MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • samuray
    Yeni Üye
    • 23 Temmuz 2014
    • 16

karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben artık yorum falan yapmak istemiyorum,zaten yarın köye gideceğim...!!!köyü seviyorum,kirlenmemiş insan ve ilişkiler beni mutlu ediyor...))bir hafta yokum,belki amcamın 500 keçisini güderim(otlatırım),onlar daha duyarlı insana...(
    malesef köylerde bozuldu.

Yorum

• dtse
      Yeni Üye
      • 12 Eylül 2013
      • 8

Fabrika benim gittigimde atildi
      Lakin bir top kumas verip gonderdiler kumas arkadasin arabada kaldi ne yapti oda bilmiyorum

Yorum

• siname
        Bağımlı
        • 18 Eylül 2013
        • 1034

dtse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Fabrika benim gittigimde atildi
        Lakin bir top kumas verip gonderdiler kumas arkadasin arabada kaldi ne yapti oda bilmiyorum
        epdk görevlileri o zaman niye bir çift yazı vermeye niye yanaşmıyorlar o kadar ısrarıma ve devlet memurlarının görevlerine bile son verdirecek şikayetlerime genede cevap verilmemesi diyorsunki ben gitiğim zaman atıldı ben fabrikaya giden birini tanıyorum bütün makinaların çalıştığını söylüyor hemde davacılardan biri o bir top kumaşı nerden buldun atıl durumdaki fabrika bedava kumaşmı dağıtıyor. gitim diyorsun benim bildiğim kadarıyla kimseyi şimdi içeri sokmuyorlar neden içerde suriyeli murtecimi çalıştırıyorlar

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

FU ya ulaşmanın yolu basit, bir alıntısını tweetter da tesbit ediyosun.... Kişileri hak ve özgürlük için takip edermiş ya... Zamanında verdiği sözleri ve aldığı cezaları hatırlatıyorsun. O tehditlere başlıyor...

İnsanlar gizli kapaklı bir şey sormuyor. Herkesin önünde Söz ve cezaların için bilgi talep ediyor...

Hala takip edip bekleşenlerede önerim bu...

Birde bekleşip DUT yemiş BÜLBÜL kardeşlerimiz. Ne oldu, görevlerinizi icra edip köşenizemi çekildiz.

Yorum

• fcankaya
            Yeni Üye
            • 10 Haziran 2014
            • 6

fabrika atıl falan değil sadece KOZA da diyelim bakalım ne zaman uçacak KELEBEK. Atıl falan değip milleti gazlamayın eğer iyi niyetli biri olsan insanlara moral verirdin!!!volt enerji inşaat vb. iştirakları varken kimse atıl deyip insanları aldatmasın.kimse elindekini vermeyecek!!!!hisse zaten yüzde 70 hırsızın elinde milletin dahada malını alamayacağını anlayacak!!! yatırım tavsiyasi değil sadece altıncı his diyelim!!!!

Yorum

• siname
              Bağımlı
              • 18 Eylül 2013
              • 1034

beyimiz kumarbazları(17 senelik birikimim devlet ekonomisine katkıda bulunduk diyemi altın alıp yastık altına koymadık diyemi) hiseden atacakmış önce ben isteyecem sen nerde öyle keyfine göre atacaksın daha neller.hem ben sana söz verdim seninle sonuna kadar varım güzel adam beraber yürüdük biz bu yollarda beraber ıslandık yağan yağmurla o yüzden her şey seni hatırlatıyor

Yorum

• siname
                Bağımlı
                • 18 Eylül 2013
                • 1034

kaldı yıllık iznimin bitmesine 3 gün ve tatil on numara ama çalışmayıda çok özledim bizim genlerimize işlemiş çalışmak biz başkaları gibi çalışmadan çalıştırmadan on numara demiyoruz 2014 yıllı için bilanço on numara 2 iştirak 10 numara sermaye azaltımı on numara tüküreyim senin on numarana kendi itirafı var ben diyor bu hissenin burda olmasının musebibiyim ben istedim ben diyor ne başka spek nede bir gurup var yani bu hisede üstad geçinen got yalayıcıları son tweetlerine bakın anlarsınız

