imkb de para çıkışı ufak ufak artmaya başladı , dikkat edelimmm.
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Çok güçlü görünmüyor. Tahtası diğer gübrelere göre zayıf duruyor.gölge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam EGEGÜB için tavsiyeniz ne olur bakabilirmisiniz bi tşk.
Yorum
-
selamun aleyküm kardeşler
sitede katılım gittikce azalıyor sebebi güven sorunu heralde bunun için bir çalışma yapma gereksini mi düşünüyor musunuz yoksa ipin ucunu bıraktınız mı toparlaya bileceğinizi düşümüyor musunuz üstadKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
Bu yazdıklarınızdan ben bişey anlamadım. Ne gibi güven problemi varsa sizin nasıl bir güven sorunu olduğunu orta koymanız lazım. Güvensizlik kime piyasalara mı yoksa yazan çizen arkadaşlara mı? Bizde problem yok gördüğümüz kadarıyla..eren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm kardeşler
sitede katılım gittikce azalıyor sebebi güven sorunu heralde bunun için bir çalışma yapma gereksini mi düşünüyor musunuz yoksa ipin ucunu bıraktınız mı toparlaya bileceğinizi düşümüyor musunuz üstad
Millet illa da senet önerelim diye bekliyor. Ben aylar önceden pozisyonlarını kapayıp sadece tepkileri sezdiğimde 1-2 günlük mal taşıyan biri olarak kirizi de mükemmel bir şekilde atalatan biri olarak senet yazıp önermemi bekleyemezsiniz herhalde. Son aylarda sadece endeks yorumlamaya çalışıyoruz. Bu konudada bizi izleyenler başarı tespitlerimize şahittirler. İpin ucu vs. kaçmış değil , derinden piyasaları izliyoruz izlerken de millete sorular ölüçüsünde fikirlerimi yazıyoruz. Son söz ; forumun kalitesi senet pazarlayanların cirit atıp ziyaretçi trafiği arttırmasıyla ölçülmez.
Yorum
-
Umarım senetlerde cirit atanlar uyarımı dikkate almıştır. %-2 oldu endeks.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimkb de para çıkışı ufak ufak artmaya başladı , dikkat edelimmm.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterimkb de para çıkışı ufak ufak artmaya başladı , dikkat edelimmm.En güzel tüyo işte daha ne olsuneren@ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleyküm kardeşler
sitede katılım gittikce azalıyor sebebi güven sorunu heralde bunun için bir çalışma yapma gereksini mi düşünüyor musunuz yoksa ipin ucunu bıraktınız mı toparlaya bileceğinizi düşümüyor musunuz üstad

Yorum
-
***KARTN*** KARTONSAN KARTON SANAYI VE TICARET A.S. ILE ILGILI OLARAK PAK HOLDING A.S.'NDEN GELEN YAZI:CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Kartn Yorumu Rica Etsem
IMKB ULUSAL PAZARINDA 06.11.2008 TARIHINDE KARTONSAN KARTON SANAYI VE TICARET
A.S.'YE AIT 1 YTL NOMINAL BEDELLI 1.070 ADET HISSE SENEDI, BEHER HISSE 54,50
YTL ORTALAMA FIYATTAN SIRKETIMIZ TARAFINDAN SATIN ALINMISTIR. BOYLECE
SIRKETIMIZIN KARTONSAN KARTON SANAYI VE TICARET A.S.'DEKI ISTIRAK ORANI, %
32,55'E YUKSELMISTIR. ***KARTN***
Şirket patronu seneti topluyor. Güçlü görüntüsü var. Düzeltme yapacak gibi duruyor. 56.20 üstü kapanışlar olumlu olur. Bu geçekleşmezse ve 54.60 aşağı kırlırsa 52.50 görülebilir. Hacimli alış ve satışları izleyin.
Yorum
-
Ereğli : 14 günlük h. desteğini gördü bugün. 4.30 desteği kırılmazsa toparlanabilir. Bu destek hacimli kırlırsa düşüş hızlanacaktır. 4.30 seviyelerini hacim hareketleri ile izleyin. Kırılmazsa tutmaya devam edin.dekolaj Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad nasılsınız !!! sizden ereğli ve vakıfbank yorumu alabilirmiyim bikaç gündür geriliyo sizce daha nekadar geriler bi yorumunuzu alabilirsem çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler
Vakbn: Bugün büyük para çıkışı olan senetler aarsındaydı. 1.36 nın kırılması ile bu çıkış daha fazla artmış. 1.30 yeni stop yeri diyebilirim.
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu yazdıklarınızdan ben bişey anlamadım. Ne gibi güven problemi varsa sizin nasıl bir güven sorunu olduğunu orta koymanız lazım. Güvensizlik kime piyasalara mı yoksa yazan çizen arkadaşlara mı? Bizde problem yok gördüğümüz kadarıyla..
Millet illa da senet önerelim diye bekliyor. Ben aylar önceden pozisyonlarını kapayıp sadece tepkileri sezdiğimde 1-2 günlük mal taşıyan biri olarak kirizi de mükemmel bir şekilde atalatan biri olarak senet yazıp önermemi bekleyemezsiniz herhalde. Son aylarda sadece endeks yorumlamaya çalışıyoruz. Bu konudada bizi izleyenler başarı tespitlerimize şahittirler. İpin ucu vs. kaçmış değil , derinden piyasaları izliyoruz izlerken de millete sorular ölüçüsünde fikirlerimi yazıyoruz. Son söz ; forumun kalitesi senet pazarlayanların cirit atıp ziyaretçi trafiği arttırmasıyla ölçülmez.
selam bravo simurg bu kriz ortamında ne hisse önereceksiniz ki zaten çok doğru kelimeler kullanıyorsunuz allah sizden razı olsun piyasalar hergün ekside bu ortamda borsa nın en kaliteleri en sağlam hisseleri bile önermenizi tavsiye etmeyiz zaten en sağlam senetleri bile bu ortamda yarı yarıya değer kaybetti hangi senetleri önereceksiniz ki siz bu kişilerin yazıp çizdiklerine bakmayın sizlerden sağlam bilgileri almaktayız zaten teşekkürler derya
Yorum
-
Teşekkür ederim, "Ne zaman kazanmaya başlarız borsada? Elde edilen bilgileri kendi akıl süzgecimizden geçirdikten sonra...."derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam bravo simurg bu kriz ortamında ne hisse önereceksiniz ki zaten çok doğru kelimeler kullanıyorsunuz allah sizden razı olsun piyasalar hergün ekside bu ortamda borsa nın en kaliteleri en sağlam hisseleri bile önermenizi tavsiye etmeyiz zaten en sağlam senetleri bile bu ortamda yarı yarıya değer kaybetti hangi senetleri önereceksiniz ki siz bu kişilerin yazıp çizdiklerine bakmayın sizlerden sağlam bilgileri almaktayız zaten teşekkürler derya
Yorum
-
Turcas'ı 2-3 gündür izliyorum. Grafiği fena durmuyordu. Hacimli alırsa güzel bir hareket olabilirdi malesef son 2 gündür beklediğim işaretlerin hiçbirini göremedim. Şimdilik uzaktan izleyin. Hacimli alımlar olduğu zaman değerlendirelim...derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterturcas yorumu alabilirmiyim destek seviyeleri kaç simurg
Yorum
Yorum