Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • pltn07
    Yeni üye
    • 26 Ekim 2008
    • 18

merhaba

valla ne diyeyim bir saattir keyborsadayım allah yardımcınız olsun simurg hocam işiniz zor .....çok emeğiniz var bize hocam allah razı olsun....

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      valla ne diyeyim bir saattir keyborsadayım allah yardımcınız olsun simurg hocam işiniz zor .....çok emeğiniz var bize hocam allah razı olsun....
      Keşke daha fazla zaman ayırabilsem. Şu dönemde istesem de işim gereği ve işyeri imaknları açısından internete girmekte sıkıntılarım oluyor. bir kaç ay sonra eski çalışma mekanıma döneceğim. O zaman eskisi gibi forumda daha aktif olmaya çalışacağım.Allah sizlerden de razı olsun sn. pltn07.
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• mehmet emin
        Tecrübeli
        • 19 Ağustos 2008
        • 303

hocam ben glyho inceledim 0.26 0.3 aralığı var burayı geçer mi pegyo alım yapmış perşembe 0.3-0.32 aralığından ne dersiniz buraları görür mü bir de vakfn e bakıyorum da 1.18 aşılırsa 1.22-1.30 var vakfn hakkında ne düşünüyorsunuz
        'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'

MEDUM

Yorum

• tekin060
          Katılımcı
          • 06 Ekim 2008
          • 167

Hocam cuma günü EGGUB para girişi +%31.90 Ak Yatırım tek başına malların %54.20'sini toplamış
          son bir hafta içinde;para girişi-çıkışı
          24.11.2008:%-09.90
          25.11.2008:%+16.00
          26.11.2008:%-13.60
          27.11.2008:%+09.30
          cuma günü para girişi ve hacim sanki pazartesinin habercisi gibi geldi bana?
          28.11.2008:%+31.90
          Ne dersiniz hocam?

Yorum

• zoraa
            Seyirci Üye
            • 23 Mayıs 2008
            • 52

üstat kozat yorumlarmısınız. teşekkürler.

Yorum

• merve35
              Katılımcı
              • 05 Mayıs 2008
              • 125

sn simurg yorumlarınız çok güzel aydınlatıcı bilgi veriyorsunuz gubrf hakkındaki görüşünüz,yorumunuz,tavsiyeniz teşekkürler

Yorum

• pltn07
                Yeni üye
                • 26 Ekim 2008
                • 18

merhaba simurg hocam

hocam siz böyle kağıtları pek sevmiyosunuz ama ben yine dayanamıyorum soracağım emnis,alyag,karel,krdmrd,ecılc..şimdiden teşekkürler hocam.

Yorum

• reis44
                  Yeni üye
                  • 01 Kasım 2008
                  • 1

ben de karel hakkında bir yorum alabilirmiyim

Yorum

• pltn07
                    Yeni üye
                    • 26 Ekim 2008
                    • 18

,,,,,,,,,,,,,

hocam pazartesi için egser,bagfas,tekst düşünüyorum..bir yandanda şeytan gübref,iheva yıda ekle diyor önerilerinizi alabilirmiyim...çok teşekkür ederim ...

Yorum

• boleynkızı
                      Katılımcı
                      • 25 Kasım 2008
                      • 75

ıhvea

hocam bende ıhveadan bir miktar alış yapısammı maliyetimi düşürüüm hem son günlerde yabancı ortak bulmak zorundalar diye aklımdan geçiyor dandik şirket olsada bu ruhsatlar alınmış nede olsa ve bazılarının gözü olabilir belli olmaz lot çok olsun kalsın kenarda yorumunuz lütfen birde gübredeb vazgeçtim zaten yüksek fiaytı benim düşük fiyatlı gübre gibi yükselcek hisse arayıp bulmamgerek uzun vadeciyim bana hisse bulun

Yorum

• boleynkızı
                        Katılımcı
                        • 25 Kasım 2008
                        • 75

pardon

zahmete olmazsa demeyi unutmuşum bulursanız minnettar kalırım acele cevap

Yorum

• boleynkızı
                          Katılımcı
                          • 25 Kasım 2008
                          • 75

bgfaş

ayrıca öğrendiğim kadarıyla siz bagfaşı 1.5 ken önermişiniz şahane bir öneri olmuş şimdi nerelerde düşününce müthiş bu tarz bir şey istiyorum öyle birşirket olsunki allah yülü kulum desin bende o ata binmiş olayım

