MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • exitus123
    Kıdemli
    • 17 Mart 2013
    • 3035

Ben yazılı SPK ya bildirdim..

eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu toplantı yapılacak otele kimler katılacak?
    Ben katılmayı düşünmüyorum

Yorum

• exitus123
      Kıdemli
      • 17 Mart 2013
      • 3035

ZATEN kimse gitmezse 10.12.2013 de parayı yatırmak keyfine kalmış olur... Paşa gönlü bilir yani...

Ben onun o gül yüzünü görmek istemiyorum.....

Yorum

• hakimbayram
        Katılımcı
        • 11 Eylül 2013
        • 135

arkadaşlar şimdi erendiz arkadaşımızın verdiği haber ve kapta yapılan açıklama ile zaten genel kurul tamamiyle güme gitti ... artık genel kurul tamamen geçersiz ve alınan kararlarda hükümsüz ve geçersiz konuma gelir... çünkü ayrılma hakkı kullanan yatırımcı arkadaşlarında oy kullanma hakkı varsa ve sen bunu kapta yasaklarsan yukarıda yayınladığım alıntı yazısında

Genel kurulun, özellikle;

- Pay sahibinin, genel kurula katılma, asgari oy, dava ve kanundan kaynaklanan vazgeçilemez nitelikteki haklarını sınırlandıran veya ortadan kaldıran,
        - Pay sahibinin bilgi alma, inceleme ve denetleme haklarını, kanunen izin verilen ölçü dışında sınırlandıran,
        - Anonim şirketin temel yapısını bozan veya sermayenin korunması hükümlerine aykırı olan, kararları batıldır.

açıkça kanunda belirtilmiş ... hemde geriye dönük olarak bile iptal edilebilirde deniyor... bu nedenle genel kurul günü spk uzmanına zaten bu kap duyurusunu okuttuğunuz anda zaten gerekeni söyleyecektir diye düşünüyorum... ayrıca ayrılma hakkını kullanan kişiler ile ilgili sabah yapılan açıklama ise tamamen spk kanunlarına aykırı... hemde spk nın görev alanına müdahaleye girer... burada hakem konumun da olan spk bültende yaptığı açıklama ile bu işe son noktayı koymuştur o yüzden açıklama ile suç işlenmiştir...

Yorum

• exitus123
          Kıdemli
          • 17 Mart 2013
          • 3035

YAPTIKLARIM yapacaklarımın teminatı sözü varken... SANKİ faiğ KOÇ veya SABANCI ya güvenecen....

Yorum

• exitus123
            Kıdemli
            • 17 Mart 2013
            • 3035

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 23.10.2013 18:05:58

AÇIKLAMA:
            Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 08/10/2013 tarihli Olağanüstü Genel Kurul toplantısına katılarak, Sermaye Piyasası Kanunu'nun 23. Maddesi kapsamında gündemin 11-12-13. maddelerinde oylamaya sunulan "önemli nitelikte işlem"lerden herhangi birine hayır oyu veren ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işleten pay sahiplerinin listesi ek1'de yer almaktadır.

Bu listede ismi bulunan yatırımcılarımızın, ek2'de yer alan "ayrılma hakkı kullanım formu"nu ıslak imzalı olacak şekilde doldurarak, 04/11/2013 günü mesai bitimine dek şirket merkezimize elden veya iadeli taahhütlü olacak şekilde ulaştırmaları gerekmektedir. İlgili formu bu tarihe dek şirketimize ulaştırmayan yatırımcılarımız, ayrılma hakkı kullanım taleplerinden feragat etmiş sayılacaklardır.

Şirketimize ulaşacak ayrılma hakkı kullanım formlarında yer alan bilgilerin genel kurul toplantı tutanağı ile karşılaştırılmasının akabinde, 06/11/2013 tarihinde yapılacak duyuru ile hisse senetlerinin teslim edileceği şirketimiz aracı kurum bilgileri açıklanacak olup, hisse senedi virmanlarının kabul işlemleri 11/11/2013-18/11/2013 tarihleri arasında yürütülecektir.

