Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • financer
    Bağımlı
    • 08 Mayıs 2008
    • 128

financer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    IBTYO için 16 Temmuz da yaptıgım yorum.

Yarın tahminim, tabana yakın kademelerde(0.91-0.92) hacimsiz bir bekleyiş olur

Sonra yukarı dogru hareket eder.

Eğer yine taban olursa 0.86 ya kadar bekle moduna geçmek gerekiyor.
    Üstad

yanılma payı sadece 1 kademe.

0,87 den dönmüş.

2.seans sırasında işim çıktı.

Yoksa iyi trade yapılırmıs.
    [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
      Bağımlı
      • 05 Temmuz 2007
      • 1019

Üstad

0,87 den dönmüş.

Sana özelden bir tüyo verecem.:36_1_13: Kimse duymasın. Yazdığım kaııııtlar düşüyoor.:36_1_13: Boşver IBTYO'yu falan.

Yorum

• BAYTAR38
        Yeni üye
        • 22 Mayıs 2008
        • 3

bize yokmu?

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
          Bağımlı
          • 05 Temmuz 2007
          • 1019

BAYTAR38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          bize yokmu?
          İşin sırrı Oltaya Takılanlarda gizli.:36_1_13: Çok dillenince gitmiyoo veledler.:36_3_2:

Yorum

• goldcat
            Aktif
            • 14 Şubat 2008
            • 239

Üstad bügün SNGYO güzel çıkış yaptı. 4,50 den 4,34 de kadar sürekli maliyet düşürerek aldım. bugün hepsini karla satıp yerine tekrar OZFIN aldım. Bir OZFIN bir SNGYO sayende iyi karlar elde ettim sağolasın.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
              Bağımlı
              • 05 Temmuz 2007
              • 1019

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Üstad bügün SNGYO güzel çıkış yaptı. 4,50 den 4,34 de kadar sürekli maliyet düşürerek aldım. bugün hepsini karla satıp yerine tekrar OZFIN aldım. Bir OZFIN bir SNGYO sayende iyi karlar elde ettim sağolasın.
              İnan siz kazanınca ben daha da mutlu oluyorum dostum. Umarım kazançlarınız gün ve gün artar. SNGYO'da bugün EFG alımları sürdü. Bu hisse önümüzdeki günler için daha cazip hale geliyor.

Yorum

• şahin
                Katılımcı
                • 25 Haziran 2008
                • 69

üstat Bi Lüks Kadife Yorumu Yapabilirmisin Son 3 Ayda Oyak Iyi Mal Toplamiş Saygiar

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

şahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  üstat Bi Lüks Kadife Yorumu Yapabilirmisin Son 3 Ayda Oyak Iyi Mal Toplamiş Saygiar
                  Kusura bakmayın işlerim fazla. Haziran ayında Birlik Mensucat şirketin %62,18 ini Küçükçalık Mefruşat Ticaret ve Sanayi A.Ş'e sattı. Herhangi bir toplanma işlemi yok. Çağrı işlemi de nominal fiyattan yapıldı. Alış işlemi de şu anki değerinin altında kalıyor. Bu sizi aldatmasın.

Küçükçalık Mefruşat Ticaret ve Sanayi A.Ş.'nin 23.06.2008 tarihli yazısı aşağıya çıkarılmıştır. "Konu: Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VIII, No: 39 sayılı Tebliği madde 5/h-6 uyarınca yapılan açıklamadır. Şirketimiz Küçükçalık Mefruşat Ticaret ve Sanayi A.Ş. 05.06.2008 tarihinde Birlik Mensucat Ticaret ve Sanayi İşletmeleri A.Ş.'nin elinde bulunan % 62,18 oranındaki 6.217.912,66 YTL nominal değerli 6.217.912,66 adet Lüks Kadife Ticaret ve Sanayi A.Ş. hisselerini 8.000.000 USD bedelle toptan olarak satın almıştır. Bu işlem Semaye Piyasası Kurulu Seri: IV, No: 8 sayılı Tebliğinin 17. Maddesi gereği "Ortaklığın sermayesinin ve oy haklarının % 25'ine veya daha fazlasına ya da bu orana bağlı olmaksızın yönetim kontrolünü sağlayan paylara sahip olanlar, diğer ortaklara ait hisse senetlerini de almak üzere çağrıda bulunmak zorundadır"der. Satın almış olduğumuz payların dışında diğer ortaklara ait 3.782.087,34 adet 3.782.087,34 YTL nominal değerli hisse senedinin de çağrı yoluyla alınması için 18.06.2008 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu Başkanlığına başvuruda bulunduğumuzu bildiririz."