Yorum

• boleynkızı
                            Katılımcı
                            • 25 Kasım 2008
                            • 75

terk mi ettiniz bu diyarı

haftasonu hiç ilgilenmediniz bizlimle yarın piyasalar açılacak kaldık tek başına alırız yine dandik bir hiise gelin artık bekleniyorsunuz

Yorum

• boleynkızı
                              Katılımcı
                              • 25 Kasım 2008
                              • 75

enerji tabi kaynaklar bakanlığı 5 atralıkta ihale düzenleyecek

ANKARA - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğü, Maden Kanununun ilgili hükümlerince hukuki durumları sona eren toplam 5 bin 576 adet maden sahasını aramaya açmak üzere ihale açtı.

Buna göre maden kanununun ilgili hükümlerince hukuki durumları sona eren 2. grupta bin 844 adet, 3. grupta bin 680 adet, 4. grupta bin 84 adet ve 5. grupta 968 adet olmak üzere toplam 5 bin 576 adet saha, ''5 Aralık 2008'' tarihinde ilanla ihale edilmek üzere aramalara açılacak.

Söz konusu sahaların ili, ilçesi maden grubu, koordinat dökümleri, alanlarını ve ihale tarihlerini içeren listeler, Maden İşleri Genel Müdürlüğünde en az 60 gün ve sahaların bulunduğu vilayetlerde en az bir ay süre ile ilan edilecek.

Sahalar için başvurular sahanın ihalesinin yapılacağı tarihte ve saat 13.30 ile 14.00 arasında Maden İşleri Genel Müdürlüğünde doğrudan yapılacak.

Başvuru şartları

Posta veya diğer yollardan yapılan başvurular ise geçersiz sayılacak.

Başvurular Maden İşleri Genel Müdürlüğünce değerlendirildikten sonra, ilan süresi içinde hiç başvuru yapılmayan sahalar, ihale gününü takip eden ilk iş gününde aynı grup maden için aramalara açık hale getirilecek.

Bir sahaya bir ya da birden fazla müracaat yapılmış ise ihalesi ilan edilen tarih ve saatte Maden İşleri Genel Müdürlüğünde yapılarak sonuçlandırılacak.

Yapılan ihale sonucu, ihaleyi kazanan müracaatçı kendisine tanınan kanuni süre içerisinde ihale bedeli, arama ruhsat harcı ve arama ruhsat teminatını yatırarak makbuz asıllarını bir dilekçe ekinde aynı süre içerisinde İhale Şube Müdürlüğüne teslim edecek.

Ruhsat almaya hak kazanan ilgililerin ruhsatları, ihale bedeli, teminat ve harçlarını yatırma tarihinden itibaren bir hafta içerisinde hazırlanıp sicile işlenerek yürürlüğe girecek.

Söz konusu ihalede şartname, ihale saatinden önce ücret karşılığı Genel Müdürlük İhale Şube Müdürlüğünden alınabilecek.

hocam bu ihalelerden faydalanabilirmiyiz ıhvea hareket olurmu yüklü bir alış yapmaya karar verdim şeytan dürtüyor

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                hocam ben glyho inceledim 0.26 0.3 aralığı var burayı geçer mi pegyo alım yapmış perşembe 0.3-0.32 aralığından ne dersiniz buraları görür mü bir de vakfn e bakıyorum da 1.18 aşılırsa 1.22-1.30 var vakfn hakkında ne düşünüyorsunuz

22 günlük h.ortalma direnci 0.26 direncine yakın. Senette hacimli alımların gelmesi ile gerekir. Bu direnç hacimli geçilirse senette 0.29 hedef olacaktır.0.26 direnci aşılmazsa 0.21 desteğine kadar düşebilir.
                                Vakfn: 1.24 direnci izlenmeli. Bu direnç aşılırsa senette yükseliş hızlanabilir. Şimdilik tutulmalı.
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information