Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
slm
hedge fonlarına aşırı derece satış gelmeye başladı,,bu da iş bankası ve diğer hisselere olumsuz yansıyor,,hacimler iyice daralmaya başladı,,panik havası gelişmekte olan ülkelerde son günlerde iyice hissedilmeye başladı,,ben 22 bin 25 binlere doğru geri çekilmelerin yaşanacağını düşünüyorum,,22 binlere yaklaşırsa oradan pozisyon açmayı şu an daha mantıklı görüyorum,,simurg hocam ne der tabi daha isabetli olur,,hocam düşüncelerinizi paylaşırmısınız,saygılar
Yorum
-
endeksle ilgili teknik değerlendirmelerimizi yol haritası topiğinde bugün yazdık, umarım işinize yarar...tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhedge fonlarına aşırı derece satış gelmeye başladı,,bu da iş bankası ve diğer hisselere olumsuz yansıyor,,hacimler iyice daralmaya başladı,,panik havası gelişmekte olan ülkelerde son günlerde iyice hissedilmeye başladı,,ben 22 bin 25 binlere doğru geri çekilmelerin yaşanacağını düşünüyorum,,22 binlere yaklaşırsa oradan pozisyon açmayı şu an daha mantıklı görüyorum,,simurg hocam ne der tabi daha isabetli olur,,hocam düşüncelerinizi paylaşırmısınız,saygılar
Yorum
-
usd-ytl paritesi 1.50 üzerinde kaldıkça tedirginlik devam edecek gibi görünüyor.
Yorum
-
1.52 üzerine çıktı...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd-ytl paritesi 1.50 üzerinde kaldıkça tedirginlik devam edecek gibi görünüyor.
Yorum
-
dax 4920 direncini aşamadığı sürece yeni bir yükseliş dalgası gelmeyecektir...
Yorum
-
Avrupa Merkez Bankasi Yonetyim Kurulu Uyesi Jurgen Stark Finansal Krizin
En Kotu Doneminin Geride Kaldigini Umdugunu Soyledi.
"iyimser Bir Beklenti Sunmuyorum" Diyen Stark Alman Radyosu Deutschlandfunk'ta
Yaptigi Konusmada Halen Pek Cok Riskin Bulundugunu Ancak Tunelin Sonundaki
Isigin Gorunmeye Basladigini Soyledi.
-matriks-
Yorum
-
dax da yukarıda bahsettiğim direnç aşılamadı ve dolarda dikkar çektiğim destek üzerinde güç topladı. bu sebpele geri çekime gerçekleşti. şimdi izlenmesi gereken 4700 ve4600 desteği. budesteklerin hacimli dağılması avprupada kabusu geri gelmesi anlamını taşıyacaktır. usd ytl paritesinde ise 1.58 kırılırsa 1.76 hedef olacaktır. imkb30 trendinde 31.000 hedefi hala geçerli...ezgi-li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa 20 gelmeden asla yukseliş olmucak
Yorum
-
ezgi-li Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterborsa 20 gelmeden asla yukseliş olmucak
borsanın yirmiye gelmesini bu mantıkla beklersen zarar edersin..
borsa yirmiye geldiğinde bu mantıkla alırsan zarar edersin..gariban saf anadolu çocuğu..
Yorum
-
ben endekste toparlanma sezdiğim zaman imkb30 sentlerinden birine zıplıyorum ertesi gün yükseliş olsun yada olmasın düşüş sezdiğim zaman çıkıyorum.Misal dün akşam kapanışa otkar aldım sabh istediğim ferformansı gösteremedi ve yabancıların mal çıkmaya çalıştığını sezdim senetten geri çıktım. Bu sebeple al- yat türünden bir senet alma girişimini için kendimce erken buluyorum. Bir süre daha endeks ve parite tekiplerine devam edeceğim.iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg hocam selamlar takibinizde hangi hisseler var acaba
Yorum
-
Bizlerde bir sıkıntı yok. Mesaj penceresinin sağ alt kısmında alıntı yap seçenğinin işaretli olup olmaığını kontrol ediniz...iflibiti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbenim bilgisayarımda mı bir sorun var bilmiyorum ama alıntı yapmadan cevap yazılmıyor
Yorum
-
işaretli olarak görünmüyor ama benim bilgisayardan demekki .simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBizlerde bir sıkıntı yok. Mesaj penceresinin sağ alt kısmında alıntı yap seçenğinin işaretli olup olmaığını kontrol ediniz...
Yorum

Yorum