***SONME*** Sonmez Filament Sentetik Iplik ve Elyaf Sanayii A.S.'nden gelen yazi: 01.08.2008 tarihinde bu yana piyasa sartlarindaki olumsuzluklar uretimimize ara vermeyi zorunlu kilmisti. Bu sure zarfinda ve bugun itibariyle piyasadaki olumsuz kosullarda bir iyilesme tespit edilememis ayrica kuresel krizin yansimalari piyasalardaki belirsizligi daha da arttirmistir. Daha onceki aciklamalarimizda belirtilen dampingli ithalattaki artisin devam etmesi elektrik ve dogalgaz gibi uretim girdilerinin maliyetlerindeki artislar, alacaklarimizin tahsilindeki gecikmeler ve zaman zaman imkansizliklar sektorumuzun gelecegine yonelik olumlu beklenti icinde bulunmamizi engellemektedir. 2003 yilindan bu yana surekli zarar ediyor olmamiza ragmen kapasite daraltilmasi, verimillik calismalarina daha fazla onem verilmesi gibi isletme bazinda aldigimiz tedbirler ne yazik ki zararli durumdan cikabilmemiz icin yeterli olamamistir. Daha onceki aciklamalarimizda belirtilen ve yukarida ki aciklamalarimizin geregi olarak 6 Kasim 2008 tarihine kadar uretime verilmis olan aranin surekli hale getirilmesine bu tarih itibariyle butun uretim faaliyetlerimizin tamamen ve surekli olarak sona erdirilmesine, kalmasi gereken zaruri personel disinda tum calisanlarin hizmet akitlerinin fesh edilmesine yonetim kurulumuzun 06.11.2008 tarih ve 11 nolu toplantisinda karar verilmistir. ***SONME***
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Eee, her zaman uyarıyoruz. azcık tavanı tabanı bol senet olunca bizim ky ler zıplıyor. yüzde 10 yüzde 20 yaklayınca coşuyorlar, kendilerine güvenler artıyor ama genel sonuç hüsran....derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersönmez battı işte böyle riskli senetlere yatırım yapmanın sonları sönmez battı battığına üzülmemde o şirketten ekmek yiyen işsiz kalan insanlara çok üzüldüm
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEee, her zaman uyarıyoruz. azcık tavanı tabanı bol senet olunca bizim ky ler zıplıyor. yüzde 10 yüzde 20 yaklayınca coşuyorlar, kendilerine güvenler artıyor ama genel sonuç hüsran....
sayın simurg en azından benim aldığım senetler sağlam iş yapan uygun f/k oranı defter değeri yüksek ucuz kalmış senetlerden oluşmakta eczyt demisaş turkas petrol agyo bysan var birde ( zamanında 1000 lot almıştım batacağını bilsem satmam artık ilk acemiliğim hatam olmuştu onda )
menderes var oda iş yapan bir hisse en azın dan sermayesinden yemiyor iş yapıyor ürettiğini % 70 yurt dışına satan biri olarak enerji ve otomotiv şlerine girdi ( aktur araç muayene istasyonlarının ege bölgesinin işini yapıyor yani para basıyor )
Yorum
-
Hocam KCHOL DEN Stop uyguladım sabah seansında 2.70 den açıldı 2.80 i görünce çıktım.öncelikle grafik yorumlarıyla yaptığınız katkılarınızdan dolayı şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum,,borsada hiç bir kağıda aşık olmamak lazım,,tekniği iyi iken uygun seviyelerden almak ve karıda görünce çıkmasını bilmek lazım,,hocam 20:50 itibari ile ABD boraları -4,,-5 oranlarında seyrediyor.IMKB kapandıktan sonrada AVRUPA da eksiler giderek artarak -5,,-6 ya doğru hareket ederek kapadı..Hocam yarın IMKB yine ekside gibi görünüyor,,hangi seviyeleri test edebiliriz?hangi seviyeler alıma geçmek için uygun?şimdi den teşekkürler hocam
Yorum
-
Ben teşekkür ederim. Kazancınızın hayırını görün. Endeks ile ilgili yorumlarımızı " yol haritası" topiğine yazıyoruz genelde. endeks yorumlarımız için orayı takip edin...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam KCHOL DEN Stop uyguladım sabah seansında 2.70 den açıldı 2.80 i görünce çıktım.öncelikle grafik yorumlarıyla yaptığınız katkılarınızdan dolayı şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum,,borsada hiç bir kağıda aşık olmamak lazım,,tekniği iyi iken uygun seviyelerden almak ve karıda görünce çıkmasını bilmek lazım,,hocam 20:50 itibari ile ABD boraları -4,,-5 oranlarında seyrediyor.IMKB kapandıktan sonrada AVRUPA da eksiler giderek artarak -5,,-6 ya doğru hareket ederek kapadı..Hocam yarın IMKB yine ekside gibi görünüyor,,hangi seviyeleri test edebiliriz?hangi seviyeler alıma geçmek için uygun?şimdi den teşekkürler hocam
Yorum
-
Dolar da 1.57 direnci var şimdilik. Bu direnç altında dolanıyor. Bence bu direnci kıracaklar ve 1.59-161 direcine kadar kısa vadede tırmanacak.servet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar ve altın yorumu alabilirmiyim?
Altın: 37.70 kısa hedefi bu direnci kırmaya çalışacaklar. 36.30 altı ise altında stop olmalı.
Yorum
-
ihlasla ilgili yorumlarım ihlas topiklerinde mevcuttur. Sngyo akıl almaz şekilde düştü. Halka arz kazıklarından biri. Haznedar sığ, tahta sahibi el atarsa bişeyler olabilir. Parsan ise ekonomide yaşanacak olan muhtemel durgunluktan payını alacak ilk şirketlerden. Teknik yorumlarına vakit bulunca bakayım..yassaw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparsan,sngyo,haznedar ve ihlas hakkındaki görüşleriniz neler olabilir?
Yorum
-
Çok teşekkür ederim.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterihlasla ilgili yorumlarım ihlas topiklerinde mevcuttur. Sngyo akıl almaz şekilde düştü. Halka arz kazıklarından biri. Haznedar sığ, tahta sahibi el atarsa bişeyler olabilir. Parsan ise ekonomide yaşanacak olan muhtemel durgunluktan payını alacak ilk şirketlerden. Teknik yorumlarına vakit bulunca bakayım..
Yorum
-
-
teşekkür
Verdiğin bilgiler önemliydi doları1.50 nin altında al 1.55 de satsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDolar da 1.57 direnci var şimdilik. Bu direnç altında dolanıyor. Bence bu direnci kıracaklar ve 1.59-161 direcine kadar kısa vadede tırmanacak.
Altın: 37.70 kısa hedefi bu direnci kırmaya çalışacaklar. 36.30 altı ise altında stop olmalı.
altın ise 36.00dan al 40.00 larda sat galiba biraz anladım
bu günlerde hisselerde iş yok.
Yorum
Yorum