murti Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
dolar görüşümü biliyorsunuz. altın 38.00 kırarsa gidecek...nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar ve altındaki görüşlerinizi bekliyorum simurug hocam.
altında 42 ytl yı gecme durumu ılerleyen gunlerde olabılırmı
Yorum
-
0.62. - 0.66 seviyeleri dirençleri.derya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg slm silver nereye kadar gidebilir 0,39 dan almıştım yormların nedir 3 kez tavan oldu gene 0,52 tavan seviyeden bitti yarın ne olabilir
Yorum
-
teşekkürler hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenette bir sıkıçma var. 2.33 üstünde kaldığı sürece görüntüsü iyi.
Yorum
-
Bugün stch al vermiş, tahtası iyi duruyor...yasamuis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bim alım için uygunmu teknik açıdan teşekkürler
Yorum
-
Dün, 0.95 kapadı , bugün tavan...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergözden kaçmış kusurumuza bakmayın. Senet sıkışmıştı ama cuma aşğı kırdılar. 0.94 üstüne kendini atmadıkça alım için riskli görüyorum.0.88 lerde hacimli satış yerse stop yapılmalı.
Yorum
-
1.19 üstünde kalamazsa 1.03 e kadar düşebilir.aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam escom yorumlarmısınız.tşk.
Yorum
-
Hayır ama böyle giderse çok rahat kıracak. GLDTRF hissesi de bundan etkilecektir. 40.00 direnci zorlanabilir...nnakres Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam altın ıcın 38000 i kırdı dıyebılırmıyız
Yorum
-
1.17 boligner band direnci izlenmeli...ADVO09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFfkrl Nereye Kadar Gider Hocam
Yorum
Yorum