güneşş Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
dip aradıkça dip buluruz merak etmeyin....daha çok destekler var gerilerde. şimdilik 22.400 üstüne çıkmadıkça ana resimdeki hedef 18.000 ler olcaktır. dolardaki beklediğim hareket gerçekleşirse burası çok kolay görülür...
-
730 ons seviylerinde güç topluyor. burası kırılmazsa yükseliş potansiyeli serbest piyasada sürecektir.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar işi bozmazsa dediğime yakın fiyattan geri alırım.Ama sanırım yarın dolar uçuşa geçebilir.Yoksa ons 760ları görüyordu GLDTRF o fiyattan kapanırken...
Yorum
-
Teşekkür ederim, saygı ve sevgiler bizden kardeşim.tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam senet aşığı değilimde piyasaya güvenim bugün itibari ile bitti,,tabiki bu devamlı böyle gitmeyecek,,ancak kısa vadede toparlanacak bir açılım,,yada hikaye göremiyorum,,üstüne birde banka kağıtlarının görünümlerinin negatife dönmesi,,kredi derecelendirme kuruluşu fitch'in Türk bankalarının kısa vadede zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirtmeside,,fonların çıkışlarını 3 günde olağanüstü arttırdı,,şu aşamada desteklerde pek çalışmıyor,,çünkü panikle satışlar başladı,,IMF ile anlaşma sağlansada 1 bilemedin 2 gün piyasaya destek olur,,üçüncü gün yine aşağı geliriz diye düşünüyorum,,
2 haftada aldığımı 3 günde geri verdim,,zararım yok ama,,sizinde yol haritasında belirttiğiniz gibi,,aşağıya doğru hareket muhtemel,,
kağıtta olmamam tabiki bilgi paylaşımımıza engel değil,,sizin gibi değerli ve kaliteli bir üstatla paylaşım kağıtta olmaya gereksinim gerektirmez,,
her gün fırsat buldukça naçizane paylaşıma gelmeye çalışırım,,bu benim için büyük bir zevk hocam,,,tekrar saygılarımı sunuyorum
Yorum
-
39.4 ortalama yapmışım,geri alamazsam kötü:ka24: :ka24: Dolara ne diyorsun,1.70 geçermi açılışta sence...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster730 ons seviylerinde güç topluyor. burası kırılmazsa yükseliş potansiyeli serbest piyasada sürecektir.
Yorum
-
ŞİMDİDEN 1.73 LERDE GEZİNİYOR PARİTE. BOŞUNA ÇİZMEDİK FİNCAN KULBU...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster39.4 ortalama yapmışım,geri alamazsam kötü:ka24: :ka24: Dolara ne diyorsun,1.70 geçermi açılışta sence...
1.68 SONRASI KOPUŞ OLABİLİR DEMİŞTİM. öNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DOLARDA UÇUK SERT HAREKETLER GÖREBİLİRİZ....
Yorum
-
İyi ozaman bende 1 dolar endeksden hisse alırım belki piyasaya göre ağlayacak değilim yasimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞİMDİDEN 1.73 LERDE GEZİNİYOR PARİTE. BOŞUNA ÇİZMEDİK FİNCAN KULBU...
1.68 SONRASI KOPUŞ OLABİLİR DEMİŞTİM. öNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DOLARDA UÇUK SERT HAREKETLER GÖREBİLİRİZ....
Yorum
-
Gözümüz çiziklerde olacak....Bekliyoruz.MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİyi ozaman bende 1 dolar endeksden hisse alırım belki piyasaya göre ağlayacak değilim ya

Yorum
-
SEBEPLERDEN BİRİ: HSBC, AK ENERJI ICIN TAVSIYESINI "OVERWEIGHT"TEN "UNDERWEIGHT"E DUSURDUMAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAkenerji hakkında görüşün varmı,neden bu kadar düştü bu hisse,düşünülürmü sence ...
2. SEBEP: enerji ihale sürecinde beklentilere cevap verilmemesi.
3. sebep Endekse paralel bir düşüş süreci. 5.10 seviyesinin kırılması iyi olmadı. bir süre uzaktan izlmekte fayda var. altaki destek 4.00 şimdilik...
Yorum
-
merhaba
bir kaç gün önce yaptığımız küçük sohbet geldi aklıma ve bu gün söylediklerinizi yaşamaya başladık.Tavsiyenize uyarak dün yeni hisse almadım (iyide etmişim diyorum kendi kendime) ama elimdekini de satamadım doğrusu. Ne dersiniz kurtulayımmı bu bım den.Yoksa zaten zararda dursunmu up uzun vade için.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞİMDİDEN 1.73 LERDE GEZİNİYOR PARİTE. BOŞUNA ÇİZMEDİK FİNCAN KULBU...
Yorum
-
buralardan bir tepki gelebilir belki. yükseliş hareketlerinihalil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbir kaç gün önce yaptığımız küçük sohbet geldi aklıma ve bu gün söylediklerinizi yaşamaya başladık.Tavsiyenize uyarak dün yeni hisse almadım (iyide etmişim diyorum kendi kendime) ama elimdekini de satamadım doğrusu. Ne dersiniz kurtulayımmı bu bım den.Yoksa zaten zararda dursunmu up uzun vade için.
değerlendirmek lazım diyorum artık. yine de siz bilirsiniz, trend yönü aşağı. Bir sürede öyle olacak muhtemelen.
Yorum
-
MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOns grafiği ne söylüyor bir görsek mümkünse...
30 dk. da boligner bandı daraldı. 740 kırılırsa yükselişler başlar. Şİmdilik desteği 736.
Yorum
-
günaydın sayın simurg. akcns(maliyet 4.10) ve iheva(maliyet1.18) hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.. ilk tepki yükselişinde tamamen nakide geçmeyi düşünüyorum.. acaba bu fırsatı verirmi? tekrar dönüşümü 2009 ün 2. çeyreğinde düşünüyorum.. muhtemelen o zamana kadarda bir dip bulunur düşüncesindeyim..
allah sonumuzu hayır etsin. iyi çalışmalar dilerim.
Yorum
Yorum