Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Mur@T_ERISKIN
    Bağımlı
    • 05 Temmuz 2007
    • 1019

goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sayın Murat Erişkin,
    DGATE de işlem hacmi yok denecek kadar az, dinlenmeyemi geçti acaba.
    Sanırım bu havada biraz istirahat gerekli

Şu an elimde yok ama hareketine yetişemiyecem diye korkuyorum açıkçası. Çok sinsi bir hareket olacak gibime geliyor.;)

Yorum

• spek
      Katılımcı
      • 26 Nisan 2008
      • 79

selam ustad...fenıs hakkında yorum alabıllırmıyım....

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
        Bağımlı
        • 05 Temmuz 2007
        • 1019

spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        selam ustad...fenıs hakkında yorum alabıllırmıyım....
        Zirvesinde olan bir hisse için 2,23 - 2,12 - 1,92 desteklerinin olduğunu söyleyebilirim. Eğer sert bir şekilde geri gelirse bu desteklerin de çalışacağını düşünmek biraz zor olur sanırım. 1,92 de tutunamaz ise 1,6 lı seviyelere çekilebilir. Yukarı yönlü hareketi zaten devam ediyor. Nerede duracağını kestirmek güç.

Yorum

• spek
          Katılımcı
          • 26 Nisan 2008
          • 79

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Zirvesinde olan bir hisse için 2,23 - 2,12 - 1,92 desteklerinin olduğunu söyleyebilirim. Eğer sert bir şekilde geri gelirse bu desteklerin de çalışacağını düşünmek biraz zor olur sanırım. 1,92 de tutunamaz ise 1,6 lı seviyelere çekilebilir. Yukarı yönlü hareketi zaten devam ediyor. Nerede duracağını kestirmek güç.
          tesekkur ederım..umarım gecmıs yıllardakı 4.00 lu zırverlerı tekrar gormek nasıp olur.....

Yorum

• spek
            Katılımcı
            • 26 Nisan 2008
            • 79

ustad bırde eggubre ve gubrf var...kafam cok karısık daha duserlermı...verıp kurtulsammı yoksa beklesemmı..

Yorum

• yagmur
              Kıdemli
              • 29 Nisan 2008
              • 4717

golds yorumunuzu alabilirmiyim.?ilginç hareketler var.
              teşekkürler
              Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                Bağımlı
                • 05 Temmuz 2007
                • 1019

spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ustad bırde eggubre ve gubrf var...kafam cok karısık daha duserlermı...verıp kurtulsammı yoksa beklesemmı..
                Öncelikle Linear ve Logaritmik grafikler hakkında biraz bilgi vereyim. Linear rakamsal olarak logaritmik grafikler ise yüzdesel olarak hesaplanırlar. Grafiklerin yan tarafındaki fiyat bölümüne baktığınızda bu farkı görebilirsiniz. Genellikle uzun vadeli fiyat hareketlerinde logaritmik grafikler daha iyi sonuçlar verir. Özellikle sert fiyat hareketleri olduysa. Ben her iki şekilde ekledim ki hisselerin tepe yaptığı nokraları ve yükselişlerini görebilesiniz diye.
                Şimdi grafiklere bakarak nereden nereye geldiğini sadece görüp ona göre hareket edebilirsiniz. Gubre Fabrikası 35 binli fiyatlarda ilk sorular sorulduğunda yine pahalı demiştim. Şimdi yine pahalı diyorum. O zamanda yukarı hareket için birşey söylememiştim şimdi de söylemeyeceğim. Önü açık. Her iki hisse içinde. Ama geri dönüşü düşünürseniz. Uygun yerlerde stoploss koymanız daha mantıklıdır. Göstergeler her yükselişte daha da şişmiş vaziyette karşımıza çıkıyor. Artık haftalık garafiklerde de bu görülüyor. Ee tabi her yükselişinde bir miktar düşüşü olacak.

