Üstad YYGYO hakkında son durumdaki düşünceniz nedir?
Mur@t ERİŞKİN'le Analiz....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Benim için 8 altı stoploss. Şu an destek seviyelerinde. Satış ağırlıklı gözükse de takaslarda alıcılı bir seyir izliyor hergün. Bugün de deniz alıcılı. Aylık takaslarda ise Garanti Finans ve Deniz alıcı konumunda. Endeks olumsuz oldukça yukarı hareket beklentisi uzaklaşmaya başladı.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad YYGYO hakkında son durumdaki düşünceniz nedir?
Yorum
-
60 ve 58 seviyeleri destek konumunda. Tekniği güzel ama yine de risk fazla. Fakat ben kısa sürede aşağı salacaklarını düşünmüyorum. Elinde bulunanlar tutabilir.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad fener i yorumlarmısın
Yorum
-
murat bey merhaba iyi çalışmalar. rica etsem müsait bir zamanınızda GSDHO bakabilirmisiniz. Teşekkürler."Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
Merhabalar. Birilerinin keyfi iyi olursa inanın ilk gidecek hisselerden birisi.hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermurat bey merhaba iyi çalışmalar. rica etsem müsait bir zamanınızda GSDHO bakabilirmisiniz. Teşekkürler.
24.06.2008 günü 1.14 ort ile 1.147 bin lot almış ak. RJ 1.15 ort ile 667 bin lot. Deutsche 1,17 ort ile 531 bin lot. O gün bende zararına alıp sattım. Neden mi hisse yapıcılar hissenin yükselmesini istemediler ve böyle hacimli bir günde bazıları dışında büyükler bile zarar yazdı.
Gelelim tekniğine 1 YTL ve 0,89 destekleri mevcut. Fakat bu seviyelerde iyi alıcılar geliyor. Eğer endekste daha sert düşüşler yaşanmaz ise 1 YTL üstü dönüş gerçekleşebilir. Dediğim gibi tamamiyle büyüklerin keyiflerine kalmış yükselişi.
Hissede yabancı alımları var. İki yabancı aracı kurum 1 ayda 10 milyon lot mal toplamışlar. Ama hala hissede hakim olanlar Türk yatırımcılar.

Biraz daha beklemeyi düşünüyordum ama 1 YTL üzerinde bu hisseyi de TAKİP LİSTEME alıyorum.:36_6_3:Last edited by Mur@T_ERISKIN; 30 Haziran 2008, 20:17.
Yorum
-
GSD HOLDING - Daha nereye kadar düşürüp toplarlar bilinmez ama topladıkları ve maliyetleri ortada.
2 AYLIK

3 AYLIK

5 AYLIK
Yorum
-
Adamlar beni dinleseydi 1,10 seviyesinden aldığımda götürürlerdi. Ak 1 milyon lot aldı. Kafasına vurdular.:36_1_13: :36_1_13: Ama olursa da fena olmaz.:36_3_2:MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın tavan yaptırtacaksınız hisseye
Yorum
-
Kısa sürede gitgeller olabilir ama uzun vadede bir düşündükleri var. Neredeyse 5 ayda kottaki 1/4 hisse yabancılara gitmiş. TakipteyimMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 in altına sarktığında tepki geliyor genelde,bakalım busefer ne olacak...
Yorum
-
Yabancıya satılacak son bankanın sahibi,eninde sonunda satılacak sanırım.Sabrı olan,helekiMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısa sürede gitgeller olabilir ama uzun vadede bir düşündükleri var. Neredeyse 5 ayda kottaki 1/4 hisse yabancılara gitmiş. Takipteyim
bu fiyattan çoook kazanır.
Yorum
-
Eğer 0.80 YTL kırılırsa 0.76 destek olarak çalışacaktır. Burası bu hisse için alt kanal desteğidir. Daha aşağısında zaten yatay trend de aşağı kırılmış olur. Böyle kötü havada duruma hala çok güzel. Ben kendim için daha önce 0.80 YTL için stoploss demiştim. Fakat bunu hisseden ayrılmak için değil maliyet düşürmek için söylüyorum. Bekleyelim bakalım yarın ne yapacak? Dow artıda.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMurat üstad YYGYO ne yapar bundan sonra maliyetim 0.89 stoploss yapmalı mıyım acaba?
Yorum
-
Teşekkürler Murat hocam, hala umutluyuz sanırımMur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEğer 0.80 YTL kırılırsa 0.76 destek olarak çalışacaktır. Burası bu hisse için alt kanal desteğidir. Daha aşağısında zaten yatay trend de aşağı kırılmış olur. Böyle kötü havada duruma hala çok güzel. Ben kendim için daha önce 0.80 YTL için stoploss demiştim. Fakat bunu hisseden ayrılmak için değil maliyet düşürmek için söylüyorum. Bekleyelim bakalım yarın ne yapacak? Dow artıda.
:10_5_134v:
Yorum
Yorum