Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • boleynkızı
    Katılımcı
    • 25 Kasım 2008
    • 75

ne alaka

elbette burda sağ sol getirmek amaçlı yazmadım fakat dünya görüşüm ve savunduğum fikirlerime uymayan işlerede paramı yanlışlıkla yatırınca bahtsızlığımı dile getirmeye çalıştım hepsi bu abartmışsın ikazlık bir durum yok ortada içtenlikle kendi adıma yaptığım hatayı yazmıştım hepsi bu

Yorum

• boleynkızı
      Katılımcı
      • 25 Kasım 2008
      • 75

kafayı yemişim zaten borsa yüzünden

çıldırtma beni

Yorum

• halil45tr
        Katılımcı
        • 24 Nisan 2008
        • 144

çok güzel bir yorum Tabi bana göre

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Bir kaç yıllık yatırım yaptığınız ifade etmişsiniz, uzun vade için bunlar düşüş sayılmaz...Ne kadar vade için alırsanız alın, en uygun zamanı her zaman kollamalıyız.
        siz gerçekten uzun vade için alıyorsanız.Bu düşüşlerden yararlanmanız gerektiğini düşünüyorum.

hocam ben yavaş yavaş girmeye başladım.Tabi daha da düşecek diye düşünüyorum ama artık zamanın yaklaştığını düşünüyorum.
        Şimdi gelelim senetlere(uzun vade için)
        kochl 2,30 lu seviyelerden
        garan 2,0, lı seviyelerden
        sahol 2,80 li seviyelerden
        vesbe 1,10 lu seviyelerden
        tatk 1,0, lı seviyelerden
        alım yapmayı düşünüyorum.
        Ayrıca eğer gelirse 4,5 lu seviyelerden thyo
        bu senetler hakkında en kısa olarak bir yıl, iki yıl arası yorumlarınızı bekliyorum.Tabi sizinde önerebileceğiniz hisseler varsa değerlendirmek isterim yorumlarınızı bekliyorum.
        Bu arada alım günü olarak da perşembe ve cumayı düşünüyorum.Eğer bu gece yorum yapabilrseniz sevinirim iyi akşamlar.

Yorum

• boleynkızı
          Katılımcı
          • 25 Kasım 2008
          • 75

hocam yukardaki arakadaşın kağıtlarında gözüm kaldı

bende yorum bekliyorum iki yıllık

Yorum

• halil45tr
            Katılımcı
            • 24 Nisan 2008
            • 144

hocam tuddf u unutmuşum ona da bir bakın

halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            siz gerçekten uzun vade için alıyorsanız.Bu düşüşlerden yararlanmanız gerektiğini düşünüyorum.

hocam ben yavaş yavaş girmeye başladım.Tabi daha da düşecek diye düşünüyorum ama artık zamanın yaklaştığını düşünüyorum.
            Şimdi gelelim senetlere(uzun vade için)
            kochl 2,30 lu seviyelerden
            garan 2,0, lı seviyelerden
            sahol 2,80 li seviyelerden
            vesbe 1,10 lu seviyelerden
            tatk 1,0, lı seviyelerden
            alım yapmayı düşünüyorum.
            Ayrıca eğer gelirse 4,5 lu seviyelerden thyo
            bu senetler hakkında en kısa olarak bir yıl, iki yıl arası yorumlarınızı bekliyorum.Tabi sizinde önerebileceğiniz hisseler varsa değerlendirmek isterim yorumlarınızı bekliyorum.
            Bu arada alım günü olarak da perşembe ve cumayı düşünüyorum.Eğer bu gece yorum yapabilrseniz sevinirim iyi akşamlar.
            gerçi tuddfu pek tutmaım ama sizin görüşlerinizi de alalım

Yorum

• utopya
              Katılımcı
              • 26 Ekim 2008
              • 88

hocam ben de ARÇELİK yorumu istiyorum. eğer zamanınız varsa...teşekkürler...

Yorum

• boleynkızı
                Katılımcı
                • 25 Kasım 2008
                • 75

utopya

sana arçelik yok git aselsan al heheh

Yorum

• utopya
                  Katılımcı
                  • 26 Ekim 2008
                  • 88

boleynkızı

üzgünüm bu gün aldım bile 1,53 ten...

