Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
euro/yen paritesi 1.28 altına sarkarsa düşüş hızlanabilir piyasalrda. Dax 4695 seviyelerinde ikili tepe yaptı. 4618 altı negatif olacaktır.
Yorum
-
70.50 üstünde tutunmaya çalışıyor. 79.00 desteği kırırlırsa stop yapılmalı.hiram Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbagfaş ve akgrt hakındakı analızlerınızı aktarabılırmısınız tesekkurler kolay gelsın
akgrt:2.23 desteğine sarkabilir.stch zayıflamaya başlamış. Yukarıda yazdığım gibi kritik bir yerde duruyor dax. Aşağı kırılırsa piyasalarda etkilecektir.
Yorum
-
iyi günler simurg hocam AKSUE hakkında yorumunuzu alabilirmiyim son günlerde toplanıyormu acaba kağıttaki bu baskının sebebini biliyormusunuz ayrıca VAKFN ve FVORİ hakkında yorum yaparsanız sevinirim, teşekkürler kolay gelsin[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
Aksue: çok fazla bir baskı yok endekse paralel hareket etmeye çalışıyor. 1.75 üstünde tutunması olumlu.Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi günler simurg hocam AKSUE hakkında yorumunuzu alabilirmiyim son günlerde toplanıyormu acaba kağıttaki bu baskının sebebini biliyormusunuz ayrıca VAKFN ve FVORİ hakkında yorum yaparsanız sevinirim, teşekkürler kolay gelsin
Vakfn: 1.21 direci var. 1.10 stop olmalı
fvori:1.20 desteğinde tutunmaya çalışıyor.
Yorum
-
teşekkürler hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAksue: çok fazla bir baskı yok endekse paralel hareket etmeye çalışıyor. 1.75 üstünde tutunması olumlu.
Vakfn: 1.21 direci var. 1.10 stop olmalı
fvori:1.20 desteğinde tutunmaya çalışıyor.[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
hocam önümüzdeki haftanın flaş kağıtlarını belirlediniz mi, hem sitemizin kullanıcılarının çoğalması açısından hem de biraz kazanalım artık
özledik eskiden bir kağıt ismi geçtiğinde borsada hareketin arttığı keyborsalı günleri geri getirmek sizin elinizde hocam tabi endeksin de olumlu olması koşuluyla, bol kazançlı günler diliyorum
[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
endeks yorumları yeterli olmuyor sanırım...Polat Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam önümüzdeki haftanın flaş kağıtlarını belirlediniz mi, hem sitemizin kullanıcılarının çoğalması açısından hem de biraz kazanalım artık
özledik eskiden bir kağıt ismi geçtiğinde borsada hareketin arttığı keyborsalı günleri geri getirmek sizin elinizde hocam tabi endeksin de olumlu olması koşuluyla, bol kazançlı günler diliyorum
bakın sabah uyardım endeks yüzde 2 ye yakın düştü. stop yapanlar aşaıdan malını geri koyabilirdi. Senetlere gelince hoşuma gidenleri yazıyorum. sabah tavhl yazdım 3.08 den 3.20 ye gitti..
Yorum
-
hocam 3.2 olduğunda okuldaydık satamadık tavda 3.08 geçilebilir mi yazmışsınız 3.08-3.12 aralığı diye ama 3.1 olduyor devamı gelmiyor bir de selec şu an 1.08 1.1i gördü devamı gelir mi önümüzdeki hafta iyi akşamlarsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterendeks yorumları yeterli olmuyor sanırım...
bakın sabah uyardım endeks yüzde 2 ye yakın düştü. stop yapanlar aşaıdan malını geri koyabilirdi. Senetlere gelince hoşuma gidenleri yazıyorum. sabah tavhl yazdım 3.08 den 3.20 ye gitti..
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
devamı gelir inşallah... Temennimiz o yönde her zaman.mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam 3.2 olduğunda okuldaydık satamadık tavda 3.08 geçilebilir mi yazmışsınız 3.08-3.12 aralığı diye ama 3.1 olduyor devamı gelmiyor bir de selec şu an 1.08 1.1i gördü devamı gelir mi önümüzdeki hafta iyi akşamlar
Yorum
-
Hocam bu hafta EGGUB dikkatimi çekti,,hacimli bir çıkışı var,,haftaya 30'lu rakamları geçerse nerelere kadar gider?
Ya da burdan malı boşaltırlar mı?,,diğer gübrelerle ayrışıyor,,farklı bir hikayesi var.
sizin öngörülerinizi ve görüşlerinizi merak ediyorum
bir de stop seviyemiz ne olmalı ?
Yorum
-
eggüb
eggüp 100 lerdenmi dönmüş acaba yine 100 olurmu yada 200 falan olursa bende alsammı yorum lütfen ve batma riski varmı
Yorum
-
-
Hiisse değerlendirmelerimizi hafta sonu yaparız .Herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları...
Yorum
Yorum