volkandede Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün ya da yarın gelmesi lazım ki güven versin, izlyeceğiz.
-
karsn al verenler listeme eklemiştim. durdo yu yaklaşık 20 gündür izliyorum. hacimsiz, spek agresif hareketler sergiliyor. 2.88 i hacimli geçerse zıplamayı düşünüyorum açıkçası...;)tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstadım DURDO ve KARSN dikkatimi çekiyor... ne dersin?
Yorum
-
Yorum
-
simurg üstad tksyo .70e geldi ne diyorsunuz gene kar satışı yermi geri gelirmi yoksa rotası ne olur şu durumda tahmin edebilirmisiiz?rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Simurg Hocam Tebrikler Tksyo Tam Isabet Ne Yapalim Devam Mi?MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
Tavan kaparsa satmaya gerek yok.İstikrarlı şimdilik. böyle günde yüzde 10 az değil...;)mustafa71mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Hocam Tebrikler Tksyo Tam Isabet Ne Yapalim Devam Mi?
Yorum
-
Hocam Az Olur Mu Böyle Bir Gunde Super Vallahi...tskler...MEVLANA Hz. "Ne Arıyorsan Kendinde Ara"...
Surette kalırsan putperestsin. Her şeyin suretini bırak, manaya bak."
Yorum
-
volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad tksyo dan ikinci seans bir atak daha gelirmi 0.8 direncini kırmak için alıcı ve satıcı pozisyonuna bakarak ne diyebiliriz acaba,tşksimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün ya da yarın gelmesi lazım ki güven versin, izlyeceğiz.benlentim doğrultusunda hareket etti. kısa vade 0.67 stoplos yapılarak tutulmaya devam edilebilir.volkandede Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimurg üstad tksyo .70e geldi ne diyorsunuz gene kar satışı yermi geri gelirmi yoksa rotası ne olur şu durumda tahmin edebilirmisiiz?
Yorum
-
Alkış sembolleri eklemek lazım foruma:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhafta sonu tespitlerimde al verenler listesine yazdığım TKSYO da hareketlenmeye başladı tavan serileri başlayabilir, dikkatinize..
diğeride tutacak sanırım...
Yorum
-
teşekkür ederim dostum. bu hafta sonu iyi çalıştık dersimize böyle günde 3 tavan yakalamak nasip oldu...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAlkış sembolleri eklemek lazım foruma:
diğeride tutacak sanırım...
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAKIPD, teknik olarak iyi görünüyor, lakin bilanço iyi gelmedi. Her halukarda bir hareket seziyorum. Çok fazla risk almamak kaydıyla listeye alıp takip ediyorum.aş şu 1,50'yitractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabahtan beri onu inceliyorum ben de... sanki 1,80 lere doğru bir hareket olacak gibi duruyor
yine de alım için 1,50'yi aşmasını beklemek gerek diye düşünüyorum
Yorum
-
VKFYT de finansın alımları dikkatimi çekti. 1.66 hacimli kırılırsa devamı gelir..
Yorum
-
1.69 oldu bile...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVKFYT de finansın alımları dikkatimi çekti. 1.66 hacimli kırılırsa devamı gelir..
Yorum
Yorum