dostum pegyo için düşüncen nedir? yön yukarı mı? yoksa 1,60 lara doğru salınma ihtimali var mı? genel kurulu olduğuda düşünülürse 1-2 aylık süreçte nasıl görüyorsun değerlendirsen teşekkür ederim
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn. simurg'un hoşgörüsüne sığınarak bir iki satır karalayayım.repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum pegyo için düşüncen nedir? yön yukarı mı? yoksa 1,60 lara doğru salınma ihtimali var mı? genel kurulu olduğuda düşünülürse 1-2 aylık süreçte nasıl görüyorsun değerlendirsen teşekkür ederim
Kapalıçarşı esnafına 2.10 civarından geçen sene sonu kağıt 20 lere gidecek diye mal verdiler.
Sonrası malüm.
Yani müthiş bir savaş var.Hatta olayı basına bile taşıdılar.
Aşağıdaki linkleri okuyunca dönen dolabı farkedeceğinizi umuyorum.
Millete basdıkları noktayı geçerse işe o zaman çiçek olur.

Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
haftalık takip listemizde, tutmaya devam edin. Yukarıda tgerekli eknik açıklamasını cakal dostum yapmış. Bol kazançlar..repisidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdostum pegyo için düşüncen nedir? yön yukarı mı? yoksa 1,60 lara doğru salınma ihtimali var mı? genel kurulu olduğuda düşünülürse 1-2 aylık süreçte nasıl görüyorsun değerlendirsen teşekkür ederim
Yorum
-
teknik olarak olarak da temel olarak da iyi değil şirketin durumu. Semaye kaybı yaşayan şirketlerden uzak durmak gerek.baba murat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBrova Hakkinda Yorumunuz Nedir Doslar Yardim
Yorum
-
1.06 kırılır ve üzrinde tutunursa 1.27 kısa hedef durumunda.zero27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın simurg VARYO 'ya 0,99 maliyetlendik cuma günü son 15 dakikada hareketlendi ve %6 değerlenerek kapattı acaba daha nereye kadar gider bir yorumlarmısınız
Yorum
-
7.45 üzerinde kaldığı sürece yükseliş potansiyelini hala koruyor.cango7899 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam çlebi tekrar yukarıyı deniyçekmi kapanışa bakarsak bu çıkıyor ama işlem hacmi düşük ne önerirsiniz maliyet 7,65
Yorum
-
alkim. 9.50 üzeri kapanışlar düzeltme olarak yorumlanabilir. bunun altında yapılacak kapanışlar ve bu seviyenin hacimli kırılması hisseyi 8.25 seviylerine kadar götürebilir.salut1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMrb Alkim Ve Trcas Yorumu Alabilirmiyim
turcas: 7.40 üzerine kendini atıp tutunmalı aksi takdirde düşüş hızlanabilir.
Yorum
-
KISA TAKİP LİSTEM YENİLENMİŞTİR.
http://spreadsheets.google.com/pub?key=p-FdfiAPKnVM2A5Sm6yk4VQ
Yorum
-
dotum ecyaptan beklentiler nelerdir kısa vadede,maliyet3.04 destek ve dirençler nelerdir ve sence nasıl bir yol bekliyorsun haziran ayı içinrüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
her ikisi de iyi durumda kısa vade indikatörleri açısından. Değiştirme kararı size kalmış. ;)halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam elimde yüksek maliyetli bağfas var biraz zararayım enkaı ile değiştirmeyi düşünüyorum
hem bagfas hemde enkaı yorumunuzu bu duruma göre rica edeceğim mümkünse
Yorum
-
1.60 seviylerinde yatay seyrini bir süre sürdürecek gibi görünüyor. Trendde bir bozulma yok. Kısa vade indikatörlerinin yeniden düzelmesi ile yukarı dönme ihtimali yüksek.glysymrt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteriyi geceler vkfyt ne olur hocam bi fikriniz varmıLast edited by simurg; 02 Haziran 2008, 00:11.
Yorum
Yorum