Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • MESUTC
    KEYFE KEDER YAZAR
    • 22 Mayıs 2008
    • 4444

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SİMURG hocam bugün ISTRC alım için niyetlendim sabah 3.38 den almadım,,öğlende 3.46 yine almadım,,şimdi akşam oldu havamı aldım
    Ne yapalım kısmet değilmiş,,Hocam nasıl duruyo kağıt 3.38 den toparladı gibi geliyor,,yönü nü yukarı çevirdi gibi,,ne dersiniz?yorumlarınızı alabilirmiyim hocam.
    Seans içinde 3.44 ve 3.46 fiyatlarından alım yapılabilineceğini topiğimde yazmış ve kendim de almıştım, trade amaçlı idi, sonuca ulaşıldı 1 saatte.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.

Yorum

• capital
      Yeni üye
      • 24 Temmuz 2008
      • 39

hocam bir garanti yorumu alsak seans sonu ii kapattı yükseliş sürermi

Yorum

• derya
        Yasaklı
        • 14 Ocak 2008
        • 177

slm simurg agyo vakıfbanktaki % 51 hissesi satılıyor manag adlı firma alıyıor 1 adet senedi hisseyi kaç ytl alacak yazabilirmisin

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          slm simurg agyo vakıfbanktaki % 51 hissesi satılıyor manag adlı firma alıyıor 1 adet senedi hisseyi kaç ytl alacak yazabilirmisin
          Satışa konu hisse senetlerinin 25.200.000 YTL nominal değerli kısmı A grubu ve 6.930.000 YTL nominal değerdeki kısmı ise B grubudur. Satış fiyatı 1 YTL nominal değerdeki beher A grubu imtiyazlı hisse senedi için 3.33 YTL ve 1 YTL nominal değerdeki beher B grubu hisse senedi için ise 1.60 YTL olup, yapılacak toplam tahsilât 95.004.000 YTL’dir.
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Yarın , müsait olduğumda grafiklerle inceleyelim.

Yorum

• halil45tr
              Katılımcı
              • 24 Nisan 2008
              • 144

merhaba hocam

hocam sze söylemiştim galiba elimde biraz bım kaldı gerçi uzun vadeli düşünüp almıştım ama son günlerde yaptığı ani hareketler beni korkutur oldu yorumunuzu bekliyorum iyi çalışmalar

Yorum

• naz
                Aktif
                • 17 Ağustos 2008
                • 373

merhabalar sayın hocam PEGYO yorumu rica edebilirmiyim TESEKKÜRLER
                istedigini soyleyen istemedigini isitir

Yorum

• zoraa
                  Seyirci Üye
                  • 23 Mayıs 2008
                  • 52

hocam ipmat ve koza yorumu öncelikle ipmat stoplos yapalımmı ne dersiniz. teşekkürler.

Yorum

• tekin060
                    Katılımcı
                    • 06 Ekim 2008
                    • 167

Hocam BAGFS'IN teknik görüntüsü nasıl?yukarı ya sert bir hareket olabilir mi?
                    değerli yorumlarınızı bekliyorum hocam.

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

capital Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İndikatörler hafiften toparlanmaya başlıyor. Stch al vermiş 14 günlük h.o .direnci 2.30 u kırıp üzerinde kapanışlar yapabilirse güzel olacak. Hacimli satışlarda 2.21 kırılması halinde stop yapılabilir.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hocam sze söylemiştim galiba elimde biraz bım kaldı gerçi uzun vadeli düşünüp almıştım ama son günlerde yaptığı ani hareketler beni korkutur oldu yorumunuzu bekliyorum iyi çalışmalar

Haftalık grafiğine bakarsak uzun vade görünüm hakında daha sağlıklı bir fikir elde edebiliriz. Senet %50 fibo desteğini (31.75) kırmış. Trend yönü şimdilik aşağı görünüyor. 28.00 desteği de hacimli kırılırsa 26.00 seviyelerine kadar düşebilir. 31.75- 32.50 seviylerini senet hacimli geçmedikçe yükseliş trendi zor başlayacaktır.

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          merhabalar sayın hocam PEGYO yorumu rica edebilirmiyim TESEKKÜRLER
                          HURRIYET GAZETESININ HABERINE GORE; PERA GYO, 200 MILYON DOLAR YATIRIMLA
                          DENIZLI’DE SUMERPARK KONUT PROJESINI HAYATA GECIRIYOR.

Senet yukarıdaki haberle cuma gününü hareketli geçirdi. Boligner bandı darlamış , hareketli ortalamalar ise sıkışmış durumda. 0.35 seviyesinin hacimli aşılması halinde senette çıkkış trendi başlayaıp hızlanabilir. şimdilik 0.30 seviyesinin üstünde kalması önemli. 0.28 altı negatif olacktır.

Yorum

• simurg
                            Administrator
                            • 10 Mart 2007
                            • 9248

zoraa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            hocam ipmat ve koza yorumu öncelikle ipmat stoplos yapalımmı ne dersiniz. teşekkürler.
                            koza için stoplosa 0.95 demiştim hatırlarsanız.senet 0.93 0.95 aralığını hacimli aşmadan pozisyon açmak doğru olmayacaktır. Elinizde varsa tutmaya devam edin. 0.87 kırılırsa stop yapabilirsiniz. İpmatta 0.69 kırlırsa pozisyon açılabilir.

Yorum

• utopya
                              Katılımcı
                              • 26 Ekim 2008
                              • 88

sayın simurg, mümkünse şişecam yorumu alabilir miyim?bu arada G-20 zirvesi ve IMF ile anlaşma olasılığı yarın için nasıl bir yön tayin eder?tşk.(ben şahsen G-20) zirvesinin olumlu veya olumsuz bir yönünü göremedim.)tşk...

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Hocam BAGFS'IN teknik görüntüsü nasıl?yukarı ya sert bir hareket olabilir mi?
                                değerli yorumlarınızı bekliyorum hocam.

Senet düşen ana kanal içinde toparlanmaya çalışıyor idi. Detaylı analizimizde 83.00 için ilk stop , 79.00 için ise 2 stop yeri demiştik hatırlarsanız. Senet 71.50 lere kadar sarktı ve toparlanma çabaları var. 77.00 ile 72.00 aralığındaki sıkışma devam edecek gibi duruyor. Kısa vade içinde bu sıkışma ya aşağı kırılacak ya da yukarı kırılacak. Hacim hareketleri ve para girişi çıkışları ile bu hafta takip edilmeli. kısa ve orta vadeciler 71.00 kırılması halinde stop uygulayabilirler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information