Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
cahillikle ilgisi var değilmi 1 aylık deneyimimden bunu öğrenmiştim sizin öğrenciniz olmak için buradayım öğretin bana
Est. kastım o değil lakin heyecan aramak için borsa arenasında olmak kimseye birşey kazandırmaz...Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese. Bizimde sizlerden öğreneceğmiz mutlaka bir şeyler vardır.
benden öğrenebilecek tek şey kısa sürede para batırmak olur sadece bunuda öğrenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum buarada son 10 dakikada ne alsam nakitte param var karlı birde şu ihlas ev aletlerinden alsammı tekrardan şuan acele cevap
benden öğrenebilecek tek şey kısa sürede para batırmak olur sadece bunuda öğrenmeyi kimseye tavsiye etmiyorum buarada son 10 dakikada ne alsam nakitte param var karlı birde şu ihlas ev aletlerinden alsammı tekrardan şuan acele cevap
acele yazınca karman çorman olmuş karlı param yok artık hayal dahi etmiyorum normal param var karlı olacak dmek istemişimdim 10 dakikada bana bir hisse ismi verebilirseniz çok sevineceğimihlas ev aletlerinden bıktım bırakacağım madenleri uzun zamana yok kabul ederek
Yorum