MEMSA Mensa Mensucat

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • karot43
    Çalışkan
    • 17 Mart 2013
    • 2534

exitus123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merter deki otel den ne çıkar ki Nadide cad seçmiş ki, gidiş geliş kolay olsun...
    hayatın temeli zaten gidip gelmek değil midir...))
    AV OL,AVCI OL:AMA AVCIYA YARDIM EDEN KÖPEK OLMA...!!!
    GERÇEKCİ OL,OLANAKSIZI İSTE...!!! CHE

Yorum

• andiç75
      Katılımcı
      • 11 Eylül 2013
      • 91

Ola gardaşlar bırakın şu elamanın yakasını artık neyidirse etsin. Isterse Hilton oteline davet etsin yemekli sazlı cazlı bir eğlence hazırlasın. Bol matineli seyri güzel bir alem hazırlasın. Benden çalışmaz hacı. Para peşin kırmızı meşin. Beni ırgalamaz. Ayrılan elemanların paralarıni en geç 10 12 ye gadar hesaplara işlet. Ondan sonra ne yapıyorsan yap. Öz mebalın öz boynan sıç glozun düz boynan Vesselam.

Yorum

• exitus123
        Kıdemli
        • 17 Mart 2013
        • 3035

faiğ ben senden erken davrandım, sana saat 13.27 mail attım, sanırım saat 14.00 faks çektim, dilekçeyi kargoya verdim eline ulaşır yarın...

Bu dilekçemi SPK yazdığım dilekçeyede ekledim onu da kargoladım...

Şuan 1-0 öndeyim, bu sefer golü ben attım faiğ.... Geç kaldın canım...

Adresim belli, telefonumda mevcut.. Bak gizliden arama açmıyorum, ses kayıdı yapacam, konuşurken dikkat et, gece arama hiç açmam......

10.12.2013 de beni nerde bulmak istiyorsan mail at, adresimi veririm.. gelirsin ayağıma ....

127 milyon+42 milyon geliri bir kalemde silebilirsin..

Çünkü ben MEMSA yı sildim...
        herkes kazansaydı borsa diye birşey olmazdı....

Senin ayağına gelecek kadar da küçülmem şu dakikadan sonra sen kimsin ki beni ayağına çağırıyorsun... Koskoca doktor baba parasıyla adam olmuş bir zatın ayağına gitmez canım. paramla küçülmem.... GELİRSİN AYAĞIMA 3 lotla ortak şirketimizi 2014 uçururuz. Söz sana imzalayacam belgeleri Faiğ diyecem önce verdiğin sözleri tut...

Yorum

• heckser-ohlin
          Aktif
          • 12 Eylül 2013
          • 332

cehaletin böylesi ancak bu kadar olur....genel kurul güme gitmiştir fıyk heckser bunu da söylemişti dersin )

Yorum

• heckser-ohlin
            Aktif
            • 12 Eylül 2013
            • 332

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            cehaletin böylesi ancak bu kadar olur....genel kurul güme gitmiştir fıyk heckser bunu da söylemişti dersin )

adam bana diyorki gündem maddelerinin, iştiraklerin iptali için dava açarsanız ayrılma hakkından vazgeçmiş sayılırsınız... ulan be kafası çalışmayan mahluk paramızı mı veriyon ki ayrılma hakkının peşine düşelim )

ben geçen yazdıydım gidiş dönüş uçak biletlerimi yolla hiltondan 2 günlük rezervasyonumu yap( spa dahil) düşünürüm demiştim ama bu saatten sonra bir haftalık full pansiyon tatil teklif etsen ııııı ııııı cık... olm ben gelmiyom dedim ya çok idrak edememişsiniz sizin için bülteni tekrar yazacam buraya en son

Yorum

• karot43
              Çalışkan
              • 17 Mart 2013
              • 2534

haydi fıyık,nazlanma ama...))

Yorum

• Intelligent
                Katılımcı
                • 12 Eylül 2013
                • 110

Arkadaşlar, aşağıdaki hususla ilgili sizin düşünceniz nedir.

Ödeme durumuna göre KY’yı ;

1) Parası ödenecek olanlar,
                2) Ödeme planı anlaşması yapanlar
                3) Hiçbir şekilde anlaşamayanlar (Toplantıya katılıp anlaşmayabilir veya hiç toplantıya bile katılmayacaklar )

olarak üç gruba ayırırsak genel kurul kararları bu 3 gruptakilerin toplam oyları ile alınmıştı. Faik, şimdi 1. ve 2. Gruptakilerin işlerinin tamamladıktan sonra 3. gruptakilerin hisselerini geri virman yaparak genel kurul kararlarını onaylatabilir mi diye anlamalıyız?

SPK’nın 29 /11/2013’de aşağıdaki kap açıklamasını okuduğumda ; SPK’nın tüm yatırımcılar için aynı yöntemin uygulanmasını talep ettiğini anlıyorum. Yani, bir kısmı için peşin ve bir kısmı için de anlaşmalı şekilde değil de tümü için peşin veya tümü için anlaşmalı yap diye izah etmiş. Bu durumda, biz toplantıya katılmasak veya hiçbir şekilde anlaşmasak bile faik bizim hisseleri geri virmanlayarak hem bizimle anlaşmış hem de tüm kararları geçirmiş gibi olmuyor mu?

