CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
-
Dragon kardeşimiz aylardır takip ediyor hisseyi. Ona sorun bence .Ben Galip öztürkün dilinden anlamam pek.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Kardeş Vanet 5,40 I Gördü 5,25 Ten Kapatti 7,00 Görürmü Sence Grafikler Veya Alimlar Kimin Elinde Yabancimi Yoksa???? Yard Için Tşk
Yorum
-
Galip Öztürk Kimdi yaawwsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDragon kardeşimiz aylardır takip ediyor hisseyi. Ona sorun bence .Ben Galip öztürkün dilinden anlamam pek.
Yorum
-
Metro turizmin sahibi, borsa spekülatörü, avrasya-atlas-atlantis deki işlemleriyle bilinir. Geçen sene van et hisslerini topladı. Artık büyü hissedarı. Şimdi de metyo ve atlastaki daki hareketleri onun yaptığını düşünüyorum.Mur@T_ERISKIN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGalip Öztürk Kimdi yaaww

Yorum
-
Öneri olarak algılamayın ama 7.000 kadar gidebilir...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Kardeş Dragon A Ulaşamiyoz Vanet %10 Bugünde çikti şuan Tavan Fiyatinda 5,80 Nereye Kadar
Yorum
-
1.5 YILDIR piayadada dedikodusu var ama hisse de tık yok... şirket açısından son dönemlerde olumlu gelişmeler var...CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterısamb hakkındaki görüşleriniz
Yorum
-
Hayırlı olsun. Uzun vade içinde değeri daha fazla yükselebilir. Arz sonrası bir çok oyunlar dönebiliyor, birşey söylemk doğru olmaz. Sinpaş yo da olduğu gibi..CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertkfen 6,00 girdik nasıl olur
Yorum
Yorum