hocam bugün yiğit bulut, altın için 800-830 doları geçemezse tekrar aşağı çekilir demişti şu anda da 13 dolarlık düşüşle 805 dolarda siz ne düşünüyorsunuz 800ün altına iner mi bu arada borsada da 25000in de altına geldik
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
dolar 1.60 direncine yaklaşıyor , direnç kırlırsa 1.63 sonrasında 1.65 kısa hedef olur.
Yorum
-
Dolar yürüyünce GLDTRF de gitmeye başladı...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdolar 1.60 direncine yaklaşıyor , direnç kırlırsa 1.63 sonrasında 1.65 kısa hedef olur.
Yorum
-
daha önce eklediğim altın ons grafiği vardı. Fibo yay grafiği. Hatırlarsanız onda 828 direnç idi ve geçemedi düşüşe geçti. Yay boyunca düşüş devam ediyor, devam da edecek gibi...mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bugün yiğit bulut, altın için 800-830 doları geçemezse tekrar aşağı çekilir demişti şu anda da 13 dolarlık düşüşle 805 dolarda siz ne düşünüyorsunuz 800ün altına iner mi bu arada borsada da 25000in de altına geldik
Yorum
-
24.900 de ... Kırılacak mı bakalımmmsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegyo: günlük boligner ban direncinde kapandı bu direnc geçilirse yükseliş trendi başlar. geçilmezse 0.29 desteğine kadar sarkar.
imkb 100: 24.900 üstünde kaldıkça hedefi 29.300 olcaktır. 26.000 seviyesinin hacimli geçilip geçilmeyeceğini izlemeliyiz...
Yorum
-
Kıracaklar gibi,iyi vuruyorlar sankisimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster24.900 de ... Kırılacak mı bakalımmm
Yorum
-
-
-
-
daxta 4512 desteği var kırılırmazsa düşün derim kırlırsa uzaktan izlemeye devam et..MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg dostum
Hektaşa ne dersin,denenirmi...
Last edited by simurg; 01 Aralık 2008, 13:09.
Yorum
-
selam
hocam bana da anlatırsanız sevinirim şu forexsi hangi kurumu tercih edersiniz. sanım haberiniz vardır bu forex sin yarışması vardı katıldım biraz bişiler oynadım denedim. inanın bıkkınlık geldi borsadan. en azında bir kısmını forexe kaydırmaya niyetim var.. yardımcı olursanız sevinirim...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir ara özelden ayrıntılı olarak anlatayım...
Yorum
-
0.78 kırırlırsa stop yapılmalı...murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam prkte durumu nedir acaba teş
Yorum
-
müsait olunca forex topiğinde açıklama yaparım...edvender Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bana da anlatırsanız sevinirim şu forexsi hangi kurumu tercih edersiniz. sanım haberiniz vardır bu forex sin yarışması vardı katıldım biraz bişiler oynadım denedim. inanın bıkkınlık geldi borsadan. en azında bir kısmını forexe kaydırmaya niyetim var.. yardımcı olursanız sevinirim...
Yorum

Yorum