simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Hocam değerli yorumlarınıza ne kadar teşekkür etsek az,,borsada kazanılır yada kaybedilir,,ancak sizin gibi bir üstat la fikir alışverişinde bulunmak her şeyden daha değerli,,bir çok arkadaşımız da tahminen aynı düşünceleri paylaşıyordur,,simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenet 24.00 üstüne kendini atabilirse geüven verir. Şimdilik günlük trend yönü aşağı görünmekle birlikde 30 dk. grafiğinde toparlanma var. 22.70 altına sarkma olursa stoplar yapılmalı.
Yorum
-
Teşekkür ederim, Bilgi paylaştıkça güzelleşir ve büyür. Biz de kendi bilgilerimize ne katabiliriz , derdindeyiz...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam değerli yorumlarınıza ne kadar teşekkür etsek az,,borsada kazanılır yada kaybedilir,,ancak sizin gibi bir üstat la fikir alışverişinde bulunmak her şeyden daha değerli,,bir çok arkadaşımız da tahminen aynı düşünceleri paylaşıyordur,,
Yorum
-
Dostlar , yne stopları çalıştırmadınız sanırım, ortalıkta kimse olmadığına göre...Yine simurg kaldı tek başına desenize...
Yorum
-
Piyasaların hali ni gördükçe borsadan soğumaya başladım,,ABD artıda kapatır biz 21900 lerdeyiz,,eksi 6 yıda aştık,,yani dünyanın en kötü piyasası bizmiyiz,,gelişmekte olan piyasalarıda 2 ye katladık,,bankaların notları düşürülür,,IMF ile daha anlaşılma noktasına gelinmez,,artık ABD piyasasını takip edesim dahi gelmiyo,,ne olsa -3 ten aşağı düşmeyiz,,üç günde %15 aşağıya indik,,arada cılız da olsa tepkidemi olmaz anlamadımki,,
Bu kadar mı durumumuz vahim,,öldük bittik mi yani,,şu üç güne bakıyorumda sanki hayat durmuş
Yorum
-
Hocam bu piyasada k.y bayrağı çeker,,eskiden 2 geri bir ileri olurdusimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar , yne stopları çalıştırmadınız sanırım, ortalıkta kimse olmadığına göre...Yine simurg kaldı tek başına desenize...
şimdi 3 geri ileri yok pek olacakmış gibide gözükmüyor,,
IMKB ha şurdan tepki verir,,ha burdan diye bekledik ama nafile,,
dışarda rüzgar olsa bizde deprem oluyo,,yapacak bişey yok
Yorum
-
Ne stobu ,malmı vardıki,yoksa 1 dolarımı gördük:037: :037:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDostlar , yne stopları çalıştırmadınız sanırım, ortalıkta kimse olmadığına göre...Yine simurg kaldı tek başına desenize...
Yorum
-
İnşallah herkeste durum öyledir...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe stobu ,malmı vardıki,yoksa 1 dolarımı gördük:037: :037:
Yorum
-
Siz böyle yapınca kızıyorum, gerçekten. Eğer bizi ciddiye almıyorsanız daha önceden neden soru soruyorsunuz? Ciddiye alıyorsanız söylediklerimizi neden uygulamıyorsunuz? Ben kozad için ilki 0.95 olmak üzere 2 defa size stop yazdım. 2 sini de değerlendirmediniz. Bundan sonra , senet 0.77 üstünde tutunmazsa 0.60 hedef olacaktır.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg, iyi akşamlar kozadı satamadım... daha nereye düşer? yorum almam mümkün mü? bu saatten sonra elden çıkarmak akıl karı mı? tşk...
Yorum
-
Hocam IMKB nerede durulur,,fikrinizi öğrenmek istedim 19000 kanalına girdik anlaşılan,,yine düşüşler sert mi olacak?
sert düşüşlerin arkasından tepki gelme ihtimali nedir hocam,,
Hocam GUBRF 22.60 dan almıştım,,son 15 dakkaya kadarda 22.60 da direndi,,borsa toparlansa hareket yapacağına inandığım için çıkmadım,,yoksa stop noktanız aklımdaydı,,
Şu an kağıda değilde IMKB ye inanmamaya başladım hocam,,çok aşırı sert tepkiler,,acaba yarın çıkıpta,,19000 seviyelere geldiğindemi alım geçsem diye düşünmüyo değilim,,bu seferde ben çıkarım,,borsa tepki alımları gelir
,,
saygılar Hocam
Yorum
-
haklısınız da, gerçekten satma imkanım olmadı...ancak saat 17.30 da bakabildim...tabiki size güveniyorum...güvenirliğinizi bir çok yorumunuzda fazlasıyla gördüm... ama bu güne mahsus borsayı takip edemedim işte...yoksa 0,80 civarında satacaktım...(0,84'ten almıştım).teşekkür ederim...(lütfen yanlış anlamayın, size güven duyma vaya duymama ile ilgili değil kesinlikle)simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSiz böyle yapınca kızıyorum, gerçekten. Eğer bizi ciddiye almıyorsanız daha önceden neden soru soruyorsunuz? Ciddiye alıyorsanız söylediklerimizi neden uygulamıyorsunuz? Ben kozad için ilki 0.95 olmak üzere 2 defa size stop yazdım. 2 sini de değerlendirmediniz. Bundan sonra , senet 0.77 üstünde tutunmazsa 0.60 hedef olacaktır.
Yorum
-
Sağlık olsun , diyelimm. " endeks yorumlarımızı takip edin bu ara. "Yol haritası" topiğinden..utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaklısınız da, gerçekten satma imkanım olmadı...ancak saat 17.30 da bakabildim...tabiki size güveniyorum...güvenirliğinizi bir çok yorumunuzda fazlasıyla gördüm... ama bu güne mahsus borsayı takip edemedim işte...yoksa 0,80 civarında satacaktım...(0,84'ten almıştım).teşekkür ederim...(lütfen yanlış anlamayın, size güven duyma vaya duymama ile ilgili değil kesinlikle)
Yorum
-
teşekkürler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSağlık olsun , diyelimm. " endeks yorumlarımızı takip edin bu ara. "Yol haritası" topiğinden..
Yorum
Yorum