gezegen Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Daha önce de köşemde yazdım , tek bir tane hisse önermiyorum. belirlediğim hisseler var. liste içinden aklınıza yatan biri varsa pozisyon alabilirsiniz. Krdmrd ye gelince 40 ve 70 maliyetli portföyümde var tutmaya devam ediyorum.
-
Tutmaya devam edin bence ...yavru_kus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAREL hakkında acil yorum yaparsınız mı? geleceği nasıl sizce?
Yorum
-
bagfasta hedefim 53.000 yarın orayı görürürse vedalaşmayı düşünüyorum. sekfın de hareketin devam edeceği kanısındayım . Ama tedirgin olan arkadaşlar zaten karda olduğu için realize edebilirler. Haznedar da 6 aylık bilançonun yüksek geleceğini düşünüyorum, elinde olanlar tutsun derim. Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
Lot altı işlemler mi yapıyosun hayırdır dostum..altınyay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.simurg acaba acil olarak parsan hakkında bilgi verebilirmisiniz. teşekkürler
Parsanda 2 gündür alımlar çok iyi. 3.00 ı kırmayı deneyecektir , kısa zamanda.
Yorum
-
Dün bahsettiğim gibi hisseler yoluna devam ediyor, endeksin gerilemesine rağmen.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbagfasta hedefim 53.000 yarın orayı görürürse vedalaşmayı düşünüyorum. sekfın de hareketin devam edeceği kanısındayım . Ama tedirgin olan arkadaşlar zaten karda olduğu için realize edebilirler. Haznedar da 6 aylık bilançonun yüksek geleceğini düşünüyorum, elinde olanlar tutsun derim. Herkese bol kazançlar.
Yorum
-
Bugün 2. seansı takip edemedim, akşama analizini yaparım.Bol kazançlar...pasha2828 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhürgz hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler
Yorum
-
pasha2828 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhürgz hakkında bilgi verirmisiniz teşekkürler
Hisse endeksin düşmesiyle birlik de düşüten nasibini almış. Endekse göre hareket edeceği kanısındayım. Kısa vade indikatörleri olumsuz görünmesine rağmen endeksin yükselmeye başlamasıyla o da yükselecektir. 4.08 ilk direnç seviyesi görülüyor. 3.70 ise ilk büyük desteği konumunda.
Yorum
-
Teşekkür ederim. bol kazançlar.ab-ı hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok teşekkürler. elinde az parası olan güvenli bilgiler almaya hasret bizlerin susuzluğunu giderdiniz. verdiğiniz bilgilerle güne daha rahat başlangıç yapıyorum. Allah kaleminize güç sitenize bol üye versin basiretinizi açık eylesin
Yorum
-
Arkadaşlar, bir hafta kadar tatilde olacağım için yazılarıma ara veriyorum. Site ve imkb sizlere emanet. Hepinize bol kazançlar diliyorum.
Yorum
Yorum