üstad Ansgr
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hocam maşallah demek istiyorumsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşlem hacmi düşük derken ne beklediğinize bağlı. Tahtanın seyirine göre oldukça iyi. 1.82 lerin hacimli geçilmesi oldukça iyi oldu. Bundan sonra seri tavanlar gelir mi derseniz onu izleyip göreceğiz. Ben açıkcası daha istikrarlı ve sindirerek gidip 1.75 centi zorlamasını bekliyorum. 1.75 civarlarındaki tahtadaki hareketler yön belirleyici olacak çünkü. Her zman söylüyorum yine tekar edeyim kısa karlar gözetenler kendileri stoploslarını belirlemeli. Şu haliyle 1.82 hacimli aşağı kırılmadıkça yoluna devam eder. Bol kazançlar.
yoksa bir gün nazar değdirecez..
Yorum
-
TKSYO*** Taksim Yatirim Ortakligi A.S. ile ilgili olarak Zafer Dogan'dan gelen yazi. 23.05.2008 tarihinde Taksim Yatirim Ortakligi A.S. hisse senetleri ile ilgili olarak 0,76 fiyattan 124.700 lot satis islemi 26.05.2008 tarihinde 1.140.501 lot 0,803 alis 1038,097 lot satis islemi 0,805 fiyattan tarafimca gerceklestirilmistir. Islem sonrasi sirket sermayesi icindeki payim % 5,8 olmustur. ***TKSYO*** (27/05/2008 - 16:33:48)MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
1.33 HACİMLİ GEÇİLİRSE TOPARLANABİLİR.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam yorumların için sağol.mıpazda hareketlilik olabilir mi?çok düştü...(1.65)maliyetim var.
Yorum
-
ENDEKS BAĞLI DÜŞÜŞ YAŞANIYOR. BU SENET UZUN VADE DÜŞÜNÜLMELİ..zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam enka hakkındaki görüşlerinizi rica etsem saygılar
Yorum
-
HİSSEDEKİ ALIMLAR DİKKAT ÇEKİCİ. TUTMAK GEREKİR.CESUR1985 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad Ansgr
Yorum
-
-
VAKKO. KISA VADE : 1.10 DİRENÇ - 0.98 DESTEKsaydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn simurg
VAKKO ve ALTINYILDIZ hisse destek ve dirençleri nerelerdedir teşekkürler.
ALTIN: KISA V. 6.30 DİRENÇ-6.00 DESTEK
Yorum
-
29 MAYIS 2008
ALANLAR-SATANLAR
PARA GİRİŞ ÇIKIŞI
YABANCI TAKAS ORANI EKLENMİŞTİR
Yorum
Yorum