tekin060 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Seans içinde 3.44 ve 3.46 fiyatlarından alım yapılabilineceğini topiğimde yazmış ve kendim de almıştım, trade amaçlı idi, sonuca ulaşıldı 1 saatte.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Satışa konu hisse senetlerinin 25.200.000 YTL nominal değerli kısmı A grubu ve 6.930.000 YTL nominal değerdeki kısmı ise B grubudur. Satış fiyatı 1 YTL nominal değerdeki beher A grubu imtiyazlı hisse senedi için 3.33 YTL ve 1 YTL nominal değerdeki beher B grubu hisse senedi için ise 1.60 YTL olup, yapılacak toplam tahsilât 95.004.000 YTL’dir.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterslm simurg agyo vakıfbanktaki % 51 hissesi satılıyor manag adlı firma alıyıor 1 adet senedi hisseyi kaç ytl alacak yazabilirmisin
Yorum
-
Yarın , müsait olduğumda grafiklerle inceleyelim.capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bir garanti yorumu alsak seans sonu ii kapattı yükseliş sürermi
Yorum
-
capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bir garanti yorumu alsak seans sonu ii kapattı yükseliş sürermi
İndikatörler hafiften toparlanmaya başlıyor. Stch al vermiş 14 günlük h.o .direnci 2.30 u kırıp üzerinde kapanışlar yapabilirse güzel olacak. Hacimli satışlarda 2.21 kırılması halinde stop yapılabilir.
Yorum
-
halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam sze söylemiştim galiba elimde biraz bım kaldı gerçi uzun vadeli düşünüp almıştım ama son günlerde yaptığı ani hareketler beni korkutur oldu yorumunuzu bekliyorum iyi çalışmalar
Haftalık grafiğine bakarsak uzun vade görünüm hakında daha sağlıklı bir fikir elde edebiliriz. Senet %50 fibo desteğini (31.75) kırmış. Trend yönü şimdilik aşağı görünüyor. 28.00 desteği de hacimli kırılırsa 26.00 seviyelerine kadar düşebilir. 31.75- 32.50 seviylerini senet hacimli geçmedikçe yükseliş trendi zor başlayacaktır.
Yorum
-
HURRIYET GAZETESININ HABERINE GORE; PERA GYO, 200 MILYON DOLAR YATIRIMLAnaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermerhabalar sayın hocam PEGYO yorumu rica edebilirmiyim TESEKKÜRLER
DENIZLI’DE SUMERPARK KONUT PROJESINI HAYATA GECIRIYOR.
Senet yukarıdaki haberle cuma gününü hareketli geçirdi. Boligner bandı darlamış , hareketli ortalamalar ise sıkışmış durumda. 0.35 seviyesinin hacimli aşılması halinde senette çıkkış trendi başlayaıp hızlanabilir. şimdilik 0.30 seviyesinin üstünde kalması önemli. 0.28 altı negatif olacktır.
Yorum
-
koza için stoplosa 0.95 demiştim hatırlarsanız.senet 0.93 0.95 aralığını hacimli aşmadan pozisyon açmak doğru olmayacaktır. Elinizde varsa tutmaya devam edin. 0.87 kırılırsa stop yapabilirsiniz. İpmatta 0.69 kırlırsa pozisyon açılabilir.zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ipmat ve koza yorumu öncelikle ipmat stoplos yapalımmı ne dersiniz. teşekkürler.
Yorum
-
tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam BAGFS'IN teknik görüntüsü nasıl?yukarı ya sert bir hareket olabilir mi?
değerli yorumlarınızı bekliyorum hocam.
Senet düşen ana kanal içinde toparlanmaya çalışıyor idi. Detaylı analizimizde 83.00 için ilk stop , 79.00 için ise 2 stop yeri demiştik hatırlarsanız. Senet 71.50 lere kadar sarktı ve toparlanma çabaları var. 77.00 ile 72.00 aralığındaki sıkışma devam edecek gibi duruyor. Kısa vade içinde bu sıkışma ya aşağı kırılacak ya da yukarı kırılacak. Hacim hareketleri ve para girişi çıkışları ile bu hafta takip edilmeli. kısa ve orta vadeciler 71.00 kırılması halinde stop uygulayabilirler.
Yorum

Yorum