boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
17 ağustosta Keyborsa tanışma yemeğinde arkadaşlarımla ihaev konusunda görüş alışverişinde bulunduğumuzu hatırlıyorum da o zaman mutlaka bu senet yakın zamanda çökecek demiştim. Zaman beni yanılmadı. İhaev'in gerçek değeri 0.50-0.70 kururş arasıdır bence bu senette operasyon bitirilmiştir fazla medet ummayın derim. Yine de tekniğine bakarsak, 0.71 direnci var önünde. Burayı kırmayı başarırsa 0.86 hedefi olabilir.
-
maliyetim yüksek
maliyet düşürmek için alım yapmayı düşünüyordum almak doğru olmazmı diye düşünüyorsunuz kol mu kesmeye kıyamadım aşırı zarardayım
Yorum
-
izocam: Senetin olgunlaşabilmesi için 8.30 seviyesinin üstünde alımların olması ya da kapanışlar yapması gerekir.saydami Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterizocam,bim,yksgr ve eminiş ambalaj hakkında ki düşünceleriniz destek ve dirençleri hangi konumdadır teşekkürler.
Bimas: en son düşüş trendinde kırılma noktasını iafde etmiştim.gerideki sayflarda grafik vardı göz atabilirsiniz.Şimdi 31.75 direncinden düzeltme gelme olasılığı oldukça yüksek. Bu direnç hacimli geçilirse yükseliş devam edecektir. Lakin bu seviylerde hacimli para çıkışı olursa yeniden düşüşe geçecektir.
yksgr: 5.10 seviylerinde 14 günlük h.o direnci var. Bu direnç üstüne kendi atmayı başarırsa yükseliş sürebilir. 4.68 in stop olması kaydıyla tutulabilir.
Emnis: senetten çıkma operasyonları yapılıyor. 3.42 seviylerinden tepki gelme olsalığı var ancak tepkilere aldanmamak lazım. Düşüşü devam edecektir orta vade içinde..
Yorum
-
Aşırı zarardaysanız yükselişleri satış fırsatı olarak değerlendirip seneti alttan almayı düşünmelisiniz bence.Karar sizin...boleynkızı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermaliyet düşürmek için alım yapmayı düşünüyordum almak doğru olmazmı diye düşünüyorsunuz kol mu kesmeye kıyamadım aşırı zarardayım
Yorum
-
Petun , geçen cuma gününden dikkatimi çeken senetti.Yükselişe geç tepki verdi. Yükseliş devam edecek gibi görünüyor. 1.83 ilk hedef. 1.59 kırılmadıkça tutulabilir.BARAbey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHOCAM PETUN HAKKINDA YORUMUNUZ NEDİR.TŞK
Yorum
-
-
-
Hocam öngörüleriniz için teşekkür ediyorum,,iyi gecelersimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYeter ki dostlara kazansın, bizler elimizden geldiğince yazıp çizmeye devam edeceğiz...
Garan' da bugün güzel para girişi vardı. 2.18 20 günlük h.o seviyesi bu direnci hacimli kırarsa kopabilir.Bu seviyleri aşmakta zorlanırsa düzeltme gelecektir.
Yorum
-
thyao:5.00 sakat. 5.20 üstünde kaldıkça güç toplayabilir.pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bende thyao,ecılc,ereğli yi soracaktım mümkünse..teşekkürler
ecilc:0.86 yı kırmayı başarısa olgunlaşır.
ereğli:İndikatörler toparlanıyor. 3.88 direnci var önünde. Kırarlarsa hedef 4.06 olur. 3.88 i geçemezse 3.46 desteğine kadar gerileyebilir.
Yorum
-
dalgalanma süresince endeks yorumlarımıza ağırlık verdik. Senete bazında liste yapıp sizlere sunmak çok mantıklı gelmedi bana.Bunu bir nevi küçük yatırımcıları krizden korumak maksadıyla yapıldığını düşünebilirsiniz. Şu dönemde pozisyon alanlar daha çok imkb30 ve imkb50 senetleri içinden senet tercih etmeliler. Listeye gelince uzun vadeli trend değişimi konusunda emin olalım, liste vermeye başlarız...pltn07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler hocam..bir ricam daha olacak mümkünse ..takip listeniz varmı acaba kısa vadede küçük karlarda olsa şu sıralar kafamız çok karışık malum...
Yorum
-
yükseliş dalgasına ayak uyduramadı.Benim de takibimde açıkcası. hacimli alım dalgası gelecek mi ona bakıyorum.;)utopya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhayırlı geceler sayın simurg, eğer müsaitseniz SELEC yorumu alabilir miyim?
Yorum
Yorum