MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Valla bu hisse için her düşen gün dip. Çünkü daha aşağıda bir gün kapanışı yok. Bakalım bakalım nereye kadar düşecek? Al kareli vur buna.:36_1_13: Dönüşünü teyit etmeden sadece izleyelim.
-
O karelin hali ne yav:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla bu hisse için her düşen gün dip. Çünkü daha aşağıda bir gün kapanışı yok. Bakalım bakalım nereye kadar düşecek? Al kareli vur buna.:36_1_13: Dönüşünü teyit etmeden sadece izleyelim.
Yazıc aldım azcık yanına birde selec ekleyeceğim:36_1_14:
Endex 27000 e gitmezse olur birşeyler...
Yorum
-
Emin ol hepsinin dönüşleri süper olacak ta ah bir dönselerMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO karelin hali ne yav:36_1_13:
Yazıc aldım azcık yanına birde selec ekleyeceğim:36_1_14:
Endex 27000 e gitmezse olur birşeyler...
Endeksin durumu bu hisselerden daha iyi durumda.
Yorum
-
Alıntı:
Mur@T_ERISKIN´isimli üyeden Alıntı
Eğer 0.80 YTL kırılırsa 0.76 destek olarak çalışacaktır. Burası bu hisse için alt kanal desteğidir. Daha aşağısında zaten yatay trend de aşağı kırılmış olur. Böyle kötü havada duruma hala çok güzel. Ben kendim için daha önce 0.80 YTL için stoploss demiştim. Fakat bunu hisseden ayrılmak için değil maliyet düşürmek için söylüyorum. Bekleyelim bakalım yarın ne yapacak? Dow artıda.
Teşekkürler Murat hocam, hala umutluyuz sanırım
Bu berbat piyasada çok sağlam durdu değil mi? Ne dersiniz?
Yorum
-
Üç gündür deniz in alımları var. 80 altına bırakmazlarsa tekrar yukarı hareket söz konusu olabilir. Onlar da bunu biliyor.:36_1_13: Umarım destek çalışır.:36_3_2:betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu berbat piyasada çok sağlam durdu değil mi? Ne dersiniz?
Yorum
-
-
Bu kara günün parlak güneşi YYGYO. Seni Seviyoruuum:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜç gündür deniz in alımları var. 80 altına bırakmazlarsa tekrar yukarı hareket söz konusu olabilir. Onlar da bunu biliyor.:36_1_13: Umarım destek çalışır.:36_3_2:
Yorum
-
Elimde yok. Takip Listemizde değil ama günlük hareketleri dikkatimi çekmişti. Bugün de endekse ters hareket eden nadir hisselerden. Teşekkürler IBTYO.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu arada IBTYO da oyunlar dönüyor. Ufak hacimli oyuncular paslaşıyorlar. Bakalım yukarı hareket edecek mi?
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın tavan yaptırtacaksınız hisseye
Ya gördün mü MAGGGMA kardeşim.:36_1_13:Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAdamlar beni dinleseydi 1,10 seviyesinden aldığımda götürürlerdi. Ak 1 milyon lot aldı. Kafasına vurdular.:36_1_13: :36_1_13: Ama olursa da fena olmaz.:36_3_2:

2 kurusluk adama 5 kurusluk deger verirsen 3 kurusa seni satar
diye bir söz var. Bilmiyorum öner ve garanti kardeşlerimiz bu sözü duydular mı? Son dakika satışlarınız için teşekkür ederim. Biraz da şu yukarı daki çizelgedeki yabancı kardeşlerimizden örnek alsanız.
Evet Öner ve Garanti kardeşlerimizden ders alalım. Son dakika 98 hadi en kötü ihtimal 97 kapatacak hisse nasıl 95 kapatılır.:36_6_3: :36_6_3:
Yorum
-
Şu an 10,5 ve 11,5 seviyelerinden geçen yatay bir kanal oluşturmuş durumda. 10,5 altı kapanışlar olmadığı müddetçe buralarda oyalanacaktır. Yükseliş için 11,5 geçilmesi gerekir.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Piyasalar çok kötü ama yinede sizden rica etsem. Akenr Hakkında fikirinizi öğrenebilirmiyim.
Bugün Sedaş ihalesinide aldı ama ?
grafik olumsuzmu
Yorum
-
Bendeee, yarın için öngörünüz nedir hocam? Güzel olacak galiba para girişi de iyi...Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu kara günün parlak güneşi YYGYO. Seni Seviyoruuum:36_1_13:
Yorum
Yorum