simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
CYTAS VE PRKTE hisselerine dikkat edelim. orata vade içinde iyi fiyatları görecek gibi..
Yorum
-
hedef bu kurumlardan mal çıkmış . :(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterglobal ve galata menkul açığa satış yapıyor...
Yorum
-
celha da yola devam. kısa vade de 8.00 göreceğini düşünüyorum.
Yorum
-
aksam iyice oturup araştırdım birde senin görüşünü alıyım dedim yarın ki hareket için bir kaç hisse dikkatimi çekti bunlar AKENR BISAS PTOFS ... Logo ve merkoda var ama pek içime sinmedi sen nedersin.
Yorum
-
Ben içime sinen senetleri yazıyorum zaten. Bahsettiğin senetlerden bisas ve merko risskli diğerleri ise uzun vade için iyi senetler.tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksam iyice oturup araştırdım birde senin görüşünü alıyım dedim yarın ki hareket için bir kaç hisse dikkatimi çekti bunlar AKENR BISAS PTOFS ... Logo ve merkoda var ama pek içime sinmedi sen nedersin.
Yorum
-
bugünün flaş hisselerinden oldu...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelha da yola devam. kısa vade de 8.00 göreceğini düşünüyorum.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercelha da yola devam. kısa vade de 8.00 göreceğini düşünüyorum.8.05 ve tavan oldu....simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugünün flaş hisselerinden oldu...
Yorum
-
-
New York borsası düştü
New York borsasında Dow Jones ve Nasdaq düştü. Borsanın temel göstergesi Dow Jones 0,98 puan azalarak 13,675.25 puana düşerken, teknoloji endeksi Nasdaq 24,50 puan kayıpla 2,774.76 puana geriledi.
Saygılarla...
Yorum
-
cytas ve prkte hissleri güçlü durmaya devam ediyor. Şirket ile ilgili haberler olumlu geldikçe yukarı yönlü sert hareketler görülecektir. İzlemeye devam...
Yorum
-
simurg hala askere gidemedim ama aralık 12 de kesinleşti gideceğim
hala uzun vadede hisse bakıyorum gediz hakkındaki yorumlarını dinledim ve beni heyecanlandırdı doğrusu. sen ne dersin yatıyımmı hissenin üstüne
Yorum
-
Bagfas dedim , ciddeye almadın...tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hala askere gidemedim ama aralık 12 de kesinleşti gideceğim
hala uzun vadede hisse bakıyorum gediz hakkındaki yorumlarını dinledim ve beni heyecanlandırdı doğrusu. sen ne dersin yatıyımmı hissenin üstüne
yine bagfas diyorum...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergarfa şimdilik iyi gidiyor , devamı gelecek...
garfa tavan oldu hayırlı olsun tutanlar için...;)
Yorum
Yorum