Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Senet düşen ana kanal içinde toparlanmaya çalışıyor idi. Detaylı analizimizde 83.00 için ilk stop , 79.00 için ise 2 stop yeri demiştik hatırlarsanız. Senet 71.50 lere kadar sarktı ve toparlanma çabaları var. 77.00 ile 72.00 aralığındaki sıkışma devam edecek gibi duruyor. Kısa vade içinde bu sıkışma ya aşağı kırılacak ya da yukarı kırılacak. Hacim hareketleri ve para girişi çıkışları ile bu hafta takip edilmeli. kısa ve orta vadeciler 71.00 kırılması halinde stop uygulayabilirler.
Haftalık grafiğine bakarsak uzun vade görünüm hakında daha sağlıklı bir fikir elde edebiliriz. Senet %50 fibo desteğini (31.75) kırmış. Trend yönü şimdilik aşağı görünüyor. 28.00 desteği de hacimli kırılırsa 26.00 seviyelerine kadar düşebilir. 31.75- 32.50 seviylerini senet hacimli geçmedikçe yükseliş trendi zor başlayacaktır.
simurg menderes tekstil vergi dairesine sunduğu bilançoda 2,139 ytl net kar var
esas faliyet karı ise 16 milyon ytl allahtan kuratardık kendimizi bu mndrs ten denen illetten ne dersin bu kriz ortamında bile zarar etymemiş sermayesinden yemiyor
simurg menderes tekstil vergi dairesine sunduğu bilançoda 2,139 ytl net kar var
esas faliyet karı ise 16 milyon ytl allahtan kuratardık kendimizi bu mndrs ten denen illetten ne dersin bu kriz ortamında bile zarar etymemiş sermayesinden yemiyor
12 AYLIK BİLANÇOSNDA O DA SERMAYEDEN YEMEYE BAŞLAMIŞ OLUR..
Hocam,,bugün de ziraaat,,iş,,garanti,,garanti fin.krl,,yapı kredi,,vakıflar,,hsbc,,doğuş holding notların görünümleri,,durağandan negatife döndü,,adamların amaçları not düşürerek fiyatları düşürerek alım yapmak mı?ne dersiniz,,IMF ile anlaşma an meselesi iken,,borsanın bu kadar olumsuz olarak aşırı tepki vermesi ne anlama geliyo?fonlar çıkmaya devam ediyo galiba,,
hocam gubrf ile yolumu ayırdım,,zarara girmeden çıkış yaptım,,HALKBANK tayım hocam halkbankasını bi zahmet yorumlayabilirmisiniz
Hocam,,bugün de ziraaat,,iş,,garanti,,garanti fin.krl,,yapı kredi,,vakıflar,,hsbc,,doğuş holding notların görünümleri,,durağandan negatife döndü,,adamların amaçları not düşürerek fiyatları düşürerek alım yapmak mı?ne dersiniz,,IMF ile anlaşma an meselesi iken,,borsanın bu kadar olumsuz olarak aşırı tepki vermesi ne anlama geliyo?fonlar çıkmaya devam ediyo galiba,,
hocam gubrf ile yolumu ayırdım,,zarara girmeden çıkış yaptım,,HALKBANK tayım hocam halkbankasını bi zahmet yorumlayabilirmisiniz
aroon sat vermiş trend yönü aşağı görünyor. 3.32 hacimli kırlırsa mutlaka stop yapılmalı.
sn simurg maalt ve vakfn için yorumunuz ve tavsiyeniz lütfen teşekkürler
Sektör olarak turizmde hareketlilik başladı. Maalt sıg bir senet. Agresif hareketler var. kısa vade düşünmezseniz belki iş yapayabilir. Vakfın: trend yönü aşağı.
Yorum