayaĞina operasyon var faİt baŞbakasnin haraÇ verdİm dedİĞİ İŞadamiyim dİye aÇiklama yap sonra tayyİp paŞa senİ Öper a. GÜl e kurtaramaz kredİyİ ayarlayan dengİr de yok

Yorum

• gokalp80
          Tecrübeli
          • 11 Eylül 2013
          • 522

sn siname oğlumun cukunu alır fait

Yorum

• karot43
            Çalışkan
            • 17 Mart 2013
            • 2534

Son Bültenden:

2. Yıldız Holding A.Ş.’nin hâkim hissedarı olduğu FFK Fon Finansal Kiralama A.Ş.’nin sermayesindeki oy haklarının
            %95’in üzerine çıkarılması amacıyla, 1 TL nominal değerli pay için teklif fiyatı 1,70 TL olmak üzere, gönüllü pay alım teklifinde
            bulunmasına yönelik olarak Kurulumuza yapılan başvurunun olumlu karşılanmasına karar verilmiştir
            AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
            GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Son Bültenden:

2. Yıldız Holding A.Ş.’nin hâkim hissedarı olduğu FFK Fon Finansal Kiralama A.Ş.’nin sermayesindeki oy haklarının
              %95’in üzerine çıkarılması amacıyla, 1 TL nominal değerli pay için teklif fiyatı 1,70 TL olmak üzere, gönüllü pay alım teklifinde
              bulunmasına yönelik olarak Kurulumuza yapılan başvurunun olumlu karşılanmasına karar verilmiştir
              onlara yol gösterme abi belki halla mahkemelik olmak isterler

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                onlara yol gösterme abi belki halla mahkemelik olmak isterler
                onların fıtrtında yok...))bazı şeyler fıtrat meselesidir, dost...))

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

lan kuş beyinli sen çokmu zekisin ölmüş eşek kurtan korkmaz aq para cücük olmuş buradan kot dışına çıkmak la korkutuyor.Anası nın. ....... yolu var alan satan yok zaten hem biz mahkemeliğiz güzel bir delil daha olur . genel kurula gidip hakını arayacanmı sen onu söyle aman ha sakın orda açık etme ustad bozuntusu olduğunu faiği bırakırlar seni. .......... canı yanan benim gibi ezik takımı

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    lan kuş beyinli sen çokmu zekisin ölmüş eşek kurtan korkmaz aq para cücük olmuş buradan kot dışına çıkmak la korkutuyor.Anası nın. ....... yolu var alan satan yok zaten hem biz mahkemeliğiz güzel bir delil daha olur . genel kurula gidip hakını arayacanmı sen onu söyle aman ha sakın orda açık etme ustad bozuntusu olduğunu faiği bırakırlar seni. .......... canı yanan benim gibi ezik takımı
                    kuş beyinli lafını kısasa kısas olarak iade etim arkadaşıma söylediğin için. ve ayriyeten senin anlayamadığın şey biz mahkemeliğiz hiselerimizi ne olursa olsun satamayız bunu kafanın bir köşesine sok satarsak mahkeme biter ve kaybederiz ondan sonra bir sürü başımız ağrır.hem sen kimsinde seni arıyacam hiç yüzünü görmediğim hiç bir alış veriş yapmadığım sadece forumlarda klavyenle üstadlık yapan birisin hem hisen yok hemde kalkmış yorum yapıyorsun madem okadar kötü ve vahim durum ne işin var burda biste 550 firma var. niye yapıştın bu hiseye .hisen varsaki o zaman sözüm yok ama benim var ve hiç bir şekilde sülük lere kaptırmaya niyetim yok bunu bil. yedi cedine saydırmaya gelince aynen iade ediyorum. burada herkez klavye delikanlısıdır bir ben hariç bunu unutma genel kurula gelen adamlara sor onlar sana söylesin ben patron u görünce yalanmadım neysem oyum. birileri ondan gözümün önünde af dilerken ben hodri meydan dedim herkez oradaydı ve ben oraya ayrılma hakını kulanmaya gitmedim aklımın ucunda bile yoktu ama tiyatro sergilendi ve nasıl olduğunu anlamadan ortama ayak uydurdum benim niyetim başkaydı bunu senin gibi insanlar anlamaz

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

herkezin aklı fikri var kimse burada ki insanlara güvenmesin ben sizinle hiç tanışmadım benimle hiç bir alış verişiniz olmadı beni hiç biriniz tanımıyor. o halde bana nasıl güvenebilirsiniz kaldıki insanlar kan bağları olan insanlardan bile kol gibi kazıklar yiyiyorken tutupda benden veya bir başkasından nasıl olurda tüyolar beklersiniz. satırırlar hiseyi arkasından bakarsınız geri gelsinde alam diye çifte kazık yersiniz. telefonla konuşmakta bir insana güvenmeyi gerektirmez

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

ne meşhur bir dava açmışız arkadaş,saldıran saldırana...))ama merak etmeyin,%100 değil,%15000000000000000000000000000000000 alacağız bu davayı...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

ilgililer sahiplerine haber versin,olayın peşini bırakma niyetinde değiliz...))bir hamlemiz daha gündemde,sıradakilerin çalışması sürüyor...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

örnekler doğru seçilirse bir anlam ifade eder,karpuza salatalık örneği veriliyorsa: ortada bir sıkıntı vardır,ya da bir kaşıntı...))dam üstünde saksağan,nereye gider fiyatt...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

sanırım bazıları ağzı ile konuşmayı unutmuş...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

kimin söylediği değil,neyi söylediği önemlidir...))ancak bir kaç doğru,diğer yalan dolanı aklamaz...))bozuk saat bile günde iki defa doğruyu söyler/gösterir...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information