Yorum

• goldcat
                    Aktif
                    • 14 Şubat 2008
                    • 239

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    İnan siz kazanınca ben daha da mutlu oluyorum dostum. Umarım kazançlarınız gün ve gün artar. SNGYO'da bugün EFG alımları sürdü. Bu hisse önümüzdeki günler için daha cazip hale geliyor.
                    Dün 1,15' den aldığım OZFIN leride bugün 1,20'den satıp tekrar nakite geçtim. Üstad senin duaların kabul oluyor Allah senden razı olsun

Yorum

• erdenixxx
                      Yeni üye
                      • 22 Nisan 2008
                      • 23

Mur@T_ERISKIN´isimli üyeden Alıntı
                      Bedel karşılığı alabileceğiniz hisselerinizdir. Aracı kurumunuzla görüşerek yada sayfanızda gösterilen yolları izleyerek ne kadar para yatıracağınızı görebilirsiniz. Bugün hisse fiyatı da aynı miktarda düşmüş durumda yoksa zararlı çıkarsınız. Yada bu hisselerinizi rüçhan pazarında o gün işlem gördüğü fiyattan satabilirsiniz. Şu anki fiyatı 0,14 - 0,15, satış fiyatınız 0,14 ama bedelliye katılmayıp hisse r'lerinizi satmanız durumunda zarar yazma ihtimaliniz yüksek.

Ben İnternet üzerinden işlem yapıyorum hocam.yani aracı kurum yok. teyit etmek için anladığımı tekrarlamak istiyorum; yazdıklarınzdan satmayıp beklemem gerektiğini satarsam zarar edeceğimi bedelliye katılmamın doğru olduğunu anladım.
                      İlginiz için teşekürler hocam, iyi çalışmalar

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                        Bağımlı
                        • 05 Temmuz 2007
                        • 1019

erdenixxx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Ben İnternet üzerinden işlem yapıyorum hocam.yani aracı kurum yok. teyit etmek için anladığımı tekrarlamak istiyorum; yazdıklarınzdan satmayıp beklemem gerektiğini satarsam zarar edeceğimi bedelliye katılmamın doğru olduğunu anladım.
                        İlginiz için teşekürler hocam, iyi çalışmalar
                        Sn. erdenixxx, size biraz daha açıklayıcı anlatayım. Şimdi elinizde eski hisseleriniz ve bu eski hisselere verilen yeni hisseleriniz mevcut. Eski hisslerinizin fiyatı şu an 1,12 - yeni hisselerinizin ise 0,11 dolayısı ile elinizdeki hisse sayıları ile bu hisselerin fiyatlarını çarptığınızda ve her iki fiyatı topladığınızda bölünmeden önceki fiyattan daha az bir paranızın olduğunu görürsünüz. Buna normal bugünkü düşüşü eklemeden söylüyorum. O cabası. Eğer yeni hisselerinizi satmak isterseniz bunları şu an 0,11 fiyattan satarsınız ki bu çok düşük bir fiyat olur. Yanılmıyorsam 1 YTL nominal fiyattan bedelli verdi PEGYO. Dolayısı ile her yeni hisse başına 1 YTL yatırdığınızda 1,12 YTL değirinde bir hisse sizin hesabınıza geçer. Dolayısı ile bedelliden oluşan bu fark kapanır. Karar elbetteki sizin. Eski hisseleri istediğiniz zaman satabilirsiniz. Bunda bir problem yok. Ama yeni hisselerinizi ya bedelli karşılığı satın almanız. Yada rüchan kuponu şeklinde satmanız gerekir. Bu işlemleri de Rüchan tarihi sonuna kadar yapmanız gerekir. Yazınızdan yanlış anlamadıysam 1 ağustos tarihinde bu son bulacak. Bu tarihten sonra elinizdeki bu kuponlar da kaybolur ve kaç liralardan aldığınız hisseler şu anki fiyatından işlem görmüş ve o kadar zarar yazmış olursunuz.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                          Bağımlı
                          • 05 Temmuz 2007
                          • 1019

Eğer hisselerimi satmak istiyorum derseniz, şu an %26 düşüş yapan yeni hisselerin, düşüş sebebinin tamamiyle spekülasyon olduğunu ve zararda olan yatırımcıyı bedelliye çekmek için yapıldığını söyleyebilirim. Eğer yarında bu hisseler düşüş yaşarsa zaten satmanızın da bir anlamı kalmayacak ve bedelliye katılmak daha cazip hale gelecek.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

Üstad

0,87 den dönmüş.

İnşallah almamışsındır.:(

Yorum

• financer
                              Bağımlı
                              • 08 Mayıs 2008
                              • 128

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              İnşallah almamışsındır.:(
                              yok üstad bulaşmadım.

ancak yarın tepki vermesini bekliyorum
                              [B]POZİTİF DÜŞÜN, [I]HEDEFLERİN OLSUN[/I], [I]BAŞARIRSIN[/I]![/B]

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                                Bağımlı
                                • 05 Temmuz 2007
                                • 1019

yok üstad bulaşmadım.

ancak yarın tepki vermesini bekliyorum
                                Girelim mi yani:36_1_13:

Yorum

Working...
                                X