ben 12 aydır ECBYO taşıyorum sayın simurg ECBYO için bir yorumunuz olabilirmi.maliyetim 090 .şimdiden teşekkürler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
her iki senette de dün alımlar geldi fakat şu haliyle yetersiz görünüyor. kplmn de alımlar bugün de devam eder ve 7.05 hacimli kırılırsa bişeyler olabilir.;)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKısa vade KAPLM hareketli olabilir mi acaba?
ya da KAREL için ne dersiniz?
Yorum
-
0.61 desteğine kadar sarkabilir. 0.66 hacimli kırılmadıktan sonra kısa vade de birşey olmaz.kalkancemil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben 12 aydır ECBYO taşıyorum sayın simurg ECBYO için bir yorumunuz olabilirmi.maliyetim 090 .şimdiden teşekkürler
Yorum
-
2.58 desteğine kadar sarkabilir.betaserc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam AYEN için yorumunuz nedir?
Yorum
-
Durum olumlu değil diyorsunuz yani hocam, teşekkürler...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.58 desteğine kadar sarkabilir.
Yorum
-
-
-
bugün büyük işlem hacmi oldu. yarında böyle hacim yapar , yükselişini devam ettiremezse ve 2.90 altına sarkma olursa düşüşe geçeme ihtimali yüksek. Şimdilik bir problem görünüyor.husam11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam gusgr ile ilgili yorumunuz nedir tsk
Yorum
-
patron mal topluyor gördüğüm kadaıyla. beklentili bir hisse.blackhawk06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat ülkeri alıcam 3.00 da şu an tavsiyen nedir
Yorum
-
1.55 hacimli geçilirse yeni trend başladı diyebilirim.duranduran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstat escomda hareket başladımı
Yorum
-
gübreler aşırı pirimli dikkatli olmakta fayda var.tekin06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergübredeki hareketin devamı gelirmi?nereye kadar yolu var?
hocam şimdiden teşekkürler
Yorum
Yorum