AÇIKLAMA:

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun şirketimize gönderdiği 29/11/2013 tarihli yazı ile,

a) Ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,

b)Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve Şirketimiz tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihli mesai saati bitimine kadar Kurul'a gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda yapılması gerektiği,

c) Ayrılma hakkı kullanım bedellerinin ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanmaması durumunda, söz konusu payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,

Yorum

• heckser-ohlin
                  Aktif
                  • 12 Eylül 2013
                  • 332

bir de malınızı geri gönderecez ne yaparsanız yapın diyor ... yok ya öyle kolay mı lan gönderdim bitti ben malımı sana ayın 12 de gönderdim ve SPK nın beceremezsen geri göndereceksin dediği tarihte tam bir ay olacak... ben sana yedirir miyim böyle kolay ... BAK O MAL GELDİĞİ GÜN SİZİN TEBLİGAT NASIL GELECEK KAPINIZA !!!!

Yorum

• karot43
                    Çalışkan
                    • 17 Mart 2013
                    • 2534

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

3) Hiçbir şekilde anlaşamayanlar (Toplantıya katılıp anlaşmayabilir veya hiç toplantıya bile katılmayacaklar )

olarak üç gruba ayırırsak genel kurul kararları bu 3 gruptakilerin toplam oyları ile alınmıştı. Faik, şimdi 1. ve 2. Gruptakilerin işlerinin tamamladıktan sonra 3. gruptakilerin hisselerini geri virman yaparak genel kurul kararlarını onaylatabilir mi diye anlamalıyız?

SPK’nın 29 /11/2013’de aşağıdaki kap açıklamasını okuduğumda ; SPK’nın tüm yatırımcılar için aynı yöntemin uygulanmasını talep ettiğini anlıyorum. Yani, bir kısmı için peşin ve bir kısmı için de anlaşmalı şekilde değil de tümü için peşin veya tümü için anlaşmalı yap diye izah etmiş. Bu durumda, biz toplantıya katılmasak veya hiçbir şekilde anlaşmasak bile faik bizim hisseleri geri virmanlayarak hem bizimle anlaşmış hem de tüm kararları geçirmiş gibi olmuyor mu?

AÇIKLAMA:

a) Ayrılma hakkı kullanım bedellerine ilişkin olarak pay sahiplerine yapılacak olan tüm ödemelerin 10.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar yapılması gerektiği,

b)Yatırımcılara ayrılma hakkı bedellerinin ödendiğine ilişkin veya ayrılma hakkı bedelinin başka bir ödeme planı çerçevesinde yapılmasına ilişkin olarak yatırımcıların her biri ile anlaştıklarına dair yatırımcılar tarafından imzalanmış belgelerin, aracı kurum ve Şirketimiz tarafından imzalanacak yazı ekinde 11.12.2013 tarihli mesai saati bitimine kadar Kurul'a gönderilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'nda yapılması gerektiği,

c) Ayrılma hakkı kullanım bedellerinin ödenmemesi veya herhangi bir ödeme planı üzerinde anlaşma sağlanmaması durumunda, söz konusu payların 12.12.2013 tarihi mesai saati sonuna kadar sahiplerine iade edilmesi ve bu duruma ilişkin özel durum açıklamasının aynı gün KAP'ta yapılması gerektiği,
                    sevgili dostum,bir kişi bile anlaşmaz ve parası ödenmez ise iş yatar...!!!hiçbir koşulda ben anlaşmayacağım,fıyıkta paramı ödemezse bu iş yatmış demektir...))

Yorum

• heckser-ohlin
                      Aktif
                      • 12 Eylül 2013
                      • 332

Intelligent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

AÇIKLAMA:

tabiki OLMUYOR... altını çizdiğin HER BİRİ İLE İFADESİ ayan beyan ortada... istediğin kadar kıvır fyk seni göz altında görmek isteriz... sonraki süreci de söyleyeyim de sen şimdiden onları da düşün yorumla...

ÖNCE GÖZALTI...
                      BEDELLİ İPTAL..
                      İŞTİRAKLER İPTAL...
                      55 MİLYON CEPTE...
                      SONRASI NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN KODESSSSSSS....

Yorum

• karot43
                        Çalışkan
                        • 17 Mart 2013
                        • 2534

bakın arkadaşlar,fıyığın her yeri oynuyor,para bile yapıştıramazsınız buna...))

Yorum

• heckser-ohlin
                          Aktif
                          • 12 Eylül 2013
                          • 332

BİR DE 31/12/2013 tarihi benim için çok anlam ifade ediyor sizin için de öyle mi fıyk bayım

Yorum

• karot43
                            Çalışkan
                            • 17 Mart 2013
                            • 2534

heckser-ohlin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            tabiki OLMUYOR... altını çizdiğin HER BİRİ İLE İFADESİ ayan beyan ortada... istediğin kadar kıvır fyk seni göz altında görmek isteriz... sonraki süreci de söyleyeyim de sen şimdiden onları da düşün yorumla...

ÖNCE GÖZALTI...
                            BEDELLİ İPTAL..
                            İŞTİRAKLER İPTAL...
                            55 MİLYON CEPTE...
                            SONRASI NİTELİKLİ DOLANDIRICILIK SUÇUNDAN KODESSSSSSS....
                            elinden tutar götürürüz be dostt...))

Yorum

• karot43
                              Çalışkan
                              • 17 Mart 2013
                              • 2534

taa eski köylerde söylemiştim ilk defa,fıyık "çarşafa dolaştırdın" diyee...))vallah şimdi nevresime de dolaştırdın...))şimdi kıvır fıyık,oofff yandan yavrummm...))

Yorum

• eagle
                                Seyirci Üye
                                • 28 Eylül 2013
                                • 68

Antalya da Kemer'de 5 yıldızlı otelde ortaklarını ağırlasaydınız
                                Sözleşme imzalardık.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information