Şirketimize teslim edilen hisse senetlerinin bedellerinin, bütün virman işlemlerinin tamamlanması ile birlikte ödenmeye başlanması planlanmaktadır.

ÖNCE BU SÖZÜNÜ TUT Kİ sana millet GÜVENSİN.... Sende o yürek var mı ki verdiğin sözleri tutacak....

Yorum

• exitus123
              Kıdemli
              • 17 Mart 2013
              • 3035

MENSA SINAİ TİCARİ VE MALİ YATIRIMLAR A.Ş. / MEMSA [] 10.10.2013 17:53

AÇIKLAMA:
              Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimizin 08/10/2013 günü yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda,

Şirketimizin yapmayı planladığı sermaye azaltımı ile eş anlı sermaye artırımı işlemine ilişkin madde hususunda genel kurula katılarak şerh düşen ortaklarımızın toplam ayrılma hakkı talepleri, ödenmiş sermayemizin 6.278.000 TL (lot) nominal değerli kısmına tekabül etmektedir. Bu madde kapsamında ayrılma hakkını kullanan ortaklarımızın payları pay başına 0,46 TL fiyat ile şirketimiz tarafından satın alınacaktır.

Şirketimizin Volt Yatırım Gayrimenkul Enerji AŞ'yi iştirak edinme işlemi hususunda genel kurul toplantı tutanağına şerh düşen ortaklarımızın toplam ayrılma hakkı talepleri ise 6.873.000 TL (lot)nominal değere sahiptir. Bu maddeden doğan ayrılma haklarının kullanımı karşılığında pay başına 0,47 TL ödenecektir.

Toplam ayrılma hakkı kullanım taleplerinin nominal değerleri 13.151.000 TL (lot), satın alma maliyetleri toplamı ise 6.117.000 TL'dir.

10/10/2013 tarihinde toplanan Yönetim Kurulumuz, ayrılma hakkı kullanım taleplerinin tamamının karşılanmasına; ayrılma hakkı kullanacak yatırımcılarımızın ilgili paylarını transfer edebilmeleri için bir aracı kurumda şirketimiz namına hesap açılmasına, hesap bilgileri ile ödeme işlemlerine ilişkin usullerin, resmi Kurban Bayramı tatili nedeniyle tatil sonrası netleştirilerek ilan edilmesine karar vermiştir.

Kamuoyuna duyurulur.

SEN önce bu verdiğin sözü TUT faiğ...

Yorum

• exitus123
                Kıdemli
                • 17 Mart 2013
                • 3035

AKLINI PEYNİR EKMEKLE YEDİM DİYEN VARSA bence koşa koşa gitsin...

ÇOĞUNUZ zararla AYRILDINIZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

• siname
                  Bağımlı
                  • 18 Eylül 2013
                  • 1034

recep ivediğin gülüşü vardı onu yazmak isterdim ama yazamiyorum. ........

Yorum

• exitus123
                    Kıdemli
                    • 17 Mart 2013
                    • 3035

SPK ya ve FAİĞ e peşin dışında anlaşmayacağınız belirtmek en mantıklısı...

Yorum

• exitus123
                      Kıdemli
                      • 17 Mart 2013
                      • 3035

HEM ZARAR EDİP, HEM de FAİĞ hisseleri verecem, bide bu saatten sonra FAİĞ in sözüne inanıp, belge imzalayacam...

HALKBANK asıda senle belge imzaladı ve sana MİLYONLAR ver dide geri aldımı...

Hisseleri alır , istediğim zaman da satarım faiğ...

AKLIMA geldi BİZİM ... BİR DOST vardı... O ne diyor acaba bu konularda....

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
                        GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• karot43
                          Çalışkan
                          • 17 Mart 2013
                          • 2534

Günaydın arkadaşlar...))

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

Yorum

• karot43
                                Çalışkan
                                • 17 Mart 2013
                                • 2534

Yorum

Working...
                                X

Debug Information