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

arkadaşlar siz forumlara girerken ne kulanıyorsunuz acaba merak etim beni atması içn halka açıklık denen bir şey 100 de kaçı halka arz bu şirketin var hem ben mahkemeliğim sitin seni atamaz beni çok fazla kafa yormayın bir sik olmaz

Yorum

• siname
                    Bağımlı
                    • 18 Eylül 2013
                    • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    arkadaşlar siz forumlara girerken ne kulanıyorsunuz acaba merak etim beni atması içn halka açıklık denen bir şey 100 de kaçı halka arz bu şirketin var hem ben mahkemeliğim sitin seni atamaz beni çok fazla kafa yormayın bir sik olmaz
                    birde bu ülkede mahkemelerin ne kadar sürdüğünün farkındamısınız bir iki senede öylemi bekleyeceğiz hep beraber beni atabilecek hiç bir şeyi yapmadım tamamını faik ulutaş yaptı zaten biz onu o sebeplerden mahkemeye verdik dürüstlük kuralarına aykırılık + iştiraklerle şirketin çalıştırılamaz hale getirilmesi +zarara uğratılmak bakın bakalım hangi hallerde atılır küçük ortak, siz çoğunluğu sağlasanızda boş mahkemeye vereceksiniz ve iki senelik mahkeme süreci o zamana kadarda iştirakler patlar merak etmeyin bütün şirket defterleri açılır. o uyanık patronunuzda ve sizin bir tarafınızda patlar hisse bu fiyatlarda süründürülür

Yorum

• siname
                      Bağımlı
                      • 18 Eylül 2013
                      • 1034

siname Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      birde bu ülkede mahkemelerin ne kadar sürdüğünün farkındamısınız bir iki senede öylemi bekleyeceğiz hep beraber beni atabilecek hiç bir şeyi yapmadım tamamını faik ulutaş yaptı zaten biz onu o sebeplerden mahkemeye verdik dürüstlük kuralarına aykırılık + iştiraklerle şirketin çalıştırılamaz hale getirilmesi +zarara uğratılmak bakın bakalım hangi hallerde atılır küçük ortak, siz çoğunluğu sağlasanızda boş mahkemeye vereceksiniz ve iki senelik mahkeme süreci o zamana kadarda iştirakler patlar merak etmeyin bütün şirket defterleri açılır. o uyanık patronunuzda ve sizin bir tarafınızda patlar hisse bu fiyatlarda süründürülür
                      bakın borsa kotunda kalmak için aidatı bile ödememiş bu adama güvenirseniz bilinki hepinizi s......... s........... s........ biz sizin garantörünüzüz.dileyen gider son kazığınıda köküne kadar yer hade buyrun bunun tutarsız herife koşun

Yorum

• siname
                        Bağımlı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 1034

sizin yapacağınız bu kumarbaza baskı yapıp şirketi çalıştırmaya zorlamak o kadar hiç 2 sene daha beklemek için tuzağa düşmeyin ky cı dostu siname(zirve nokta)

Yorum

• exitus123
                          Kıdemli
                          • 17 Mart 2013
                          • 3035

Twitter da , Bist kotta kalma ücretini ödemek için kampanya başlatıyorum. Tüm duyarlı KY kampanyaya katılıp şirketin çok değerli yöneticilerinden hesap numarası talep etmelerini niyaz edîyorum

Bilelim borcumuz ne kadar mış?

Yorum

• exitus123
                            Kıdemli
                            • 17 Mart 2013
                            • 3035

Yakında sehven diye başlarlar...

Bilançoları güzelleştiren şirket, 6 aylık kar da açıklar yakında...

Gel gelelim borç ödemeye gelince...

FU , başlar şirketin borcunu ödedim, şirket bana borçlandı???? Alıştık bu haberlere sanırım...

Yorum

• gokalp80
                              Tecrübeli
                              • 11 Eylül 2013
                              • 522

başka yerlerde bist parası ödenmez kottan atılır lafları ediliyor ölmüş eşşekkurtan korkmaz çok tan çok az dan az gider fakat bunu dillendirenler epeydir ortalık ta yoktu mallanacak mı ne

Yorum

• gokalp80
                                Tecrübeli
                                • 11 Eylül 2013
                                • 522

yavrum fait talas tan bir daire satsan 140-150 bin 2 -3 aylık bist payını ödersin

Yorum

Working...
                                X

Debug Information