halil45tr Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Öyle bahsettiğiniz gibi sert düşüş olacağını sanmam. Mevduat güvencesi haberleri, usd-ytl paritesinin 1.70 altına gerilemesi , Dow j futuresinin toparlanması olumlu gelişmeler.goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabahtan yine sert aşağı açılabiliriz ama bugün sanki küçük bir tepki gelecek gibi. Nikkei ve Hang Seng' de artı da üstelik. Ne dersiniz hocam.
Yorum
-
Hocam bu haber hisseyi hareketlendirebilirmi? Zaten çok düşük fiyatlarda, gerçi bedelli mi bedelsizmi arttırılacağı yazılmamış. Görüşlerini alabilirmiyim. Teşekkürler.
Is Finansal Kiralama A.S.'nin 21.11.2008 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 20.11.2008 tarihinde yapilan Yonetim Kurulu Toplantisinda Sermaye Piyasasi Kurulu hukumlerine gore kayitli sermaye sistemi icerisinde bulunan sirketimizin kayitli sermayesinin 200.000.000 YTL'dan 400.000.000.-YTL'na cikarilmasina, sirket ana sozlesmesinin 6. maddesinin ilisikteki sekilde tadili konusunda gerekli tum izinlerin alinmasi icin Sermaye Piyasasi Kurulu'na basvurulmasina oy birligi ile karar verilmistir." Tadil tasarisi Gunluk Bulten ekinde yayinlanacaktir. ***ISFIN***IMKB
Yorum
-
HOCAM YUKARDAKİ YORUMUNUZ HAFTAYADA GEÇERLİ Mİsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterffkrl : 0.81 ve sonrasında 0 .74 hedef olarak duruyor.
Asyab: Trend yönü aşağı. 1.00 seviyelerinde desteği var. buradalardan Hacimli satış gelirse dağılabilir...
Yorum
-
selam olsun
yeni uye oldum sitenıze.. bende vakfn ve pegyo soracam mumkunse. vakfn 1.28 hacımlı gecılmeden bısı olmaz sanıyorum ama dıkkatımı ceken her zaman alt kademeler kasıtlı bos bundan ne anlam cıkarmam gerek? ıkıncısı pegyo mal globalın elınde toplu akıbetı ne olur acabaç selamlarımla:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
ffkrl:1.05 üstünde tutunamadığı süreceBARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM YUKARDAKİ YORUMUNUZ HAFTAYADA GEÇERLİ Mİ
asyab: 1.18 i yukarı kıramadıkça geçerli olacaktır.
Yorum
-
Hoş geldiniz. Pegyo: stch bugün yukarı döndü. 0.29 direnci kırırlırsa senet için umut beslenebilir.herif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryeni uye oldum sitenıze.. bende vakfn ve pegyo soracam mumkunse. vakfn 1.28 hacımlı gecılmeden bısı olmaz sanıyorum ama dıkkatımı ceken her zaman alt kademeler kasıtlı bos bundan ne anlam cıkarmam gerek? ıkıncısı pegyo mal globalın elınde toplu akıbetı ne olur acabaç selamlarımla
Vakfn:Hiissede satış baskısı devam ediyor.1.13 geçilmeden çok fazla olumlu konuşmak yanlış olur.
Yorum
-
teşekkür
teşekkürlersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterffkrl : 0.81 ve sonrasında 0 .74 hedef olarak duruyor.
Asyab: Trend yönü aşağı. 1.00 seviyelerinde desteği var. buradalardan Hacimli satış gelirse dağılabilir...
Yorum
-
ÇOK TEŞEKKÜRLER YORUM VE AYDINLATMALARINIZ İÇİNsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterffkrl:1.05 üstünde tutunamadığı sürece
asyab: 1.18 i yukarı kıramadıkça geçerli olacaktır.
Yorum
-
Obama ekonomi ekibimi p.tesi açıklayacağına,,daha önceden açıklasaydın da bizde 20500 altına gelebilir diye çıkmasaydık olmazmıydı,,
Şimdi p.tesi gireriz kağıda bu seferde ters köşe oluruz,,
Simurg Hocam,,şimdi dolarda ki beklentiyle IMKB deki öngörü tersine mi döndü?yoksa sadece tepki mi diyeceğiz?
şimdiden öngörüleriniz için teşekkürler
Yorum
-
Hocam Kurban Bayramına kadar,,günlük yine alım satıma karar verdim,,
ECILC, GUBRF,KCHOL düşündüğüm kağıtlar bunları uygun zamanınızda yorumlayabilirmisiniz hocam,,eğer piyasalar çok kötü performans göstermezse size göre hangisi bir adım öne çıkabilir,,
Yorum
-
Sorular için yarın geniş zaman ayıracağım.Herkese iyi hafta sonları...
Yorum
Yorum