Alka -alkim kağıt analizini dikkat çeken hisseler bölümüne ekledim. aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
56-57 den tepki gelmezse 0.40 kadar düşebilir....selçuk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad menderes tekstilne olur sürekli zarar yazıyor
Yorum
-
alkım-alka-egser ve kavpa izlemeye değer ...selçuk22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad bana hisse önerebilirmisin orta vadede
Yorum
-
aycesin sektör hisselerine göre pahalı olduğunu düşünüyorum. Teknik açıdan 3.67 cent üzerinde kaldığı müddetçe 4.90 centleri yeniden zorlyabilir. Bu direnci zor kıracğını düşünüyorum, şimdilik. Karsana gelirsek; karsan dolar bazında hala ucuz görünmekle birlikte şirketten gelen son haberler hissedeki beklentileri azlattı gibi. Bu fiyatlardan tepki gelmezse düşüş 2.10 lara kada devem edebilir.altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.simurg acaba ayces ve parsan hakkında bilgiverebilirmisiniz.teşekkürler
Yorum
-
Dikkat etmemişim, özür dilerim. İncelemeye çalışacağım.altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg ben parsanı sormuştum.
Yorum
-
-
inceleyeceğim...altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg ben parsanı sormuştum.
Yorum
-
altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn. simurg ben parsanı sormuştum.
hisse yükselen kanal içinde düzeltme yapıyor. 2.58 destek, 3.46 ise direnç durumunda. hacimli para çıkışı olmadığı müddetçe yükseliş trendi sürbilir. Hisse dolar bazında zirve de dolaşıyor. Bunu da göz ardı etmemek gerekir.
Yorum
-
tolgacomert Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg hala askere gidemedim ama aralık 12 de kesinleşti gideceğim
hala uzun vadede hisse bakıyorum gediz hakkındaki yorumlarını dinledim ve beni heyecanlandırdı doğrusu. sen ne dersin yatıyımmı hissenin üstüne01.11.07 tarihinde ısrarla dedim ama kendim bile tutamadım ...:(simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBagfas dedim , ciddeye almadın...
yine bagfas diyorum...
Yorum
Yorum