Simurg'un Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • simurg
    Administrator
    • 10 Mart 2007
    • 9248

güneşş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam imkb de dip diye bir terim kalmadımı?
    dip aradıkça dip buluruz merak etmeyin....daha çok destekler var gerilerde. şimdilik 22.400 üstüne çıkmadıkça ana resimdeki hedef 18.000 ler olcaktır. dolardaki beklediğim hareket gerçekleşirse burası çok kolay görülür...
    https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• simurg
      Administrator
      • 10 Mart 2007
      • 9248

MAGGGMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Dolar işi bozmazsa dediğime yakın fiyattan geri alırım.Ama sanırım yarın dolar uçuşa geçebilir.Yoksa ons 760ları görüyordu GLDTRF o fiyattan kapanırken...
      730 ons seviylerinde güç topluyor. burası kırılmazsa yükseliş potansiyeli serbest piyasada sürecektir.

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

tekin060 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hocam senet aşığı değilimde piyasaya güvenim bugün itibari ile bitti,,tabiki bu devamlı böyle gitmeyecek,,ancak kısa vadede toparlanacak bir açılım,,yada hikaye göremiyorum,,üstüne birde banka kağıtlarının görünümlerinin negatife dönmesi,,kredi derecelendirme kuruluşu fitch'in Türk bankalarının kısa vadede zorluklarla karşı karşıya olduğunu belirtmeside,,fonların çıkışlarını 3 günde olağanüstü arttırdı,,şu aşamada desteklerde pek çalışmıyor,,çünkü panikle satışlar başladı,,IMF ile anlaşma sağlansada 1 bilemedin 2 gün piyasaya destek olur,,üçüncü gün yine aşağı geliriz diye düşünüyorum,,
        2 haftada aldığımı 3 günde geri verdim,,zararım yok ama,,sizinde yol haritasında belirttiğiniz gibi,,aşağıya doğru hareket muhtemel,,
        kağıtta olmamam tabiki bilgi paylaşımımıza engel değil,,sizin gibi değerli ve kaliteli bir üstatla paylaşım kağıtta olmaya gereksinim gerektirmez,,
        her gün fırsat buldukça naçizane paylaşıma gelmeye çalışırım,,bu benim için büyük bir zevk hocam,,,tekrar saygılarımı sunuyorum
        Teşekkür ederim, saygı ve sevgiler bizden kardeşim.

Yorum

• MAGGGMA
          ...................
          • 12 Haziran 2007
          • 1375

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          730 ons seviylerinde güç topluyor. burası kırılmazsa yükseliş potansiyeli serbest piyasada sürecektir.
          39.4 ortalama yapmışım,geri alamazsam kötü:ka24: :ka24: Dolara ne diyorsun,1.70 geçermi açılışta sence...

Yorum

• simurg
            Administrator
            • 10 Mart 2007
            • 9248

39.4 ortalama yapmışım,geri alamazsam kötü:ka24: :ka24: Dolara ne diyorsun,1.70 geçermi açılışta sence...
            ŞİMDİDEN 1.73 LERDE GEZİNİYOR PARİTE. BOŞUNA ÇİZMEDİK FİNCAN KULBU... 1.68 SONRASI KOPUŞ OLABİLİR DEMİŞTİM. öNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DOLARDA UÇUK SERT HAREKETLER GÖREBİLİRİZ....

Yorum

• MAGGGMA
              ...................
              • 12 Haziran 2007
              • 1375

ŞİMDİDEN 1.73 LERDE GEZİNİYOR PARİTE. BOŞUNA ÇİZMEDİK FİNCAN KULBU... 1.68 SONRASI KOPUŞ OLABİLİR DEMİŞTİM. öNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE DOLARDA UÇUK SERT HAREKETLER GÖREBİLİRİZ....
              İyi ozaman bende 1 dolar endeksden hisse alırım belki piyasaya göre ağlayacak değilim ya

Yorum

• simurg
                Administrator
                • 10 Mart 2007
                • 9248

İyi ozaman bende 1 dolar endeksden hisse alırım belki piyasaya göre ağlayacak değilim ya
                Gözümüz çiziklerde olacak....Bekliyoruz.

Yorum

• MAGGGMA
                  ...................
                  • 12 Haziran 2007
                  • 1375

Akenerji hakkında görüşün varmı,neden bu kadar düştü bu hisse,düşünülürmü sence ...

Yorum

• simurg
                    Administrator
                    • 10 Mart 2007
                    • 9248

Akenerji hakkında görüşün varmı,neden bu kadar düştü bu hisse,düşünülürmü sence ...
                    SEBEPLERDEN BİRİ: HSBC, AK ENERJI ICIN TAVSIYESINI "OVERWEIGHT"TEN "UNDERWEIGHT"E DUSURDU
                    2. SEBEP: enerji ihale sürecinde beklentilere cevap verilmemesi.
                    3. sebep Endekse paralel bir düşüş süreci. 5.10 seviyesinin kırılması iyi olmadı. bir süre uzaktan izlmekte fayda var. altaki destek 4.00 şimdilik...

Yorum

• halil45tr
                      Katılımcı
                      • 24 Nisan 2008
                      • 144

merhaba

bir kaç gün önce yaptığımız küçük sohbet geldi aklıma ve bu gün söylediklerinizi yaşamaya başladık.Tavsiyenize uyarak dün yeni hisse almadım (iyide etmişim diyorum kendi kendime) ama elimdekini de satamadım doğrusu. Ne dersiniz kurtulayımmı bu bım den.Yoksa zaten zararda dursunmu up uzun vade için.

Yorum

• simurg
                        Administrator
                        • 10 Mart 2007
                        • 9248

halil45tr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bir kaç gün önce yaptığımız küçük sohbet geldi aklıma ve bu gün söylediklerinizi yaşamaya başladık.Tavsiyenize uyarak dün yeni hisse almadım (iyide etmişim diyorum kendi kendime) ama elimdekini de satamadım doğrusu. Ne dersiniz kurtulayımmı bu bım den.Yoksa zaten zararda dursunmu up uzun vade için.
                        buralardan bir tepki gelebilir belki. yükseliş hareketlerini
                        değerlendirmek lazım diyorum artık. yine de siz bilirsiniz, trend yönü aşağı. Bir sürede öyle olacak muhtemelen.

Yorum

• MAGGGMA
                          ...................
                          • 12 Haziran 2007
                          • 1375

Ons grafiği ne söylüyor bir görsek mümkünse...

Yorum

• nnakres
                            Katılımcı
                            • 25 Mart 2008
                            • 72

ons grafigi

Yorum

• simurg
                              Administrator
                              • 10 Mart 2007
                              • 9248

Ons grafiği ne söylüyor bir görsek mümkünse...

30 dk. da boligner bandı daraldı. 740 kırılırsa yükselişler başlar. Şİmdilik desteği 736.

Yorum

• hakkiguzel
                                Yeni üye
                                • 03 Kasım 2008
                                • 12

günaydın sayın simurg. akcns(maliyet 4.10) ve iheva(maliyet1.18) hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim.. ilk tepki yükselişinde tamamen nakide geçmeyi düşünüyorum.. acaba bu fırsatı verirmi? tekrar dönüşümü 2009 ün 2. çeyreğinde düşünüyorum.. muhtemelen o zamana kadarda bir dip bulunur düşüncesindeyim.. allah sonumuzu hayır etsin. iyi çalışmalar dilerim.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information