Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Hocam piyasanın durumuna göre takibimde olan kağıtlarla alımsatım yapıyorum,,iki gündür IMF ile anlaşmaya oynadık ama ters teptisağlık olsun borsada fırsatlar bitmez,,hocam GUBRF 21-23 alım aralığım bakalım alış yaptık,,bu gün biraz toparlanır gibi oldu ama yarını beklemek lazım
hocam GUBRF nasıl duruyor,,size zahmet olmazsa yorumunuzu bekliyorum,,
şimdiden teşekkürler hocam
Hocam piyasanın durumuna göre takibimde olan kağıtlarla alımsatım yapıyorum,,iki gündür IMF ile anlaşmaya oynadık ama ters teptisağlık olsun borsada fırsatlar bitmez,,hocam GUBRF 21-23 alım aralığım bakalım alış yaptık,,bu gün biraz toparlanır gibi oldu ama yarını beklemek lazım
hocam GUBRF nasıl duruyor,,size zahmet olmazsa yorumunuzu bekliyorum,,
şimdiden teşekkürler hocam
senet 24.00 üstüne kendini atabilirse geüven verir. Şimdilik günlük trend yönü aşağı görünmekle birlikde 30 dk. grafiğinde toparlanma var. 22.70 altına sarkma olursa stoplar yapılmalı.
0.95 te stop demiştik.Düşüş trendi devam ediyor. 30 dk. ufak bir toparlanma görünse de 0.89 direncinde zorlanacağını düşünüyorum. 0.81 kırılırsa 0.77 yi görecektir.
Yorum