Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
slm bende asyabank soruyorum. yazıklar olsun diyorum buda vakıfbank gibi 1,400leri boylıyacak sanırım. saygılarımla
1,85 üzerinde kaldığı müddetçe problem gözükmüyor. Sonuçta endeksten bağımsız bir hareket beklemek yanlış olur. Yine de orta ve uzun vade için uygun seviyelerde seyrediyor. 1,85 altına sarkarsa stoploss uygulanması daha doğru olur kanımca.
Sayin Murat Bey
Maliyetlenmek Için Kozad-krdmd-goldaş-anacm-tksyo-evnyo-iheva -asyab Hisseleri Ile Ilgilili Görüş Ve öenerilerinizi Açiklamanizi Taleb Ediyor Saygilar Sunuyorum Teşekkür Ederim
EVNYO; Pek takip etmediğim bir hisse. Ama teknik olarak iyi seviyelerde. Özellikle 0,5 YTL seviyesinin üzerinde kaldığı müddetçe bu fiyatları güzel görünüyor.
TKSYO; sermayesini yarıyarıya eritmiş. Uzak durulmasında fayda var.
Anacm; 1,5 seviyesinde tutunabilirse tekrar yukarı dönme ihtimali yüksek olur. Fiyatı 2004 yılının fiyatlarına gerilemiş durumda. Temel olarak ta sağlam duruyor.
KOZAD;1,36 desteği üzerinde kaldığı müddetçe problem gözükmüyor. 1,63 üzerine kendini atar ve tutunursa maliyet oluşturulabilir. Şimdilik yön konusunda kararsızım.
KRDMD; 0,78 ve 0,66 destekleri var. Özellikle 0,66 seviyesine çekilirse ben de alım düşünebilirim. Orta ve uzun vade için güzel bir hisse.
GOLDS; Hala devam eden bir mahkemesi var hatırladığım kadarıyla. Bana göre 1 YTL seviyesine bir çekilme yaşayabilir.
İHEVA; Pek ısınmadığım bir hisse. Alım yapsam bile ikinci günü kesinlikle beklemem satarım. Daha önce birçok topicte ve kendi topiğinde gerekli açıklamalar yapılmıştı.
ASYAB; Endekse paralel hareketleri olsa da orta ve uzun vade beklentim bulunuyor bu hissede. Gerekli açıklamayı yukarıda yaptım.
Takip ettiğim hisseler bellidir. Bu hisseler temel anlamda sağlam ve beklentisi hisselerden hoşuma giden hisseler olarak seçilmiştir. Size ne söylesem kısa vadede bu havada ters hareket etme ihtimali doğuracaktır. Bu sebeple imzamda bulunan hisselere bir göz atmanız ve bu hisselerden size uyanı seçmeniz benim size vereceğim en güzel cevap olur.
Aksa 5 yıllık düşüş trendinde alt band desteğinide kırdımı? hissenin bundan sonraki seyri ne olur acaba, maliyet için uygun mudur? teşekkürler.
1,55 ve 0,95 seviyeleri aylık grafikte gördüğüm yatay destekler. Bu seviyeler çok güçlü konumda. Bunun dışında 1,5 ve 1,3 seviyesinden geçen kanal destekleri mevcut. 1,7 seviyesi geçilmediği müddetçe aşağı trendini bozamaz gibi duruyor. Özellikle 1,5 seviyesi aşağı kırılırsa 1,3 için maliyetlenme uygun olabilir. Yada 1,7 üzerine çıkıp kalabilirse düşünülebilir. Şimdilik takip edelim bakalım.
Ben aylık macd'ı açıkçası nasıl düzeltecek merak ediyorum. Macd'ın aşağı dönmesi kötü olmuş. İlk kanal oluşumunda (98 - 2000 yılları) 20 liradan 5 liraya geri çekilme yaşanmış. Demekki böyle bir geri çekilme de yaşanabiliyormuş bu hissede. Göz önünde bulundurulmalı.;) Bu da ikinci dikkatimi çeken konu. Şirket güzel, kar güzel, teknik olarak günlükte güzel olsa da haftalıkta düzeltmesine devam ediyor ve aylık grafikler bozulmaya daha yeni başlamış. Öncelikli olarak tekrar 95 YTL kanal desteğini test edeceğini düşünüyorum. Umarım kırılmaz. Ama yine de bu macd'a güven olmaz. Bakarsın yine yukarı döner. Döner mi döner ama ben şu anda sadece seyrederim.
Üstat iyi geceler. Veriğiniz bilgi doğrultunda 0.45 den Adana C aldım. Orta vadede satış hedefim neresi olmalı. Birde elimde 1.50 maliyetli Karel hissesi var. Bayağı zarardayım bu hisse ile ilgili görüşünüzü alabilirmiyim Teşekkürler
Üstat iyi geceler. Veriğiniz bilgi doğrultunda 0.45 den Adana C aldım. Orta vadede satış hedefim neresi olmalı. Birde elimde 1.50 maliyetli Karel hissesi var. Bayağı zarardayım bu hisse ile ilgili görüşünüzü alabilirmiyim Teşekkürler
Orta ve uzun vadede 0,6 ve 0,81 dirençleri bulunuyor. Test edip geçebilirse 1 YTL kanal direncine hareket edecektir. 0,42 YTL desteği üzerinde kaldığı müddetçe problem gözükmüyor. Özellikle aylık macd çizgilerinin çok ucuz konumda olması güzel.
Karel'i bu fiyatlardan elden çıkarmak bana göre yanlış olur. Şirket performans ve fiyat dengesi halka arzından beridir ters gidiyor. Şirket kar yazıyor, özsermayesi artıyor ama aksine fiyat sürekli geri çekiliyor. Yanlış giden farklı şeyler ama çözemiyorum açıkçası.
üstat zamanınız olunca tuddf ve burcelik yorumlarmısınız. teşekürler.
TUDDF, kısa vade yukarı hareket gözükse de orta ve uzun vade aşağı yönlü bir hareket gösterebilir. 3,7 altına sarkmasına müsaade edilmemeli.
Burçelik 12, 10 ve 8,2 destekleri mevcut. Teknik olarak ucuz konumda bulunuyor. Fakat şirket performansına göre fiyatı yine de pahalı konumda bulunuyor.
sayın muratbey,sitenize yeni üyeyim.sizden ford ve iişfin hakkında yorum istiyorum.saygılar selamlar..
FROTO, 5.5 seviyesine kadar geri çekilme yaşanabilir. Haftalık ve aylık göstergeleri hala düzeltme yaşandığını gösteriyor.
ISFIN, 0.55 seviyesindeki desteğinden başladığı yükseliş trendi endeksteki bozulmaya rağmen halen devem ediyor. 0,73 seviyesi aşılırsa yükselişi daha rahat gerçekleştirebilir.
Yorum