CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Enka zirve fiyatlarda dolaşmasına ragmen oldukça sağlam duruyor, İndikatörler olumlu, yükselişini sürdürecek gibi..
-
UZUN VAE İÇİN ALINA BİLİR AMA ŞİMDİLİK 60 BİNE KADAR DÜŞÜNÜYORUM.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBagfas Alinir Mi Bu Fiyattan Enkadan çiksam Ilginize Tşk Ederim
Yorum
-
O HİSSEYLE İLGİLİ FAZLA BİR BEKLENTİM YOK. DAHA ÖNCE TOPİKTE DE YAZMIŞTIM SEBEPLERİNİ...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende 16 Bin Lot Memsa Var Birşeyler Dönüyor O Hissede Anliyamiyorum 1,92 Zirve Yapip 0,83 Kadar Saldilar Spk Lar Hala Beklemedemi Işi Bittimi Bu Hissenin Acaba Saygilar
Yorum
-
SARKUYSAN hissesinde bir bilanço hareketi olabilir. Teknik olarak da iyi görünüyor. Vaktim olunca analizini yaparım. Takibe alalım derim..
Yorum
-
Oldukça sağlam bir hisse. Uzun süredir hissede baskı var. Birileri gitmesin diye tutuyor. Fiyatı geçen sene 5.00 civarındaydı bu sene 3.50.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSARKUYSAN hissesinde bir bilanço hareketi olabilir. Teknik olarak da iyi görünüyor. Vaktim olunca analizini yaparım. Takibe alalım derim..
Dediğiniz gibi çok güzel bir bilanço getirebilir.
Yanlız ortamın gergin olması herkesi tedirgin ediyor. İran ABD savaşı yada sınır ötesi harekat borsayı etkiliyor.
Saygılarla...
Yorum
-
3.11.2007 18:21:50 *sarkuysan'in Vergİ Daİresİne Sunulan 9 Aylik Net DÖnem Kari 23.759.476 Ytlsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSARKUYSAN hissesinde bir bilanço hareketi olabilir. Teknik olarak da iyi görünüyor. Vaktim olunca analizini yaparım. Takibe alalım derim..
beklediğim gibi oldu. Hisse hala ucuz bana göre hareket başlayabilir.
Yorum
-
matei Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar bi hisse hakkındaki yorumunuzu merak ediyorum sizce bucim in yönü yukarı olabilirmi.
Sn matei; bucim de aylı düzeltme tamamlanmış sayılır. Endekse pararlel olarak yuakarı hareketi sürecektir.
Yorum
-
Memsa ya güvenmiyorum. Burçe aylık garfiklerinde al verdi . 30.000-33.00 fiyatlarını çok rahat görecek sanırım. Buraya gelirse hacim hareketleriyle izlemek lazım.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg memsa nasıl olur , burce daha gidermi 1 haftadır çok hareketli
Yorum
-
Metyo-atlas-avrsaya hisselerinde galip öztürk ün iş yaptığını düşünüyorum. tcryo da fazla hareket olcağını şimdilik sanmıyorum.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMetyo Ve Tcryo Hakkinda Bilgi Verirseniz Sevinirim
Yorum
Yorum