ADVO09 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yazdığım yazıları unutabiliyorum. alıntı yaparak belirtirseniz yazdıklarımı bende hatırlamış olurum. şimdi 1.14 desteğine kadar sarkacak gibi duruyor.
-
etyat da 1.20 kısa direnci. bunun üzerinde alımlar gelirse birşeyler olabilir. şimdilik yön aşağı.saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg Bey
Etyat Hissesinde Grafik Oluşumu Gerçekleştimi Merak Ettim
Silver Hissesi Için 1-1.1 Gibi Düşünüyorum Destek Ve Dirençleri Nedir çok Teşekkür Ederim Kolay Gelsin.
sılver: bugün gelen tepki alımlarıydır. Trend başladı demk için erken.
Yorum
-
Ağzımdan kötü bir laf çıkacak ama kendimi yine de tutacağım bu adamlara karşı.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersılver: bugün gelen tepki alımlarıydır. Trend başladı demk için erken.
RJ salak mıdır nedir anlamış değilim. 714 bin alış 724 bin lot satış yaptı. Neredeyse 3 kademelik zarar yazdı. Tavandan tekrar 32 li fityata gelmesinin ise belki de tek sebebi.
Yok böyle birşey
Yorum
-
Yorum
-
-
Abd'de Issizlik Orani Mayis Ayinda % 5.5 (tahmin: %5.1, Onceki: %5.0)
-matriks-
Yorum
-
06.06.2008 15:46:19, ***soda*** Soda Sanayii A.s.`nden Gelen Yazi:
***soda*** Soda Sanayii A.s.`nden Gelen Yazi:
Sirketimizin, Kromsan Krom Birlesikleri Fabrikasinin Ana Urunu Olan Sodyum
Bikromat`in Uretimi Esnasinda Ortaya Cikan Yan Urun Sodyum Sulfat`in
Saflastirilarak Cam, Deterjan Ve Tekstil Gibi Endustrilerde Kullanimi
Saglayacak Olan Yeni Yatirimi 05.06.2008 Tarihi Itibariyle Tamamlanmis Ve
Deneme Uretimine Baslanmistir. 55.000 Ton/yil Kapasiteli Bu Yeni Urun Ile Soda
Sanayii A.s.`nin Urun Portfoyu Genisleyerek, Turk Kimya Sektorundeki Yeri Daha
Da Guclenecektir. ***soda***
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterecyap yorumunu dün yaptım sanırım.
s.a
baktım ama ben ecyap hakkında bi yorum göremedim 2-3 kere daha sorulmuş bi bilgi verirseniz sevinirimDOĞRU,SABIRLI VE DAYANIKLI OL...
Yorum
-
-
2.70 desteği var. buralardan tepki hareketi gelebilir. bu destek aşağı hacimli kırılırsa 2.40 sarkabilir.ahmetyusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösters.a
baktım ama ben ecyap hakkında bi yorum göremedim 2-3 kere daha sorulmuş bi bilgi verirseniz sevinirim
Yorum
-
simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.70 desteği var. buralardan tepki hareketi gelebilir. bu destek aşağı hacimli kırılırsa 2.40 sarkabilir.
tşk ederim.DOĞRU,SABIRLI VE DAYANIKLI OL...
Yorum
Yorum