Ola gardaşlar bende getmeyecem Heral. Buna lüzum yok. Ben elimdeki malı itiledim. Daha boş yere gidip orada neyidim. Ne halleri varsa görsünler. Emaneti 10 mesai saati bitimine kadar hesaba atsınlar. Gerisi beni ırgalamaz. Vesselam
MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
olaya bak ula varya bunlar milleti hepten keriz yerine koyuyor ya ne diyim... Akıl var mantık var bu ne demek biliyormusunuz adam diyorki (tabi bunun gerçeklik payı varsa) gelin diyor size biraz daha mal çakayım nasılsa hepinizi kandırdığım an çok pardon anlaştığımız anmustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkarot hocam gece yazıştık faikle
47 den hissemin karşılığı kadar 26 dan hisse verem dedi
bedelli de nasılsa geçirecem pardon iteleyecem yok yok çok çok pardon ya kusura bakmasın bu hamlenin karşılığına daha makul bir sözcük bulamayacam o yüzden geçirecem tam yerinde kalsın
)) he sonra haşşırrt diye elimde fillandiyalılardan kalma malları da çakıp hooop herşey tıkırında ... ulan be ahmak herifler hala milleti kazıklamanın peşindeler ama atladıkları şu artık millet bunu yer mi?? bu saatten sonra sen benim malımı gönder koçum ben de senin yularından tutup gözaltına postalayayım çok da s.. de senin şirketin batarsan bat nasılsa bekliyoruz yıllardır varsın sen düşün ben mi düşünecem
)
Yorum
-
mUstafa 197458 seyirci üye olarak kalman sanki daha yararlı olacak gibi .... buradan tanıdığım yüzünü bildiğim birkaç kişi dışında böyle son dk. da çıkan tiplere nedense kanım hiç ısınmıyor ... beni bilen arkadaşlara duyrulur bilginize!!! nomofobik rahat duramıyor belli ki mudahil olup yönlendirme peşinde ama bu saatten sonra kuş beyinli bilmiyor ki cücükleri ona sakladık
))))
Yorum
-
hocam yaz faiğe teyit etheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterolaya bak ula varya bunlar milleti hepten keriz yerine koyuyor ya ne diyim... Akıl var mantık var bu ne demek biliyormusunuz adam diyorki (tabi bunun gerçeklik payı varsa) gelin diyor size biraz daha mal çakayım nasılsa hepinizi kandırdığım an çok pardon anlaştığımız an
bedelli de nasılsa geçirecem pardon iteleyecem yok yok çok çok pardon ya kusura bakmasın bu hamlenin karşılığına daha makul bir sözcük bulamayacam o yüzden geçirecem tam yerinde kalsın
)) he sonra haşşırrt diye elimde fillandiyalılardan kalma malları da çakıp hooop herşey tıkırında ... ulan be ahmak herifler hala milleti kazıklamanın peşindeler ama atladıkları şu artık millet bunu yer mi?? bu saatten sonra sen benim malımı gönder koçum ben de senin yularından tutup gözaltına postalayayım çok da s.. de senin şirketin batarsan bat nasılsa bekliyoruz yıllardır varsın sen düşün ben mi düşünecem
)
aynı teklifi sanada yapacaktır
şartı var ama 50-75 bin arası olacak diyo lot lar
50 bin altı nakit
Yorum
-
bu bilgi nereden çıktı birader...exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAV sayısı 20 yi bulmuş....
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
heckser 0544 270 0003 ara konuşalım kardeş
mustafa yılmaz(erz)
tüm listelerde ismimide görürsün
Yorum
-
hiçbir şekilde anlaşmayacak sadece peşin parayı ayın 10 da hesabında görmenin dışında ayın 12 de hisselerini isteyen yatırımcılar listesi
1- heckser-ohlin
2- hakimbayram
3- andıç
4-karot
5-erendiz
6-pazarcı
şuan ki haliyle bir kişinin bile bu listede olması fıykın işini bitiyor olması ne güzel
kendini listeye eklemek isteyenleri bilmek isteriz...
Yorum
-
hele şurayı biraz aç heleheckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermUstafa 197458 seyirci üye olarak kalman sanki daha yararlı olacak gibi .... buradan tanıdığım yüzünü bildiğim birkaç kişi dışında böyle son dk. da çıkan tiplere nedense kanım hiç ısınmıyor ... beni bilen arkadaşlara duyrulur bilginize!!! nomofobik rahat duramıyor belli ki mudahil olup yönlendirme peşinde ama bu saatten sonra kuş beyinli bilmiyor ki cücükleri ona sakladık
))))
beni o sınıfa nası koydun
telimde yazıyo bak
Yorum
-
Diğer köylerde faiğ le mailleşenlerden..
karot43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu bilgi nereden çıktı birader...
))
Yorum
-
SANA önerim anlşacaksan NOMİNAL den 1 TL den anlaş verir mi faiğ
Sana o eder kadar hisse

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hele şurayı biraz aç hele
beni o sınıfa nası koydun
telimde yazıyo bak
Yorum
-
BAK zaten peşinciler senin hesabınıda bozuyor...
DİKKAT et bence..
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSANA önerim anlşacaksan NOMİNAL den 1 TL den anlaş verir mi faiğ
Sana o eder kadar hisse

Yorum
-
[QUOTE=exitus123;536695]hiçbir şekilde anlaşmayacak sadece peşin parayı ayın 10 da hesabında görmenin dışında ayın 12 de hisselerini isteyen yatırımcılar listesi
1- heckser-ohlin
2- hakimbayram
3- andıç
4-karot43
5-erendiz
6-pazarcı
7-exitus123( bensiz olmazki)
8-sinameAV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
-
1 değil 10 tl den verecem dese de anlaşmam hesapta görmedenexitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSANA önerim anlşacaksan NOMİNAL den 1 TL den anlaş verir mi faiğ
Sana o eder kadar hisse

Yorum
-
arkadaşlar,sanırım Mustafa'yı yanlış anladınız...!!!Mustafa anlaştım,anlaşalım demedi ki...!!!exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSANA önerim anlşacaksan NOMİNAL den 1 TL den anlaş verir mi faiğ
Sana o eder kadar hisse
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
Yorum
Yorum