Pardon alıntı Çıkmadı CARFA Hakkındaki yazı için demiştim.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
HOCAM SU ETYAT NASIL BİR KAĞIT ANLAMADIM GİTTİ?
MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Anlaşılmayacak bir şey yok. Tahta yapan kurumun kendisi. Senete ihtiyaçlarına göre yön verebiliyor.mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM SU ETYAT NASIL BİR KAĞIT ANLAMADIM GİTTİ?
Yorum
-
Carfa: tekniği oldukça güzel görünüyor. Senet sıkışmış. 9.90 seviyesi hacimli aşılırsa senet çok iyi fiyatalara gidebilir.bors1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPardon alıntı Çıkmadı CARFA Hakkındaki yazı için demiştim.
Yorum
-
tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam 31-10-2008 tarih saat,19:16 da kcholle ilgili bir sorum olmuştu,,yine arada kaynadı galiba:( cevap alabilirsem mutlu olurum hocam,saygılar,,
Kchol: Senet yatay direncinde tavan kapandı. 2.84 direncini kırıp üzerinde kalmayı başarırsa ve hacimli mal çıkma olayı yaşanmazsa 3.06- 3.34 kanal hedefi olacaktır. kısa vadeciler 2.60 ı stop yapmayı deneyebilir.
Yorum
-
0.36 da 20 günlük h.o dienci var. Bu direnci kırmayı başarırsa 0.40- 0.48 hedefleri olacaktır. geri çekilmelerde 0.30 altı stop yapılmalı. temel değerler açısından çok fazla bir beklenti görmüyorum.utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam, vakko ile ilgili yorum alabilir miyim? 9 aylık kar/zarar döviz pozisyonu, kısa vadeli hareket yönü...teşekkürler...
Yorum
-
Senette mal toplanıyor izlenmim var. İndikatörler toparlanmaya başlamış. 1.68 deviylerinde güç toplamaya çalışmış. 1.79 üzerinde kalmayı başarırsa 2.19 boligner band direncini kırmaya çalışabilirler.Destek ve dirençler takip edilmeli.sinova Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterceylan giyim yorumu alabilir miyim?
Yorum
Yorum