Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • utopya
    Katılımcı
    • 26 Ekim 2008
    • 88

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    0.95 te stop demiştik.Düşüş trendi devam ediyor. 30 dk. ufak bir toparlanma görünse de 0.89 direncinde zorlanacağını düşünüyorum. 0.81 kırılırsa 0.77 yi görecektir.
    teşekkürler...hayırlı gecelere...

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      teşekkürler...hayırlı gecelere...
      hayırlı geceler..
      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• tekin060
        Katılımcı
        • 06 Ekim 2008
        • 167

senet 24.00 üstüne kendini atabilirse geüven verir. Şimdilik günlük trend yönü aşağı görünmekle birlikde 30 dk. grafiğinde toparlanma var. 22.70 altına sarkma olursa stoplar yapılmalı.
        Hocam değerli yorumlarınıza ne kadar teşekkür etsek az,,borsada kazanılır yada kaybedilir,,ancak sizin gibi bir üstat la fikir alışverişinde bulunmak her şeyden daha değerli,,bir çok arkadaşımız da tahminen aynı düşünceleri paylaşıyordur,,

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Hocam değerli yorumlarınıza ne kadar teşekkür etsek az,,borsada kazanılır yada kaybedilir,,ancak sizin gibi bir üstat la fikir alışverişinde bulunmak her şeyden daha değerli,,bir çok arkadaşımız da tahminen aynı düşünceleri paylaşıyordur,,
          Teşekkür ederim, Bilgi paylaştıkça güzelleşir ve büyür. Biz de kendi bilgilerimize ne katabiliriz , derdindeyiz...

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

Dostlar , yne stopları çalıştırmadınız sanırım, ortalıkta kimse olmadığına göre...Yine simurg kaldı tek başına desenize...

Yorum

• tekin060
              Katılımcı
              • 06 Ekim 2008
              • 167

Piyasaların hali ni gördükçe borsadan soğumaya başladım,,ABD artıda kapatır biz 21900 lerdeyiz,,eksi 6 yıda aştık,,yani dünyanın en kötü piyasası bizmiyiz,,gelişmekte olan piyasalarıda 2 ye katladık,,bankaların notları düşürülür,,IMF ile daha anlaşılma noktasına gelinmez,,artık ABD piyasasını takip edesim dahi gelmiyo,,ne olsa -3 ten aşağı düşmeyiz,,üç günde %15 aşağıya indik,,arada cılız da olsa tepkidemi olmaz anlamadımki,,
              Bu kadar mı durumumuz vahim,,öldük bittik mi yani,,şu üç güne bakıyorumda sanki hayat durmuş

Yorum

• tekin060
                Katılımcı
                • 06 Ekim 2008
                • 167

Dostlar , yne stopları çalıştırmadınız sanırım, ortalıkta kimse olmadığına göre...Yine simurg kaldı tek başına desenize...
                Hocam bu piyasada k.y bayrağı çeker,,eskiden 2 geri bir ileri olurdu
                şimdi 3 geri ileri yok pek olacakmış gibide gözükmüyor,,
                IMKB ha şurdan tepki verir,,ha burdan diye bekledik ama nafile,,
                dışarda rüzgar olsa bizde deprem oluyo,,yapacak bişey yok

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

Ne stobu ,malmı vardıki,yoksa 1 dolarımı gördük:037: :037:

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Ne stobu ,malmı vardıki,yoksa 1 dolarımı gördük:037: :037:
                    İnşallah herkeste durum öyledir...

Yorum

• utopya
                      Katılımcı
                      • 26 Ekim 2008
                      • 88

sayın simurg, iyi akşamlar kozadı satamadım... daha nereye düşer? yorum almam mümkün mü? bu saatten sonra elden çıkarmak akıl karı mı? tşk...

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

sayın simurg, iyi akşamlar kozadı satamadım... daha nereye düşer? yorum almam mümkün mü? bu saatten sonra elden çıkarmak akıl karı mı? tşk...
                        Siz böyle yapınca kızıyorum, gerçekten. Eğer bizi ciddiye almıyorsanız daha önceden neden soru soruyorsunuz? Ciddiye alıyorsanız söylediklerimizi neden uygulamıyorsunuz? Ben kozad için ilki 0.95 olmak üzere 2 defa size stop yazdım. 2 sini de değerlendirmediniz. Bundan sonra , senet 0.77 üstünde tutunmazsa 0.60 hedef olacaktır.

Yorum

• tekin060
                          Katılımcı
                          • 06 Ekim 2008
                          • 167

Hocam IMKB nerede durulur,,fikrinizi öğrenmek istedim 19000 kanalına girdik anlaşılan,,yine düşüşler sert mi olacak?
                          sert düşüşlerin arkasından tepki gelme ihtimali nedir hocam,,
                          Hocam GUBRF 22.60 dan almıştım,,son 15 dakkaya kadarda 22.60 da direndi,,borsa toparlansa hareket yapacağına inandığım için çıkmadım,,yoksa stop noktanız aklımdaydı,,
                          Şu an kağıda değilde IMKB ye inanmamaya başladım hocam,,çok aşırı sert tepkiler,,acaba yarın çıkıpta,,19000 seviyelere geldiğindemi alım geçsem diye düşünmüyo değilim,,bu seferde ben çıkarım,,borsa tepki alımları gelir,,
                          saygılar Hocam

Yorum

• utopya
                            Katılımcı
                            • 26 Ekim 2008
                            • 88

Siz böyle yapınca kızıyorum, gerçekten. Eğer bizi ciddiye almıyorsanız daha önceden neden soru soruyorsunuz? Ciddiye alıyorsanız söylediklerimizi neden uygulamıyorsunuz? Ben kozad için ilki 0.95 olmak üzere 2 defa size stop yazdım. 2 sini de değerlendirmediniz. Bundan sonra , senet 0.77 üstünde tutunmazsa 0.60 hedef olacaktır.
                            haklısınız da, gerçekten satma imkanım olmadı...ancak saat 17.30 da bakabildim...tabiki size güveniyorum...güvenirliğinizi bir çok yorumunuzda fazlasıyla gördüm... ama bu güne mahsus borsayı takip edemedim işte...yoksa 0,80 civarında satacaktım...(0,84'ten almıştım).teşekkür ederim...(lütfen yanlış anlamayın, size güven duyma vaya duymama ile ilgili değil kesinlikle)

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

haklısınız da, gerçekten satma imkanım olmadı...ancak saat 17.30 da bakabildim...tabiki size güveniyorum...güvenirliğinizi bir çok yorumunuzda fazlasıyla gördüm... ama bu güne mahsus borsayı takip edemedim işte...yoksa 0,80 civarında satacaktım...(0,84'ten almıştım).teşekkür ederim...(lütfen yanlış anlamayın, size güven duyma vaya duymama ile ilgili değil kesinlikle)
                              Sağlık olsun , diyelimm. " endeks yorumlarımızı takip edin bu ara. "Yol haritası" topiğinden..

Yorum

• utopya
                                Katılımcı
                                • 26 Ekim 2008
                                • 88

Sağlık olsun , diyelimm. " endeks yorumlarımızı takip edin bu ara. "Yol haritası" topiğinden..
                                teşekkürler...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information