simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax 4700 direncini geçmeyi başaırsa piyasada şenlik başlar...
4700 üstünde tutunmadı ve satışlar geldi 2. seans. 4564 ten kapandı. Future ise 4434 ten işlem görüyor. Yüzde 3.22 eksi...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4692 3. tepesi. Bu tepe önemli kırılırsa dediğim gibi ralli başlayabilir. Kırılamazsa düşüşte sert olabilir. İzliyoruz...
Yorum
-
üstadım harikasınız...Allah razı olsun.endeks +3,07 ve arçelik 1,73 e kadar gitti. ne diyebilirim ki...ben de arçelik'i yukardaki yorumunuza dayalı olarak 1. 68 den akşamdan emir vermiştim. öğle arası geldiğimde satılmış...teşekkürler ederim...yalnız şöyle de bir sorum olacak;yarın için anladığım kadarıyla yönümüz aşağı.peki bayrama nasıl girmeli sizce? bununla ilgili herhangi bir veri var mı? saygılar üstadım...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYarın yukarı yönlü bir hareket olacak: yüzde 3 civarlarında olacağını düşünüyorum. şu duruma göre. arcelikte stch henüz sat vermedi.Macd iyi. diğer trend indikatörleri de düzelirse 1.74 hedef olacaktır. 1.50 hacimli kırılmadıkça tutulmalı senet.
Yorum
-
Hocam dow-2.51 yarın sert mi düşeriz?
Hocam bayram haftasında dow nasıl performans sergiler,,8000'in altınamı hareketi sürer yoksa bugünkü direnç noktasınımı zorlar,,olumsuz olma ihtimali yüksekse nakite geçelim,,sizin beklentileriniz ne yönde hocam?
şimdiden teşekkürler
Yorum
-
Teşekkür ederim, kazancınız bereketli olsun.Bayrama nasıl girmeli konusuna gelince fazla bir risk alınması doğru olmaz bence. En azından kısa vadeli pozisyonlarınızı yada kredili pozisyonlarınızı kapatın diyebilirim. Piyasalar hala bir dengeye oturmuş değil. Genel resimde trend hala aşağı yönlü. Bu durum göz ardı edilmemeli. Usd/yen paritesi 90.0 seviylerine yaklaştıkça panik artacaktır dış piyasalarda. Emitalarda ise düşüşler devam ediyor.Ben şahsen risk almayaı düşünmüyorum fazla tercih sizin...utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım harikasınız...Allah razı olsun.endeks +3,07 ve arçelik 1,73 e kadar gitti. ne diyebilirim ki...ben de arçelik'i yukardaki yorumunuza dayalı olarak 1. 68 den akşamdan emir vermiştim. öğle arası geldiğimde satılmış...teşekkürler ederim...yalnız şöyle de bir sorum olacak;yarın için anladığım kadarıyla yönümüz aşağı.peki bayrama nasıl girmeli sizce? bununla ilgili herhangi bir veri var mı? saygılar üstadım...

Yorum
-
"Sabah ola hayrola." , "Gün doğmadan neler doğar . " atasözleri sanki bugünler için söylenmiş...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam dow-2.51 yarın sert mi düşeriz?
Hocam bayram haftasında dow nasıl performans sergiler,,8000'in altınamı hareketi sürer yoksa bugünkü direnç noktasınımı zorlar,,olumsuz olma ihtimali yüksekse nakite geçelim,,sizin beklentileriniz ne yönde hocam?
şimdiden teşekkürler
Yorum
-
hayırlı geceler, bol kazançlar...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim, kazancınız bereketli olsun.Bayrama nasıl girmeli konusuna gelince fazla bir risk alınması doğru olmaz bence. En azından kısa vadeli pozisyonlarınızı yada kredili pozisyonlarınızı kapatın diyebilirim. Piyasalar hala bir dengeye oturmuş değil. Genel resimde trend hala aşağı yönlü. Bu durum göz ardı edilmemeli. Usd/yen paritesi 90.0 seviylerine yaklaştıkça panik artacaktır dış piyasalarda. Emitalarda ise düşüşler devam ediyor.Ben şahsen risk almayaı düşünmüyorum fazla tercih sizin...
Yorum
-
-
ikiside tutulmalı stop belirlemek kaydıylamurti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam seker pilıc ve reysas ne durumda yatırım için teşkürler
Yorum
-
hocam tüpraş ve kchol tekrar yorumlar mısınız bir de bugün alış yapmak istiyorum hangisi seçilir'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim, kazancınız bereketli olsun.Bayrama nasıl girmeli konusuna gelince fazla bir risk alınması doğru olmaz bence. En azından kısa vadeli pozisyonlarınızı yada kredili pozisyonlarınızı kapatın diyebilirim. Piyasalar hala bir dengeye oturmuş değil. Genel resimde trend hala aşağı yönlü. Bu durum göz ardı edilmemeli. Usd/yen paritesi 90.0 seviylerine yaklaştıkça panik artacaktır dış piyasalarda. Emitalarda ise düşüşler devam ediyor.Ben şahsen risk almayaı düşünmüyorum fazla tercih sizin...
Bu ortamda kredili işlem yapan var mıdır acep? Eğer varsa, ya tam iflah olmaz kumarbaz olmalı, ya da ekonomi, iktisat, finans piyasaları konusunda zır cahil biri olmalı.
Sn Simurg, hala kredili işlem yapan varsa, siz ne yazarsanız yazın sizi de, uzmanları da, üstatları da dinlemez zaten...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
Yorum