husam11 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
2.56 YA KADAR BİR DÜZELTME YAŞANABİLİR. bU DESTEĞİN KIRILMASI HALİNDE SENETTE OPERASYON SONLANIR. HAFTALIK USD GRAFİĞİNE GÖRE İNDİKATÖRLER ORTA VADEDE DAHA GİDEBİLECEĞİNİ GÖSTERİYOR. dÜZELTMENİN SONLANMASINI HACİMLE BİRLİKTE TAKİP ETMEK GEREKİR.
-
-
inşallah hocam
şu celha bir gitsede şimdiye kadar olan olumsuz portföyümü bir toparlasam artık
ya geç kaldık ya erken çıktık derken hisselerin tam tadını alamadık ama bu sefer beklemedeyim celhada
rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
vaneti 3.86 dan aldım.kısa zaman geçmesine rağmen büyük bir düşüş yaptı.bu hissenin Ramazan'a kadar yükseleceğini düşünüyorum.şu anki fiyatı 3.36.nereye kadar gevşer stop los kaçtı mı?Zararım çok ne yapmalıyım.yorumlarınız için teşekkür ederim
Yorum
-
1.51 desteğinde tutunamadı. düşüş trendi devam ediyor. 1.32 desteğine kadar inecek muhtemelen.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad TUBORG için bi yorumunuz var mı teşkrlr..?
Yorum
-
06.05.08 de 3.84 den sat veren hisse günlük boligner bandını aşağı kırmasıyla düşüşü hızlandı. 3.36 desteğine kadar geldi. buralarda tutunamaması halinde 3.04 desteğine kadar sarkabilir. 3.36 üzerinde tepki de gelebilir. Bol kazançlar.usta0560 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervaneti 3.86 dan aldım.kısa zaman geçmesine rağmen büyük bir düşüş yaptı.bu hissenin Ramazan'a kadar yükseleceğini düşünüyorum.şu anki fiyatı 3.36.nereye kadar gevşer stop los kaçtı mı?Zararım çok ne yapmalıyım.yorumlarınız için teşekkür ederim
Yorum
-
CELHA , dünde yazdım hareketin devam edeceğini düşünüyorum. günlük al verenler listeme almıştım hafta sonu. oldukça hareketli bugünlerde. 4.10 üzrine kısa vade de çıkacaktır.zekican9 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam ttrak aslan ayces celha hakındaki görüşleriniz nedir
ayces: 3.96 lardan sat beren hisse düşüş trendine devam ediyor. alım için erken.
ASLAN:şu an da düzeltme yapıyor bu bir süre sonra yğükselişine yine deva edecektir. 68.55 i aşağı kırmadıkça problem yok.
ttrak: 10.60 seviyelerindeki desteğinden döndü. senet güçlü, orta vadede kanzandırmaya devam edecektir.
Yorum
-
4.80 üzeri fiyatlar alımiçin uygun. senetin geri gelmesinde bilanço etkili oldu. Hisse orta vade içinde yoluna devam edecektir. düşüşler hacimsiz oldu zaten.BANKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Reysas Y.o şirketi Haberi Gelmeden önceki Fiyatlara Geriledi..
Alim Için önereceğiniz Fiyat Araliği Nereleri.?
Petrol Fiyatlarina Gelen Zamlar Düşürürmü Hisseyi ?
Yorum
-
simurg hocam ben bjkas hisse almayı düşünüyordum ama biraz daha geri gelmesini bekliyordum bugünki çıkış süpriz oldu sence günlük bir hareketmi,çünkü henüz tekniği tam çıkış için hazır değil gibi duruyordu ne dersin yoksa erkenmi başladı yükselişe?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
teşekkürler hocamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster06.05.08 de 3.84 den sat veren hisse günlük boligner bandını aşağı kırmasıyla düşüşü hızlandı. 3.36 desteğine kadar geldi. buralarda tutunamaması halinde 3.04 desteğine kadar sarkabilir. 3.36 üzerinde tepki de gelebilir. Bol kazançlar.
Yorum
-
VAKKO ya şimdilik sıcak bakmıyorum.POLAT3232 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstad Vakko için alım uygun mu..bu seviyeden dün aldığım Tborg dan bugün çıktım..
Yorum
Yorum