MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

bütün bilim dalları önemlidir,ancak verilerin hangi amaçla/niyetle yorumlandığı veya kullanıldığı çok daha önemlidir...!!!doğrular görecelidir,isteyen istediğine inanır/inanmaz:herkes özgürdür...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
      Çalışkan
      • 17 Mart 2013
      • 2534

Yorum

• karot43
        Çalışkan
        • 17 Mart 2013
        • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Cb seÇİmİnden sonra parelel yapinin bİst ayaĞina operasyon var faİt baŞbakasnin haraÇ verdİm dedİĞİ İŞadamiyim dİye aÇiklama yap sonra tayyİp paŞa senİ Öper a. GÜl e kurtaramaz kredİyİ ayarlayan dengİr de yok
        cumhurbaşkanı seçimi falan etkilemez bu kağıdı,düğüm spk'da sevgili dost...))

Yorum

• karot43
          Çalışkan
          • 17 Mart 2013
          • 2534

spk içinden kurulan ilişkileri işlemez hale getirdik,çünkü onlarda sıranın kendilerine geldiğini biliyor...!!!bizim cephe çökmeden de fıyığın istediği karar spk'dan çıkmaz/çıkamaz...!!!çıkarsa da yeni hedefimiz spk olur,belki bir irini patlatırız...))onlar bekliyor,biz bekliyoruz:bekleşiyoruz bakalım...))

Yorum

• gokalp80
            Tecrübeli
            • 11 Eylül 2013
            • 522

syn karot doğrudur adamın yaptığı yapmak istediği bu adam battı bist ten atılacak numaraları bunu da kısmen başardı yok yemek parası ödetme taksi parası ödetme gibi halk bankası kredi ipoteği orada kaldığı müddetçe yani arazileri kaçırmadan fabrika binasını elden çıkarmadan voltu kaçırmadan bu adam bistten çıkarmaz çıkamaz benim tahminim hissenin %90 ı bunun adamlarında telefonla 8 ekim de ki meşhur ayrılma genel kuruluna hisse çağırdı birazda hazırlıksız yakalandı imajı verdi ama sonuçta istediğini aldı geçen zamana bakarsak

Yorum

• gokalp80
              Tecrübeli
              • 11 Eylül 2013
              • 522

bist ten yada kottan kendi istemeden çıkaramazlar çıkmaz faktöring borcuna 1 trilyon bulan geri kalanını başkasının çeki ile taksitlendiren çocuk bist aidatı nedir ki ne kadar ki ödemesin ama bak parası yok hikayeleri iandırıcı olsun diye fıyık numara yapıyor bence amaç hissedeki payını artırmak parası olmayan emlak işi yapar mı beton satarmı

Yorum

• karot43
                Çalışkan
                • 17 Mart 2013
                • 2534

gokalp80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                syn karot doğrudur adamın yaptığı yapmak istediği bu adam battı bist ten atılacak numaraları bunu da kısmen başardı yok yemek parası ödetme taksi parası ödetme gibi halk bankası kredi ipoteği orada kaldığı müddetçe yani arazileri kaçırmadan fabrika binasını elden çıkarmadan voltu kaçırmadan bu adam bistten çıkarmaz çıkamaz benim tahminim hissenin %90 ı bunun adamlarında telefonla 8 ekim de ki meşhur ayrılma genel kuruluna hisse çağırdı birazda hazırlıksız yakalandı imajı verdi ama sonuçta istediğini aldı geçen zamana bakarsak
                ben de çoğunluğun yani %90 gibisinin artık bunların elinde olduğunu düşünüyorum...!!!adamlar profasyonel ve organizeler...!!!kendilerinin söylemesi gerekenleri kendileri,başkalarının söylemeleri gerekenleri de başkalarına söyletiyorlar/söylettiler de bu güne kadar...!!!bize düşen davayı takip etmek ve davayı destekleyen hamleler yapmak...!!!kota dışı kalmak falan hikaye,son hamlelerini dillendiriyor,ya da dillendirtiyorlar...!!!son raddeye kadar işi götüreceklerine inanıyorum,bekleyip görececeğim bennn...))

Yorum

• gokalp80
                  Tecrübeli
                  • 11 Eylül 2013
                  • 522

adam yine twitte spk ve şirketi hakkında döktürmüş bu çocuk ğun oyuncağını bırakacağını hiç beklemem nede olsa bist te 35. sırada eskiden

Yorum

• gokalp80
                    Tecrübeli
                    • 11 Eylül 2013
                    • 522

adamlar bizim paralar la farklı işler yaparken ve lüks içinde yaşarken düğünler yaparken kimse batacağı masallarını okumasın eskiden miş o hikayeler

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

safmısın sen ya birde duygu edebiyatı yapıyon ben sana diyorumki kim satıyo burlardan görüyonmu ben burdan mallanmayacaksam kusura bakmayın bisteki hiç bir şirkete yatırım yapmam hem voltun çalışmasına 50 gün kalmadımı ben paramı yok sayıyorum benden hise mise yok anladın üstat gerekirse tekrar tekrar anlatırım ben bu hiseden bunu öğrendim (sabrı ) yani laf söz anlamayanlara idraki kıt olanlara karşı sevgi ve şefkati oldumu destekçi aramanada gerek yok senin ne olduğunu herkez biliyor önce hisen olacak deyilmi yorum yapmak için yada varda bildirmiyormusun yoksa sen memsazedemisin kaçdan verdi eline 3,20 lerden alan akılı senmisin yoksa aboooooooooooooo ustada bak ustada

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

bayram değil,seyran değil:bacanak dayımı neden öpmeye çalışır ki...))

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Bu ara ülkemizde çok yaygın bir hastalık...))

Yorum

• siname
                            Bağımlı
                            • 18 Eylül 2013
                            • 1034

iyi stres atırıyon bana sende olmasan nasıl geçecek bunca zaman uğraşsız deyilmi senin yaradığın tek iş bizi bilemek ve stres atırmak başka bir işe yaramıyosun sen

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

sevgili siname,bizim kervan yürüyor:bırak herkes işini yapsın...))

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                iyi stres atırıyon bana sende olmasan nasıl geçecek bunca zaman uğraşsız deyilmi senin yaradığın tek iş bizi bilemek ve stres atırmak başka bir işe yaramıyosun sen
                                rahat bırak,eğlence de lazım...))stres iyi değil,en büyük düşman dost...))

Yorum

Working...
                                X

Debug Information