Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tekin060
    Katılımcı
    • 06 Ekim 2008
    • 167

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aylık grafiklerde trend yönü aşağı. Haftalık indikatörlerde de çok net bir geri dönüş ya da toparlanma söz kosunu değil. orta vadede senetin iyi yerlere gidebilmesi için öncelikle 6.15 direncini kırması gerekecek. kısa vade için ise 5.85 izlenmeli. 5.00 altı negatif olacaktır.
    Teşekkürler hocam

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

dax 4700 direncini geçmeyi başaırsa piyasada şenlik başlar...
      4692 3. tepesi. Bu tepe önemli kırılırsa dediğim gibi ralli başlayabilir. Kırılamazsa düşüşte sert olabilir. İzliyoruz...
      4700 üstünde tutunmadı ve satışlar geldi 2. seans. 4564 ten kapandı. Future ise 4434 ten işlem görüyor. Yüzde 3.22 eksi...
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• MAGGGMA
        ...................
        • 12 Haziran 2007
        • 1375

Dostum,plastik hammadde fiyatlarıson zamanlarda yarıyarıya düştü ve düşmeye devam edeceği tahmin ediliyor.Ama mamül fiyatları düşmedi.Özellikle dış ülkelere satış fiyatları.Bundan etkilenecek şirketlerimiz varmı acaba...

Yorum

• halil45tr
          Katılımcı
          • 24 Nisan 2008
          • 144

teşekkürler hocam

yarının benim için güzel olacağını onaylayan bi görüntü var bu gün

Yorum

• utopya
            Katılımcı
            • 26 Ekim 2008
            • 88

Yarın yukarı yönlü bir hareket olacak: yüzde 3 civarlarında olacağını düşünüyorum. şu duruma göre. arcelikte stch henüz sat vermedi.Macd iyi. diğer trend indikatörleri de düzelirse 1.74 hedef olacaktır. 1.50 hacimli kırılmadıkça tutulmalı senet.
            üstadım harikasınız...Allah razı olsun.endeks +3,07 ve arçelik 1,73 e kadar gitti. ne diyebilirim ki...ben de arçelik'i yukardaki yorumunuza dayalı olarak 1. 68 den akşamdan emir vermiştim. öğle arası geldiğimde satılmış...teşekkürler ederim...yalnız şöyle de bir sorum olacak;yarın için anladığım kadarıyla yönümüz aşağı.peki bayrama nasıl girmeli sizce? bununla ilgili herhangi bir veri var mı? saygılar üstadım...

Yorum

• tekin060
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2008
              • 167

Hocam dow-2.51 yarın sert mi düşeriz?
              Hocam bayram haftasında dow nasıl performans sergiler,,8000'in altınamı hareketi sürer yoksa bugünkü direnç noktasınımı zorlar,,olumsuz olma ihtimali yüksekse nakite geçelim,,sizin beklentileriniz ne yönde hocam?
              şimdiden teşekkürler

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                üstadım harikasınız...Allah razı olsun.endeks +3,07 ve arçelik 1,73 e kadar gitti. ne diyebilirim ki...ben de arçelik'i yukardaki yorumunuza dayalı olarak 1. 68 den akşamdan emir vermiştim. öğle arası geldiğimde satılmış...teşekkürler ederim...yalnız şöyle de bir sorum olacak;yarın için anladığım kadarıyla yönümüz aşağı.peki bayrama nasıl girmeli sizce? bununla ilgili herhangi bir veri var mı? saygılar üstadım...
                Teşekkür ederim, kazancınız bereketli olsun.Bayrama nasıl girmeli konusuna gelince fazla bir risk alınması doğru olmaz bence. En azından kısa vadeli pozisyonlarınızı yada kredili pozisyonlarınızı kapatın diyebilirim. Piyasalar hala bir dengeye oturmuş değil. Genel resimde trend hala aşağı yönlü. Bu durum göz ardı edilmemeli. Usd/yen paritesi 90.0 seviylerine yaklaştıkça panik artacaktır dış piyasalarda. Emitalarda ise düşüşler devam ediyor.Ben şahsen risk almayaı düşünmüyorum fazla tercih sizin...

Yorum

• simurg
                  Administrator
                  • 10 Mart 2007
                  • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Hocam dow-2.51 yarın sert mi düşeriz?
                  Hocam bayram haftasında dow nasıl performans sergiler,,8000'in altınamı hareketi sürer yoksa bugünkü direnç noktasınımı zorlar,,olumsuz olma ihtimali yüksekse nakite geçelim,,sizin beklentileriniz ne yönde hocam?
                  şimdiden teşekkürler
                  "Sabah ola hayrola." , "Gün doğmadan neler doğar . " atasözleri sanki bugünler için söylenmiş...

Yorum

• utopya
                    Katılımcı
                    • 26 Ekim 2008
                    • 88

Teşekkür ederim, kazancınız bereketli olsun.Bayrama nasıl girmeli konusuna gelince fazla bir risk alınması doğru olmaz bence. En azından kısa vadeli pozisyonlarınızı yada kredili pozisyonlarınızı kapatın diyebilirim. Piyasalar hala bir dengeye oturmuş değil. Genel resimde trend hala aşağı yönlü. Bu durum göz ardı edilmemeli. Usd/yen paritesi 90.0 seviylerine yaklaştıkça panik artacaktır dış piyasalarda. Emitalarda ise düşüşler devam ediyor.Ben şahsen risk almayaı düşünmüyorum fazla tercih sizin...
                    hayırlı geceler, bol kazançlar...

Yorum

• murti
                      Katılımcı
                      • 01 Mayıs 2008
                      • 151

sayın hocam seker pilıc ve reysas ne durumda yatırım için teşkürler

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

ffkrl, bugün iş çıkarabilir... 1.16 kırdı.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          sayın hocam seker pilıc ve reysas ne durumda yatırım için teşkürler
                          ikiside tutulmalı stop belirlemek kaydıyla

Yorum

• mehmet emin
                            Tecrübeli
                            • 19 Ağustos 2008
                            • 303

hocam tüpraş ve kchol tekrar yorumlar mısınız bir de bugün alış yapmak istiyorum hangisi seçilir
                            'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• nnakres
                              Katılımcı
                              • 25 Mart 2008
                              • 72

sımurug hocam

ffkrl alım ıcın 1.15 uygun mu hocam. bugun ıcın soyledınız galıba

Yorum

• MESUTC
                                KEYFE KEDER YAZAR
                                • 22 Mayıs 2008
                                • 4444

Bu ortamda kredili işlem yapan var mıdır acep? Eğer varsa, ya tam iflah olmaz kumarbaz olmalı, ya da ekonomi, iktisat, finans piyasaları konusunda zır cahil biri olmalı.

Sn Simurg, hala kredili işlem yapan varsa, siz ne yazarsanız yazın sizi de, uzmanları da, üstatları da dinlemez zaten...
                                Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information