zoraa Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yükseliş için 3,94 seviyesinin geçilmesi gerekir. 3,64 ise kısa vadeli yükseliş trendinin alt kanal çizgisine değdiği yer ve destek seviyesi. 3,64 seviyesinden tekrar tepki vermesi gerekir. Şu an için herhangi bir terslik yok.
-
Sagyo, 76 ve 84 seviyeleri arasında kısa vadeli yatay bir trend oluşmuş. Dip ve tepe noktaları dikkatle takip edilmeli. Yükseliş için ve stoploss için bu seviyeler ilk etapta kullanılabilir.spek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam ustad sagyo ıhlas snpam ve celebı yorumu alabılırmıyım...tesekkur ederım...
Snpam, 1,25 seviyesi destek. Stoploss için kullanılabilir. Hissede halen süren bir satış baskısı gözüküyor. Hissenin bu seviyelerde oyalanması muhtemel.
İhlas,Hissede uzun dönemdir süren bir satış baskısı mevcut. 0,67 nin altına sarkmaması iyi olur. Bu seviyelerde tutunacak gibi.
Clebi, genel olarak şubat 2007 den beri gerçekleşen satış baskısı kısa bir süreliğine de alışa dönmüştü. Fakat hissede kısa sürede yaşanan sert yükselişin devamında yine satış baskısı oluşturuldu. Bu baskı 7,2 seviyesinde hissenin ikili dip çalışmasıyla son bulmuş gibi gözüküyor. Bu seviye destek olacak şekilde hareketin devamı gelebilir. Bana göre diğer hisselere göre en cazip olanı bu.
Yorum
-
-
Ne güzel işlemiş. Ama üst bandın geçilmesi yüksek işlem hacmi gerektiriyor. Ara bantları yukarı kırınca hissede yine sert hareketler baş göstermiş. Fakat üst banta yaklaştıkça satış baskısı artacaktır. Artık oyuncuların bu hisseyi kaç liradan pazarlayacakları önem kazanmış durumda.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGübrf 46,75 Zirve Zirve Yorumuda Olmuyoki Teknik Falan Dinlemiyo Adamlar
Yorum
-
Sanırım bugün meyvesini yiyeceğiz.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Destekler Nuroldan.
Yorum
-
Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSanırım bugün meyvesini yiyeceğiz.
Destekler Nuroldan.
Dgate'in dikkat çekici takasları mevcut
Yorum
-
Daha önceki grafikte belirtiğim gibi bundan sonrası hacimle olacak birşey. Üst kanal çizgisine tavanla değmiş olması gerek. Satıcı baskısı daha da artacaktır. Spekin eline sağlıkCESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
üstag Gübrf Meyvesini Verdi 48,25 Tavan
Aman sonrasında elinizde kalmasın dikkat edin.
Yorum
-
Görünen köy yine klavuz istemedi. Yapıkredi'nin alımlarıyla dün beklediğim çıkış bir gün gecikmeli olarak gerçekleşti. 5 Dakikalık grafikte ufak bir düzeltmeden sonra yola devam.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SNGYO para çıkışı olmasına rağmen dikkat çekici hareketleri sözkonusu. Takip listesine bugün 3,84 üzeri kapanış yaparsa girecek. Bol kazançlar.
Yorum
-
DataGate 5 dakikalık düzeltmesini yapmış görünüyor. Yeni bir tepki bekliyorum.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yorum
-
Nurol ikinci seans 1538 lot alım yapmış. eklediğim grafikte eksi yönde bir değişiklik yok. Grafik verileri yine olumluya döndü. Yarın iyi olacağını düşünüyorum.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum nurol un destekleri duruyor mu?
Bu arada SNGYO da grafiklerde gerekli düzeltmesini yapmış görünüyor. Yarın iki hisse içinde yükseliş beklentimi sürdürüyorum
Yorum
-
Eczacı Yapı 2,7 seviyesine kadar geri gelebilir. Burada tutunması gerekir. Aşağı kırarsa 2,4 lar tekrar görülebilir. 2,96 nın geçilmesi yükseliş için gereklidir. Genel anlamda bir sorun gözükmüyor.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat hocam bu ecyap çok canımı sıktı valla,aslında herşey olumlu tüm üstdlar olumlu konuştu listeye aldı bizde aldık ama nedir bu durgunluk,bu düşüş,çıksak zararla çıkacaz,beklesek ne zaman toparlanıpta 3 olacak tekrar of ki of valla
Yorum
Yorum