MEMSA Mensa Mensucat
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
arkadaşlar,fıyığın hiç bir söz ve vaadine inanmayın,tek inanacağınız şey hesabınızda göreceğiniz para ve virmanlanmış hisseleriniz olsun...
))
bazı arkadaşlar arayıp,yok"iki kat hisse"önerecekmiş falan diyorlar,kaynak olarakta bazı forumlardaki insanları gösteriyorlar...!!!
o insanların kaynağı kimmiş acaba...
))toplantıya adam toplamak için,organize çıkarılmış bir söylenti olmasın...?!!?
kimseye akıl verecek değiliz:herkesin aklı var,fikri var...!!!herkes özgür iradesi ile karar versin,ne diyelim...
))
ben kesinlikle hiç bir koşulda anlaşmıyorum,toplantıya falanda katılmıyorum...!!!
fıyık gelecekse,kütahyadayım...
))
ya yüzüne bir tükürük alır,ya hakaret...çeker gider...
))
AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
dün yayınlanan spk bülteninden tahsisliye bir örnek...!!!
4. Borova Yapı Endüstrisi A.Ş.’nin (yeni unvanı Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş./Şirket) sermayesinin tahsisli olarak 24.180.815
TL’den 232.707.815 TL’ye artırılması sonucunda toplam paylarının %82,59 oranındaki kısmına sahip hale gelen ve bu kapsamda
Kurulumuzun Seri:IV, No:44 sayılı Çağrı Yoluyla Ortaklık Paylarının Toplanmasına İlişkin Esaslar Tebliği (Tebliğ) hükümleri uyarınca
diğer ortaklara ait paylar için pay alım teklifinde bulunma yükümlülüğü doğan Kamil Engin YEŞİL’in pay alım teklifinde bulunma
yükümlülüğünden muafiyet verilmesi talebinin Kurulumuzun 05.11.2013 tarih ve 36/1172 sayılı toplantısında olumsuz karşılanması
nedeniyle, Kamil Engin YEŞİL tarafından anılan Tebliğ uyarınca diğer ortaklara ait paylar için pay alım teklifi yapılması amacıyla
hazırlanan Çağrı Bilgi Formu’nun Kurulumuzca onaylanması talebinin, 1 TL nominal değerli pay başına asgari çağrı fiyatının anılan
Tebliğ’in 8 inci maddesinin birinci ve dördüncü fıkralarında yer alan çağrı fiyatının belirlenmesine ilişkin yöntemler kullanılarak
hesaplanan fiyatların en yükseği olan 1 TL olarak belirlenmesi koşuluyla olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE
Yorum
-
Faiğ AKIL hocaları toplantıya katılmayacakların haklarından feragat ettiğini zannediyorlar sanırım..
T.C tek zeki insanlar sizsiniz sanırım, ne uyanıksınız, ne açıklar varmış SPK kanununda, dün yazdıklarımı iyi oku ki AKILSIZ AKIL hocaların AKILLANIR...
Ben sana hisseleri virman etmeseydim düşündüğünüz olurdu ama ben hisselerimi MEMSA ya yolladım cancağızım

Faiğ sanada yolladım, SPK yada yolladım o gün orda yokum canım.... Türkçesi sen unut sermaye azaltıp artırmayı...
Hisseleri de yolla 12.12.2013 mesai bitiminde ... Ben bir yolla zararımı karşılarım başka hisselerle.. Sen sermayeyi azaltıp, artırrısın rüyanda....
Yorum
-
12 nci maddeye şerh düşenlerle anlaşacak yada paralarını ödeyecek. 110 milyonu aklayacak.
Diğerlerinin hisselerini iade edip badelliyide rafa kaldıracak diye düşünüyorum
Yorum
-
GÖZALTINDA çok mutlu yaşar yılbaşında

mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 nci maddeye şerh düşenlerle anlaşacak yada paralarını ödeyecek. 110 milyonu aklayacak.
Yorum
-
-
ADAM param yok diyor, en sıcak para sermaye arttırımıyla 1 ay içinde kasada olacak

sanırım millete hisse senedi vaat edecek ki, elinde zaten 8 MİLYON hisse var finlandiyalıda onunlada pazartesi GK sonra işi bitiyor, piyasada en basit eritmek için ANLAŞANLARA verecek,,, UYANIK hisse verecek ve sonrasında sermaye azaltıp artımına katılıp faiğ in cebine tekrar para koymanı sağlayacak...
Faiğ çoook zekisin çooookkkkkk..
ANLAŞTIK diyip bide tekrar milletten SICAK para , ohhh ne alaaaaaaaaaaaa.....
mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster12 nci maddeye şerh düşenlerle anlaşacak yada paralarını ödeyecek. 110 milyonu aklayacak.
Yorum
-
herkezle anlaşmadan para mara yatırmaz.
bir kişi bile imza atmazsa yatırdığı paralarda güme gider
Yorum
-
BEN peşin çalışıyorum, para peşin kırmızı meşin,,
KAÇ yıldır çektirdiklerine sayıyorum,
Paşa paşa paramı ödeyecek...
bana vereceği para deve de kulak...
Parayı yatırmazsa BORSA da kaybettim derim , sineye çekerim,
Hisseyi 2014 de satarım, zaten OGK ne diyordu yılbaşından sonra enerji üreteceğiz, otel yapacağız, oooo FAİĞ sana güvenim TAM
3 AY sonra para kazanacağım demek ki
SANA ÇOOOOOOOKKKKK güveniyorum FAİĞ..
Sen hisselerimi veya PARA mı yolla....
BU İŞİ HALLET CANIM.......
mustafa_197458 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkezle anlaşmadan para mara yatırmaz.
bir kişi bile imza atmazsa yatırdığı paralarda güme gider
Yorum
-
3 lot hissem de var...
Sana çooooookkkk güvendiğim için bi türlü onlarıda veremedim sana FAİĞ...
exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBEN peşin çalışıyorum, para peşin kırmızı meşin,,
KAÇ yıldır çektirdiklerine sayıyorum,
Paşa paşa paramı ödeyecek...
bana vereceği para deve de kulak...
Parayı yatırmazsa BORSA da kaybettim derim , sineye çekerim,
Hisseyi 2014 de satarım, zaten OGK ne diyordu yılbaşından sonra enerji üreteceğiz, otel yapacağız, oooo FAİĞ sana güvenim TAM
3 AY sonra para kazanacağım demek ki
SANA ÇOOOOOOOKKKKK güveniyorum FAİĞ..
Sen hisselerimi veya PARA mı yolla....
BU İŞİ HALLET CANIM.......
Yorum
-
-
Yorum