Yorum

• boleynkızı
                    Katılımcı
                    • 25 Kasım 2008
                    • 75

iyi

hadi bakalım hayırlı olur işşallah ama alıktan sonra hocaya soracağına bence almadan önce soraydın gerçi bende hep aldıktan sonra soruyorum

Yorum

• utopya
                      Katılımcı
                      • 26 Ekim 2008
                      • 88

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      selec de 1.14 direci şimdilik hedef olarak görünüyor. 1.03 altı negatif.
                      arçelik: 1.70 kırılırsa 1.85 e gider. Hacimli alımlar gelmesi gerekiyor. İşlemler zayıf. Şimdilik tutulmalı. Stop, 1.52 olmalı.
                      teşekkürler boleynkızı 3-4 gün önce sormuştum...bu arada iheva mı vardı sizde? bugün iyi yükseldi...devamı da gelebilir...ben de düşündüm... iheva veya arçelik ama arçelik seçtim...al sat tavsiyesi değildir tabiki...

Yorum

• boleynkızı
                        Katılımcı
                        • 25 Kasım 2008
                        • 75

san bir iyilik yapayım gerçi hakketmiyorsun ama insanlık bende kalsın

ıhveden uzak dur elimde olsa bilbordlar kiralarım ihlaın kağıtlarına insanların bulaşmaması için ben sırf inattan bekliyorum maliyetimin tek kuruş altına aldığım hiç bir hisseyi satmaycağıma dair kendime söz verdimğim için yoksa bir icraat yok insanı kanser eder aldığın dakkadan itibaren uğursuzluuk başlıyor ihals ve türevleri lanetli çok göz yaşı var bu iyiliğimide unutma arçelik mantıklı seçim bol kazançlar

Yorum

• boleynkızı
                          Katılımcı
                          • 25 Kasım 2008
                          • 75

bir aydır verem oldum ihlas yüzünden

tedavilikim diyeceksin para kaybındanmı asla ülkem adına üzüldüm sadece bu enver ören gibi dolandırıcının insanlara tuzak kurması iğrenç çok şey öğrendim ıhvea larak kağıt sıfırada düşse borsada eğitim parası olarak gözden çıkardım kendi adıma

Yorum

• utopya
                            Katılımcı
                            • 26 Ekim 2008
                            • 88

boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ıhveden uzak dur elimde olsa bilbordlar kiralarım ihlaın kağıtlarına insanların bulaşmaması için ben sırf inattan bekliyorum maliyetimin tek kuruş altına aldığım hiç bir hisseyi satmaycağıma dair kendime söz verdimğim için yoksa bir icraat yok insanı kanser eder aldığın dakkadan itibaren uğursuzluuk başlıyor ihals ve türevleri lanetli çok göz yaşı var bu iyiliğimide unutma arçelik mantıklı seçim bol kazançlar

daha önceden ihlas alıp zarar eden birine mi diyorsun bunları? yine de teşekkürler...ama ben şunu öğrendim. borsadaki hisselerle dostluk ya da düşmanlık olmaz(mecazi anlamda). yani her an bir hisse senedini alıp, bir diğerini feda edebilmelisin bence...kar nerdeyse onu almalı bence...başka türlü ben kendim bu zararı çıkaramam...al sat tavsiyesi değildir...bu arada sağ sol sadece espri mahiyetindeydi...kırdıysam üzgünüm...

Yorum

• boleynkızı
                              Katılımcı
                              • 25 Kasım 2008
                              • 75

belki haklı olabilirsin

hangi kağıdı alıyorsan birden içli dışlı oluyorsun benim bir ayım MTA giibi geçti madenci oldum şurda bir ka.ç gün önce asyabta alınca şimdi bankacı oldum cnbcde bankanın reklamı çıkıyor diye bile seviniyorum safım ben dur bakalım bundan sonra hangi işe el atacağım çimentocumu olurum gübrecimi petrolcümü petrolcu olsam hepten yanarım araplarla kafayıda bozarım işin doğrusu sen haklısın hangi sektöre girersen onunla yatr onunla kalkarsın

Yorum

• utopya
                                Katılımcı
                                • 26 Ekim 2008
                                • 88

simurg'un köşesi

simurg hocam, kusura bakmayın, köşenizde biraz sohbet etmiş gibi olduk...
                                boleynkızı bol kazançlar diliyorum...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information