mystry Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Fonlar büyük oranda mal çıktı senetten izlediğim kadarıyla.Şimdilik yükselişi işraret edecek bir sinyal yok...
-
-
Teşekkürler bilgi ve yorum paylaşımınız için.. Saygılarımı sunuyorum sayın hocam.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFonlar büyük oranda mal çıktı senetten izlediğim kadarıyla.Şimdilik yükselişi işraret edecek bir sinyal yok...
Yorum
-
DMSAS DÖKÜM net satışlarını % 38 ARTTIRARAK ( 2007 / 9 aylık bilançoda 89,107 milyon ytl iken ) ( 2008 / 9 aylık bilançosunda 123,080 milyon ytl yüsetti ) net karını ise % 150 ARTIRARAK 3,477 milyom ytl den 9,017 milyon ytl yükselterek hisse başına NET defter değerini ise 2,75 yükseltTİ
SİMURG DMSAS TEMELİ SAĞLAM UCUZ KALMIŞ KARLI BİR ŞİRKET OLARAK UZUN VADE İÇİN BU SEVİYELERDEN ALINMASINI MAKUL BULURMUSUNUZ YORUMUN NEDİR
Yorum
-
Uzun vade için düşünülebilir...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDMSAS DÖKÜM net satışlarını % 38 ARTTIRARAK ( 2007 / 9 aylık bilançoda 89,107 milyon ytl iken ) ( 2008 / 9 aylık bilançosunda 123,080 milyon ytl yüsetti ) net karını ise % 150 ARTIRARAK 3,477 milyom ytl den 9,017 milyon ytl yükselterek hisse başına NET defter değerini ise 2,75 yükseltTİ
SİMURG DMSAS TEMELİ SAĞLAM UCUZ KALMIŞ KARLI BİR ŞİRKET OLARAK UZUN VADE İÇİN BU SEVİYELERDEN ALINMASINI MAKUL BULURMUSUNUZ YORUMUN NEDİR
Yorum
-
usd-ytl bazında dün yazdığım 1.65-.163 aralığındaki düzeltme tamamlandı. 1.68 direncine geldi.1.68-1.69 bölgesinin hacimli ve sert geçilmesi 1.72-1.74 hedefine götürecektir.
Yorum
-
Hocam bu şartlarda nakitte kalarak piyasanın yönünü bulmasını beklemek,,daha mantıklı geliyor,,usd-ytl paritesi yukarı kırılması IMKB ninde geriye gelmesi anlamını taşıyor,,yorumlarınız için teşekkürler hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-ytl bazında dün yazdığım 1.65-.163 aralığındaki düzeltme tamamlandı. 1.68 direncine geldi.1.68-1.69 bölgesinin hacimli ve sert geçilmesi 1.72-1.74 hedefine götürecektir.
Yorum
-
hocam yıne borsa dustu.
aceba kısa zamanda yıne toparlarmı sızce.28000 sevıyelerıne.
mesela ısc 3,50 den ıslem goruyor.
onumuzdeki hafta yenıden 4,00 cıvarlarında olurmu.
yoksa cok asagılaramı gıdecegız bu kez..
sızın onerecegınız hısseler varmıdır.
tesekkur ederım sımurug hocam
Yorum
-
dolar 1.63 aşağı kırsa ya da dax 4700 yukarı kırarsa piyasalar toparlanabilir.
Yorum
-
Yukarıda yazdığım şartların ikisi de gerçekleşmedi. Para çıkışı -11 trl. düşüş potansiyeli sürüyor...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-ytl bazında dün yazdığım 1.65-.163 aralığındaki düzeltme tamamlandı. 1.68 direncine geldi.1.68-1.69 bölgesinin hacimli ve sert geçilmesi 1.72-1.74 hedefine götürecektir.
Yorum
-
33.00 üstünde kapanışlar yapmadan bulaşmam ben...yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bim hakkındaki teknik görüşlerinizi alabilirmiyim teşekkürler
Yorum
-
SİMURG hocam bugün ISTRC alım için niyetlendim sabah 3.38 den almadım,,öğlende 3.46 yine almadım,,şimdi akşam oldu havamı aldım
Ne yapalım kısmet değilmiş,,Hocam nasıl duruyo kağıt 3.38 den toparladı gibi geliyor,,yönü nü yukarı çevirdi gibi,,ne dersiniz?yorumlarınızı alabilirmiyim hocam.
Yorum
-
Hocam bide size zahmet BAGFS yorumu alabilirmiyim?GUBRF bu gün yukarıya döndü ama BAGFS ayak uyduramadı,,hocam İSTRC YADA BAĞFS alım için hangisi daha iyi duruyor,,Biliyorum şu nu al demezsiniz de tekniği açısından mantıklı duran hangisi hocam?saygılar
Yorum
Yorum