tekin060 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
30.75 seviylerinde günlük boligner band direnci var. Bu dirence dokunmadan gevşedi. Bahsettiğim direnç seviyesi izlenmeli. Muhtemelen yeniden kırmayı deneyeceklerdir. 27.50 kırılmadığı sürece tutulmalı. 27.50 stop...
-
kozad topiğine yazdım...zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat kozat yorumlarmısınız. teşekkürler.
Yorum
-
30 dk.merve35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg yorumlarınız çok güzel aydınlatıcı bilgi veriyorsunuz gubrf hakkındaki görüşünüz,yorumunuz,tavsiyeniz teşekkürler

kısa görünümüne bakarsak senette 2 li tepe görülmüş.(26.25) Bu seviye direnç olarakta öenm kazanmış. Stch indikatöründe negatif uyumsuzluk var , buna dikkat edilmeli. hacim zayıflıyor. 25.00 direnci aşılmazsa yeni bir yükseliş dalgasından söz edemeyiz. 24.00 altı 1. stop yeri; 23.00 ise 2. stop yeri diyebilirim.
Yorum
-
0.82 altı negatif görünüyor.bu seviyede hacimli satışlar olursa stop yapılmalı. 0.85 üstü ise pozitif görünüm kazandırır hisseye.Şimdilik yön aşağı diyebilirim.reis44 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben de karel hakkında bir yorum alabilirmiyim
Yorum
-
gübre sektöründen bir hisse yeter. Bagfas tercihimdir her zaman. Şeytanın önerilerini dikkate almayın yine de. banka ve holding senetleri tercih edilmeli bu yükseliş dalgasında. Önerim budur.pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam pazartesi için egser,bagfas,tekst düşünüyorum..bir yandanda şeytan gübref,iheva yıda ekle diyor önerilerinizi alabilirmiyim...çok teşekkür ederim ...
Yorum
-
boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bende ıhveadan bir miktar alış yapısammı maliyetimi düşürüüm hem son günlerde yabancı ortak bulmak zorundalar diye aklımdan geçiyor dandik şirket olsada bu ruhsatlar alınmış nede olsa ve bazılarının gözü olabilir belli olmaz lot çok olsun kalsın kenarda yorumunuz lütfen birde gübredeb vazgeçtim zaten yüksek fiaytı benim düşük fiyatlı gübre gibi yükselcek hisse arayıp bulmamgerek uzun vadeciyim bana hisse bulun
siz iheva sevdasından vazgeçmeyeceksiniz anlaşılan. Hayırını görün demekten başka sözüm olmaz. Kısa vade görünmüne gelince; 0.64 kırılırsa dağılır senet. 0.70 hacimli geçilirse 0.76 direncine gider.
Yorum
-
selec de 1.14 direci şimdilik hedef olarak görünüyor. 1.03 altı negatif.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi akşamlar sayın simurg, SELEC, cuma günü 1,10 u gördü ve tekrar 1,08 den kapandı. ancak işlem hacmi iyiydi. bu anlamda yarın için 1,21 lere doğru gidebilir mi? ondan sonraki hedef ne olur? bir de ARÇELİK yorumu alabilir miyim?
arçelik: 1.70 kırılırsa 1.85 e gider. Hacimli alımlar gelmesi gerekiyor. İşlemler zayıf. Şimdilik tutulmalı. Stop, 1.52 olmalı.
Yorum
-
teşekkürler hocam...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselec de 1.14 direci şimdilik hedef olarak görünüyor. 1.03 altı negatif.
arçelik: 1.70 kırılırsa 1.85 e gider. Hacimli alımlar gelmesi gerekiyor. İşlemler zayıf. Şimdilik tutulmalı. Stop, 1.52 olmalı.
Yorum
-
Hocam teşekkür ederimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster30.75 seviylerinde günlük boligner band direnci var. Bu dirence dokunmadan gevşedi. Bahsettiğim direnç seviyesi izlenmeli. Muhtemelen yeniden kırmayı deneyeceklerdir. 27.50 kırılmadığı sürece tutulmalı. 27.50 stop...
Yorum
-
6 günlük h.o 14 günlük h.o'yu yukarı kesiyor. Tutulmalı diye düşünüyorum. hacimli alımlar gelirse 2.80 hedef olabilir.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜSTAT BRYAT YORUMUNUZU ALBİLİRMİYİM .TŞK
Yorum
-
utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler hocam...zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürller üstat. allah razı olsun.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam teşekkür ederimben teşekkür ederim , iyi akşamlar...BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜSTAT BRYAT YORUMUNUZU ALBİLİRMİYİM .TŞK
Yorum
-
hocam çok sağolun yine aydınlattınız teşekkürler iyi akşamlarsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
22 günlük h.ortalma direnci 0.26 direncine yakın. Senette hacimli alımların gelmesi ile gerekir. Bu direnç hacimli geçilirse senette 0.29 hedef olacaktır.0.26 direnci aşılmazsa 0.21 desteğine kadar düşebilir.
Vakfn: 1.24 direnci izlenmeli. Bu direnç aşılırsa senette yükseliş hızlanabilir. Şimdilik tutulmalı.'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
Yorum