Artık bu hisseler için kısa vadede yorum yapmayacağım. Çünkü risk oranları her geçen gün artıyor ve göstergeleri zayıflıyor. Geri dönüşlerinde GUBRE için 41 - 35 ve 30 destekleri, EGGUB içinse 75 ve 65 destekleri görünüyor. Buraları düzeltme için test edilebilir.
                Last edited by Mur@T_ERISKIN; 06 Haziran 2008, 01:04.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                  Bağımlı
                  • 05 Temmuz 2007
                  • 1019

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  golds yorumunuzu alabilirmiyim.?ilginç hareketler var.
                  teşekkürler
                  Ne kadar da savcılık tarafından peşleri bırakılsa da ve gelen bu haber yükseliş için kullanılsa da, büyükler tarafından özellikle bugün yüklü miktarda satış ağırlıklı işlemler yapıldı (Eczacıbaşı tarafından 1 milyon küsür lot satıldı.). Teknik olarak son düşüşten dolayı göstergeler sağlam ve güçleniyor Bugün 2,06 direncini geçemediği için geri döndü. Anlaşılıyor ki bu seviyeler satış için kullanılacak. Tekrar bir yükseliş için bu seviyenin ve sonrasında yoğun işlemlerin yapıldığı 2,2 li seviyelerin geçilmesi gerekli. Aşağıda ise 1,8 - 1,82 seviyesi dikkat çekiyor.

Gelecek dönemde bu kayıp altınlar yine olumsuz haberler olarak karşımıza çıkabilir. Dikkatli olmakta fayda var.

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                    Bağımlı
                    • 05 Temmuz 2007
                    • 1019

Yarın için bugünden en spekülatif, son günlerin en hareketli hisselerinden birisine girdim. Ama söylemeyeceğim.

Yorum

• spek
                      Katılımcı
                      • 26 Nisan 2008
                      • 79

Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Yarın için bugünden en spekülatif, son günlerin en hareketli hisselerinden birisine girdim. Ama söylemeyeceğim.
                      etyat sanırım...yolculukta bızede yer varmı

Yorum

• saydami
                        Katılımcı
                        • 22 Mart 2008
                        • 81

Murat Bey Günaydin

Benim Soracagim Sorulari Arkadaşalar Sormuş Bilgi Için Teşekkürler . Sizin Yeni Hisseniz Silver Veya Etyat Eminim Kazançli Günler Dilerim.

Yorum

• iflibiti
                          Seyirci Üye
                          • 23 Kasım 2007
                          • 67

en spekülatif olanı bence SILVR

Yorum

• Mur@T_ERISKIN
                            Bağımlı
                            • 05 Temmuz 2007
                            • 1019

saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Murat Bey Günaydin

Benim Soracagim Sorulari Arkadaşalar Sormuş Bilgi Için Teşekkürler . Sizin Yeni Hisseniz Silver Veya Etyat Eminim Kazançli Günler Dilerim.
                            iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            en spekülatif olanı bence SILVR
                            Ben hiçbirşey söylemedim ona göre

Hisseye girmeyen kalmadı. Ben de gireyiim dedim.

Yorum

• saydami
                              Katılımcı
                              • 22 Mart 2008
                              • 81

Bence 2.seans Bir Miktar Toparlanma Olur Kanaatindeyim Belirsizlik Bayagi Azaldi Avrupa Borsalari Iyi Ayak Uydurmaliyiz Ayrica 2. Seans Gübfb,alkim,altin,silver,etyat Hareketli Olabilir Düşüncesindeyim En Iyi Karari Siz Vereceksiniz Bol Kazançlar Dilerim.

Yorum

• spek
                                Katılımcı
                                • 26 Nisan 2008
                                • 79

selam ustad...pegyo sorucam...buralarda guc topluyor ve her an harekete gececek gıbı geldı...sızın hısse konusundakı yorumunuz nedır..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information