Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Tablodan da anlaşılacağı üzere açıklanan bilançolara göre CELHA, BAGFS, OTKAR, GUSGR, ANSGR, YKSGR sırasıyla % 464, 308, 200, 190, 144, 120 kar artışıyla ilk sıraları paylaşıyor.
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]MEVLANA'dan :[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Ok gibi doğru olsam; yay ile atarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Yay gibi eğri olsam; elde tutarlar beni,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Doğruda aç görmedim; eğride tok,[/B][/COLOR][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][COLOR=black][B]Eğri yay elde kalır; menzil alır doğru ok ![/B][/COLOR][/FONT]
Hocam,,gubrf cuma da tavan dı bugünde tavandan kapandı,,30.00'a kadar güçlü bir direnç varmı hocam?bu gün kochl den çıkıp 25.70 den alış yaptım,,kısa vadede hangi rakamlara hareketi muhtemel gözüküyor?değerli yorumlarınızı bekliyorum hocam
tekrar geçmiş olsun,,acil şifalar diliyorum
hocam akalt yorumu alabilir miyim 1 haftadır 0.64 seviyesini geçemedi sanırım burada bir direnç var son 1 aylık grafiğinde 0.64 seviyesi direnç gibi duruyor ne dersiniz doğru görebilmiş miyim yarın almak istiyorum 1000 tane uygun mudur galiba döviz pozisyonu falan da sağlam
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
merhabalar diyerek başlayalım
hocam ben genel bir yorum soracağım.sizce kaç gün içerisinde endexi aşağı bırakacaklar.bana göre bunlar by lerin mallarını yukarıdan verme günleri.Bir haftada ne değiştide geçen haftadan beri yükseliyoruz.ben herhangi iyi bir veri hatırlamıyorum aksine kötü verilere bile tepki verilmedi.ben hala öngörümü 20000 altında tutuyorum.sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
Bu arada bende hisse yokmu vaaar.Ama portföyün sadece %10
hocam bu yükseliş trendine inandım ve zararımı minimize etmek için tekrardan alım yaptım. akcns,algyo,iheva ve skbnk.. durumları nedir açıklarsanız sevinirim.
Hocam bugün gübreden çıkış yaptım 25.70 alış-27.75 çıkış,,bu gün ilk seanstan sonra para giriş çıkışını inceledim,,para çıkışı fazlaydı,,sizden de dün yorum alamayınca çıkmayı uygun gördüm,,
Hocam tekrar KCHOL e 2.92 den giriş yaptım,,bu gün hacimli para girişide yüksekti 2.96 yıda gördü,,burdaki direnci geçecekmiş gibi duruyor,,ne dersiniz hocam?,,uygun zamanda yorumlarınızı bekliyorum
tekrar geçmiş olsun
Yorum