simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçen senenin aynı dönemine göre oldukça iyi.merve35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sn simurg açıklanan bilanço nasıl sizce?
Yorum
-
pegyo: günlük boligner ban direncinde kapandı bu direnc geçilirse yükseliş trendi başlar. geçilmezse 0.29 desteğine kadar sarkar.naz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam pegyo yorumu almam mumkunmu acaba birde endex hakkında dusunceniz bu hafta icin tesekkurler saygılar.
imkb 100: 24.900 üstünde kaldıkça hedefi 29.300 olcaktır. 26.000 seviyesinin hacimli geçilip geçilmeyeceğini izlemeliyiz...
Yorum
-
Pegyo 0,29 dan denesekmi acaba...simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpegyo: günlük boligner ban direncinde kapandı bu direnc geçilirse yükseliş trendi başlar. geçilmezse 0.29 desteğine kadar sarkar.
imkb 100: 24.900 üstünde kaldıkça hedefi 29.300 olcaktır. 26.000 seviyesinin hacimli geçilip geçilmeyeceğini izlemeliyiz...
Yorum
-
-
Yorum
-
hocam kchol nasıl duruyor tam 2.48 seviyesinde alınır mı buralardan yoksa burayı kırıp aşağı iner mi ne dersiniz'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Bir ara özelden ayrıntılı olarak anlatayım...MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSimurg dostumş
FOREX hakkında bilgin varmı.Nasıl ve ne tür işlemler yapılıyor...
Yorum
-
Tamamsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir ara özelden ayrıntılı olarak anlatayım...
))Belki genelde faydalanır dedim,reklam vermiş arkadaşlar...
Birde şu bizim GLDTRF de son durumlara bakalım...
Yorum
-
2.40 kadar inebilir. Şimdilik uzaktan izleyin...mehmet emin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam kchol nasıl duruyor tam 2.48 seviyesinde alınır mı buralardan yoksa burayı kırıp aşağı iner mi ne dersiniz
Yorum
-
tamam hocam sağolun zaten öyle yapıyorum şimdilik kcholu bayağıdır takip ediyorum 2.48den sonra zaten 2.4 var neredeyse alıyordum vazgeçtim valla iyi ki iptal demişimsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2.40 kadar inebilir. Şimdilik uzaktan izleyin...
'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
grafik elemeye çalıştım, netten kaynaklanan problem var. Sonra grafiği de eklerim. Şimdilik tutulmalı diyorum....MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTamam
))Belki genelde faydalanır dedim,reklam vermiş arkadaşlar...
Birde şu bizim GLDTRF de son durumlara bakalım...
Yorum
-
Kısa vadeciler stoplarını çalıştırmayı unutmasınlar sonra keşkeler bitmiyor...
Yorum

Yorum