Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Bence 2.seans Bir Miktar Toparlanma Olur Kanaatindeyim Belirsizlik Bayagi Azaldi Avrupa Borsalari Iyi Ayak Uydurmaliyiz Ayrica 2. Seans Gübfb,alkim,altin,silver,etyat Hareketli Olabilir Düşüncesindeyim En Iyi Karari Siz Vereceksiniz Bol Kazançlar Dilerim.
Alkim ve Altın orta ve uzun vade için güzel hisseler. Kısa vadede de anlık hareketleri olacaktır. Silver için yine birkaç günlük birşeyler düşünüyorum. Etyat ve Gübre biraz daha aşağı eğilimli duruyorlar. Onlar için biraz daha korku dolu yaklaşırım.
selam ustad...pegyo sorucam...buralarda guc topluyor ve her an harekete gececek gıbı geldı...sızın hısse konusundakı yorumunuz nedır..
1,34 te tutunursa tekrar yukarı bir hareket yapma şansı olur. Eğer tutunamaz ise 1,12 seviyesi destek olarak çalışacaktır. Bedelli sermaye arttırımı olduğu unutulmamalı.
SLM LAR YYGYO hakkında taknik yorumunuzu alabilirmiyim tşkler
Ocak 23 ten bu yana %20 lik marjda bir kanal içerisinde hareket ediyor. Şu anda bu kanal 0,76 - 0,93 arasında yatay bir şekilde devam ediyor. Ne yazık ki ne bu kanalın aşağısına bırakıyorlar. Ne de bu kanaldaki 0,93 olan direncini kırdırıyorlar. Fakat görünen o ki Garanti 1,315 bin lotu boşuna almadı. Orta ve uzun vadede yerini bulacaktır. Teknik olarak yataya giren hissede bir bozulma söz konusu değil. Aşağı gideceğini pek düşünmüyorum fakat alımlar gelirse yukarı hareket başlar.
ayen ve bımas hakkında yorumunuz nedir.Özellikle bımasın 120 lere geri çekilmesi dikkat çekici idi.Ne yapılmaya çalışılıyor hissede
saygılar
Ayen Enerjide daralan üçgen sözkonusu. Aşağı kırılırsa 2,4 desteği var sonrasında da 2,15 seviyesi destek konumunda. Birkaç gün önceki son yukarı kırma girişimi başarısız olmuş. Tekrar deneyebilir. 2,6 seviyesindeki bu üçgenin üst bandını kırarsa ilk direnci 2,8 olacaktır. Teknik olarak problem gözükmüyor.
Bimaş 121 YTL desteğini aşağı kırmış bu durumda önümüzdeki ilk bir iki günde yukarı dönemez ise 114 desteğine değebilir. Bu durumda 105 YTL ye kadar sarkmasını doğal olarak görüyorum aşağısı riskli olur. Son zamanlarda hafiften bir yabancı satışı görülüyor. Tuzak ta olabilir ama düşüşlerde stoploss koymakta da fayda var.
Bimaş 121 YTL desteğini aşağı kırmış bu durumda önümüzdeki ilk bir iki günde yukarı dönemez ise 114 desteğine değebilir. Bu durumda 105 YTL ye kadar sarkmasını doğal olarak görüyorum aşağısı riskli olur. Son zamanlarda hafiften bir yabancı satışı görülüyor. Tuzak ta olabilir ama düşüşlerde stoploss koymakta da fayda var.
murat kardeş bende çlebiden kazandım ama sabırsızlıktan 8,50den verdim geçen seferde aynı fiyattan vermiştim sonra pişman oluyorum saglık olsuun p.tesi eksi aççaz belli oldu bencce sizce hocam
petkim deler oluyor hep satışta bilgisi olan varmı
6,2 ve 5 YTL destekleri var. 5 YTL çok güçlü bir destek. Bekletebilir ama bu seviyelerin altını pek fazla zorlamaz. Hissede bekleyen yabancılar kısa vade için birşeyler düşünmüyorlar elbet. Zamanı gelince o da soluksuz çıkacaktır. Tıpki daha önce yaptığı gibi.
Açıkçası 1998 - 1999 yılındaki yükselişten sonra böylesi bir düzeltme de olur diyorum. Elinizde var ise kısa vadede böyle hisseleri takip etmeyin arkanıza yaslanıp magazin programlarını takip edin derim.
Hocam Fenis Koptu Nereye Gider Kim Götürüyo Soymen Ilgisi Var Gibi Yorumunuz Istikrarli Bir çikişi Var
Ben şahsım olarak böyle sert hareketler ile yükselmiş hisselerden uzak dururum. Çünkü bu çıkışın sonu belli değildir ve geri dönüşünde büyük ihtimal tabanlar başlar ve en aşağı %20 - 30 oranında satış imkanı vermez. Elinizde tutuyorsanız alış fiyatınız önemlidir.
Daha önce bazı sitelerde de bir örnek vermiştim. Sadece bilgi amaçlı söylüyorum.
Bu tür hareketler bir lastiğe benzer. Lastiğin özelliğine göre de çektikçe uzar. Ama o lastik bir yerden sonra iyice incelir ve kopar. Ne kadar gerilmişse o kadar sert bir şekilde de gelir ve can yakar.
Bu tür kağıtlar için birşey söylemiyorum. Risk tepede.
Yorum